icon

Kde kupujete kvalitnú posteľnú bielizeň?

28. apr 2025

Ahojte, z akej stránky kupujete posteľnú bielizeň? Plachtu a návliečky. Potrebujem 1x vankúš 70x90, 1x paplón 140x200 a 1x vankúš 70x90, 1x paplón 140x220. Plachtu klasickú 180x200 na matrac do 25cm.
Niečo kde nezaplatim za to aj obličkou a na druhej strane to nebude tenké až priesvitné.
Ďakujem

majus2323
28. apr 2025

MK lozkoviny keď majú zľavy. Objednávala som aj z iných stránok - lacnejšie a tomu zodpovedala aj kvalita. Prípadne som zvykla v Jysku kupovať že som si ich aj naživo popozerala tiež keď mali nejaké zľavy... Chystám sa vyskúšať ešte Tesco

zuzana76
28. apr 2025

tchibo, lejaan, Hm

viestta
28. apr 2025

Ja v poslednej dobe nakupujem postelne na vaseobliecky.sk

maca1984
28. apr 2025

Emi.sk

zuzanaete
28. apr 2025

Najviac som spokojna od Matejovsky a plachty aj z Tchiba.

nevenka
28. apr 2025

Ja som objednala perkalove a z bavlneneho satenu v Lidli, mne to nepride zle, ale treba si vybrat dobry material a plachty na leto oblubujem tiez satenove, skusila som teraz ten perkal. Tiez z Lidlu. Nieco mame z Jysku. A kupila som jedny z bavlneneho satenu aj polske a je to parada, 24 eur to bolo za sadu na 1 postel. Inak este Goldea, Emi, MK Lozkoviny, ak su zlavy.
Jersey plachty sa mi pacili z Lidlu, ale znacka Michalsky. Tie su pevnejsie a hrubsie, aj na vyssi matrac.
Ja musim take lacnejsie, lebo je nas 6 doma 😅.

moniikka
28. apr 2025

Ja mam veľa obliečkok zo stránky HNL.SK a som spokojná

marcellka32
28. apr 2025
@zuzana76

tchibo, lejaan, Hm

@zuzana76 tie lejaan si spokojna?

zuzana76
28. apr 2025
@marcellka32

@marcellka32 ano, uz mam asi 3 rozne

zuzana76
28. apr 2025
@marcellka32

@marcellka32 ja si potrpim na postelnu bielizen, mam aj Jysk, aj Matejosvkeho som mala, aj HM maju deti, Tchibo kupujem, najnovsie asi dva roky dozadu tie Lejaan a spokojnost - minimalisticke, kvalitne, pekne, uzasne

marcellka32
28. apr 2025
@zuzana76

@marcellka32 ja si potrpim na postelnu bielizen, mam aj Jysk, aj Matejosvkeho som mala, aj HM maju deti, Tchibo kupujem, najnovsie asi dva roky dozadu tie Lejaan a spokojnost - minimalisticke, kvalitne, pekne, uzasne

@zuzana76 ja už som mala asi všetky Tchibo, HM, Lidl, JYSK, mklozkoviny, a stále hľadám, ani Matejovsky mňa neohurilo .....som náročná tiež na kvalitu, idem teda skúsiť lejaan, pošli mi ktoré máš až idem na istotu dik

zuzana76
28. apr 2025
@marcellka32

@zuzana76 ja už som mala asi všetky Tchibo, HM, Lidl, JYSK, mklozkoviny, a stále hľadám, ani Matejovsky mňa neohurilo .....som náročná tiež na kvalitu, idem teda skúsiť lejaan, pošli mi ktoré máš až idem na istotu dik

@marcellka32 mám tieto

zuzana76
28. apr 2025
@marcellka32

@marcellka32 tak až 5 mám, ale ja dom závislák na oblieckach, Tchibo som už takmer všetko darovala čo som mala, už sa minto zdalo také veľmi vzorové a pestré a isla som do minimalizmu

heidi4
28. apr 2025

Tchibo, Goldea, Bonami, Emi. Aj na Matejovskeho sa chystam :D

muchotrafka298
28. apr 2025

Ja som mala roky z Tchibo, bola som spokojna s kvalitou aj cenou. Bohuzial sa mi zda, ze isli kvalitovo brutalne dole, umelina strasna. Chcela som Matejovsky, ale uvidim, lebo nie su najlacnejsie. Kedysi so mala aj z Lidla, tei boli super, ale ten material som tam uz nevidela.

miskazlm
28. apr 2025

peknesny.sk Posteľnú bielizeň kupujem len od nich.

scila
1. máj 2025

Ja mám niekoľko súprav z Hriňovej a sú super
https://www.tegatextil.sk/bavlnene-obliecky/