icon

Kde kupujete nábytok?

gabika0825
21. aug 2023

Ahojte žienky, príjemný večer prajem všetkým, mám na vás takú otázku… ideme mame prerábať trošku byt, lebo už tam má postarší nábytok a mala jubileum, tak si vybrala darcek že jej môžeme niečo kúpiť do bytu, ale my vieme že by ho chcela viac menej prerobit, je to taký jej sen už dlhšie. No chceli by sme ju prekvapiť, že jej vymeníme gauč, skrinky v kúpeľni, jedálenský stôl so stoličkami a stol v obývačke čo má pri gauči. Že to dostane ako darček. Samozrejme, nie sme s partnerom milionári, čiže aby to zas finančne nebola obrovská palka, mamina si ani na nejaké drahé veci nepotrpi, jej stačí aj vkusne, jednoduche zariadenie, skôr taký minimalisticky štýl. Čo som pozerala napr v Ikei, prišlo mi to za obyčajný nabytok dosť pálka čo sa týka ceny, mám pocit že to aj dosť cenovo zdvihli. Tak hodím otázku do éteru. Kde kupujete cenovo výhodny, jednoduchý nabytok? Okrem Ikei. Dajte kludne aj eshop, pokukam aj to. Cenovo dajme tomu napríklad za jedálenský stol aj so stoličkami do 200€, či je vôbec nieco take možné 😃 ale napisala som to pre predstavu, keďže každý berieme pod pojmom lacnejšie alebo cenovo výhodnejšie nieco iné. 😃 ďakujem za každý komentár 😊

Strana
z2
majamat
14. okt 2024

@mmmonika vyfotilasom ju. Ten odtieň trochu zozltol. Asi by som si vybrala skôr tmavšie drevo, ale nemám rada úplne tmavé, tak skôr niečo medzi, tedask by mali.

majamat
14. okt 2024
mmmonika
15. okt 2024

@majamat Ďakujem ti. Vyzerá ozaj dobre.

monikachcepokoj
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2