Kde kupujete vianočné dekorácie?
Ahojte, odkiaľ prosím objednávate vianočné dekorácie? Chcem nakúpiť teraz, keď nie sú tie ceny ešte také prehnané. Pozerala som 4home, ale zatiaľ máličko tam toho majú.
Pod do skupiny vianoce a zimné inšpirácie. https://www.modrykonik.sk/group/4171/ tam ti baby skvelo poradia.. za mňa obi, hornbach, ewalds, bonami, tedi, kik a samozrejme aliexpres...
Tedi už teraz má tuším
Áno, už pomaličky nájdeš aj v obchodoch, že nemusíš len objednávať. Aspoň ja radšej takto idem sa prejsť, pomotkať a naživo si pozriem, ako tie ozdoby vyzerajú 🙂
tak na stromcek z okrasa Cadca a na dekoracie bytu nabehnem do činskych skladov a vybavene
Par rokov vyheavaju u mna cinaky. Maju najlepsi vyber
@elalala 4 home je veľmi predražené..... a čo by si chcela kúpiť a akú farbu? Ja som minulý rok riešila nový stromček a ozdoby
@daniela2202 ja som chcela hlavne girlandy a drevené ozdoby, 1 veniec na dvere a svietnik na stôl...boli sme minulý týždeň v tedi, ale nič ešte nemali v Prešove...a už na PNke skôr pozerám po eshopoch
@elalala e-shopy dosť drahé, skús pozrieť u šikmookých , majú toho už plné regále, svietnik si určite spravíš i sama, základ pekné drevo a pár šišiek 😁👍
V Nexte, originálne a krásne dekorácie 😊
Kupim vzdy po vianociach ked je vypredaj a mam k dalsiemu roku.minuly rok som kupila pre malu stromcek z 10 na 2e a gule boli po v balikoch po 0.50e ostatne len vybalim z ktabice nepotrebujeme mat kazdy rok iny stromcek uz 7x bude zlato-strieborby aj veniec na dvere mam stale ten isty.akurat sem tam vymenim zlomenu sisku

@elalala aliexpress