Kde kupujete kvalitnú posteľnú bielizeň?
Ahojte, z akej stránky kupujete posteľnú bielizeň? Plachtu a návliečky. Potrebujem 1x vankúš 70x90, 1x paplón 140x200 a 1x vankúš 70x90, 1x paplón 140x220. Plachtu klasickú 180x200 na matrac do 25cm.
Niečo kde nezaplatim za to aj obličkou a na druhej strane to nebude tenké až priesvitné.
Ďakujem
tchibo, lejaan, Hm
Ja v poslednej dobe nakupujem postelne na vaseobliecky.sk
Emi.sk
Najviac som spokojna od Matejovsky a plachty aj z Tchiba.
Ja som objednala perkalove a z bavlneneho satenu v Lidli, mne to nepride zle, ale treba si vybrat dobry material a plachty na leto oblubujem tiez satenove, skusila som teraz ten perkal. Tiez z Lidlu. Nieco mame z Jysku. A kupila som jedny z bavlneneho satenu aj polske a je to parada, 24 eur to bolo za sadu na 1 postel. Inak este Goldea, Emi, MK Lozkoviny, ak su zlavy.
Jersey plachty sa mi pacili z Lidlu, ale znacka Michalsky. Tie su pevnejsie a hrubsie, aj na vyssi matrac.
Ja musim take lacnejsie, lebo je nas 6 doma 😅.
Ja mam veľa obliečkok zo stránky HNL.SK a som spokojná
@zuzana76 tie lejaan si spokojna?
@marcellka32 ano, uz mam asi 3 rozne
@zuzana76 tie lejaan si spokojna?
@marcellka32 ja si potrpim na postelnu bielizen, mam aj Jysk, aj Matejosvkeho som mala, aj HM maju deti, Tchibo kupujem, najnovsie asi dva roky dozadu tie Lejaan a spokojnost - minimalisticke, kvalitne, pekne, uzasne
@marcellka32 ja si potrpim na postelnu bielizen, mam aj Jysk, aj Matejosvkeho som mala, aj HM maju deti, Tchibo kupujem, najnovsie asi dva roky dozadu tie Lejaan a spokojnost - minimalisticke, kvalitne, pekne, uzasne
@zuzana76 ja už som mala asi všetky Tchibo, HM, Lidl, JYSK, mklozkoviny, a stále hľadám, ani Matejovsky mňa neohurilo .....som náročná tiež na kvalitu, idem teda skúsiť lejaan, pošli mi ktoré máš až idem na istotu dik
@zuzana76 ja už som mala asi všetky Tchibo, HM, Lidl, JYSK, mklozkoviny, a stále hľadám, ani Matejovsky mňa neohurilo .....som náročná tiež na kvalitu, idem teda skúsiť lejaan, pošli mi ktoré máš až idem na istotu dik
@marcellka32 mám tieto
@marcellka32 tak až 5 mám, ale ja dom závislák na oblieckach, Tchibo som už takmer všetko darovala čo som mala, už sa minto zdalo také veľmi vzorové a pestré a isla som do minimalizmu
Tchibo, Goldea, Bonami, Emi. Aj na Matejovskeho sa chystam :D
Ja som mala roky z Tchibo, bola som spokojna s kvalitou aj cenou. Bohuzial sa mi zda, ze isli kvalitovo brutalne dole, umelina strasna. Chcela som Matejovsky, ale uvidim, lebo nie su najlacnejsie. Kedysi so mala aj z Lidla, tei boli super, ale ten material som tam uz nevidela.
peknesny.sk Posteľnú bielizeň kupujem len od nich.
Ja mám niekoľko súprav z Hriňovej a sú super
https://www.tegatextil.sk/bavlnene-obliecky/

MK lozkoviny keď majú zľavy. Objednávala som aj z iných stránok - lacnejšie a tomu zodpovedala aj kvalita. Prípadne som zvykla v Jysku kupovať že som si ich aj naživo popozerala tiež keď mali nejaké zľavy... Chystám sa vyskúšať ešte Tesco