icon

Kde sa vyzúvať, aby dom zostal čistý?

23. nov 2025

Nastahovali sme sa do noveho, mame vstupnu malu chodbu s kvalitnejsou podlahou, nie dlazbou, rozmyslam, kde sa vyzuvat teraz, ked je mokro, blato, sneh,.. ci dat do tej chodbicky nejaky kobercek, abo neviem. Ako to mate vy? Kde sa vyzuvate? Vonku? A prenesiete mokre/zablatene topanky niekde dnu? Dakujem

Strana
z2
minenkaa
23. nov 2025

Dnu v byte ,cez zimu mame koberček ,kde nechávame topánky

btus
23. nov 2025

v chodbe. Vonku by ma an nenapadlo sa vyzúvať. Veď na to tá chodba je. Áno , topánky máme dnu v chodbe na podložke. : https://www.alza.sk/hobby/podlozka-odkladacia-d... Neviem si predstaviť nechať topánky vonku, bývame v dome, to by bol poriadne studené a mokré a zasnežené 🙂

anonym_7b5cee
23. nov 2025

Vo vnútri, za dverami máme koberček, v zime gumovú podložku. Ani mi nenapadlo vyzúvať sa vonku.

viestta
23. nov 2025

V byte na chodbe. Mokre topanky sa susia na koberceku. Ked sa nanosi sneh, vezme sa mop a zotrie.

januska12323
23. nov 2025

V predsieni, mokré topánky skončia na takom gumovom koberci.

mandzula
23. nov 2025

Otvorim dvere, vyzujem sa na prahu, mokre topanky dam na plastovu vanicku na obuv, mam ju z Ikey, tak to mam v dome. V byte nechavam na chodbe.

anonym_801fe7
23. nov 2025

Mam dve chodby, ktoré sú prepojené dverami. Prvú, kde som si dala urobiť taký veľký štvorec presne na využívanie keď je mokro, blato a veľa snehu a po stranách je podlaha - tam v zime. A v druhej chodbe mám aj bundy kabáty, tam sa vyzuvam v lete - tam mám aj botník aj papuče.

anonym_531aaa
23. nov 2025

@anonym_aut ani najdrahšia dlažba na svete by ma nedonutila vyzuvat sa vonku. Vyzuvame sa dnu, na chodbe, dlazbu mam bleducko sivú, mam mop utriem. Sme dvaja, udržuje sa to ľahko, keby som mala tri deti, dám koberček, podlozku.

zuzikak
23. nov 2025

v lete sa vyzuvame dnu na chodbe. Pocas hnusneho pocasia,ked ma clovek mokre, zablatene alebo zasnezene topanky tak vonku na rohozke a topanky prenesieme dnu na kobercek,kde doschnu.

marsmykkok
23. nov 2025

Ak nemám špinavé topánky tak v chodbe, ak ako teraz mám zablatené vyzujem sa von na rohožke pred dvermi a potom dám topánky do chodby na takú plastovú rohožku.

zmrzlinka2021
23. nov 2025

@anonym_autor vždy pred vstupom do bytu

deti95060810
23. nov 2025

ak ideme cez hlavný vchod - tam je gumová podložka. chodba síce menšia - ale dvaja sa zmestia.
veľa krát deti chodia aj cez terasu - na terase - je krytá , nechajú topánky a večer ich dám do chodby aby ráno im neomrzli nohy.
V lete bežne topánky ostávajú na terase aj v noci.

liusa82
23. nov 2025

my sme v dome.Vonku mám klasicky koberec kde oklepávame teraz sneh alebo normálne utreme topánky a potom keď vojdeme do chodby mám tam dalsi koberček a na ten už stupame vyzutí.Vonku sa vyzujeme a na tom vnútornom koberčeku hned vedla mám prichystane šlapky alebo papuče a takto si dovnútra nič nenavlačime.Už som tak naučila každého aj návštevu.Tiež neviem ako to inak riešiť

autor
23. nov 2025
@anonym_7b5cee

Vo vnútri, za dverami máme koberček, v zime gumovú podložku. Ani mi nenapadlo vyzúvať sa vonku.

@anonym_7b5cee existuje nejaka pekna gunova podlozka? Dakujem

autor
23. nov 2025
@liusa82

my sme v dome.Vonku mám klasicky koberec kde oklepávame teraz sneh alebo normálne utreme topánky a potom keď vojdeme do chodby mám tam dalsi koberček a na ten už stupame vyzutí.Vonku sa vyzujeme a na tom vnútornom koberčeku hned vedla mám prichystane šlapky alebo papuče a takto si dovnútra nič nenavlačime.Už som tak naučila každého aj návštevu.Tiež neviem ako to inak riešiť

@liusa82 ale topanky v zime nechavate vonku? Zamrzla by som

pr85
23. nov 2025

V chodbe pri dverách, kde máme topánky.

liusa82
23. nov 2025
@anonym_autor

@liusa82 ale topanky v zime nechavate vonku? Zamrzla by som

@anonym_autor nie vnútri..šak tam položim už suche do chodby hned ako sa vyzujem na tej vonkajšej rohožke berem dovnútra aj topánky.A tam ešte prinajhoršom na handričku vnútri už ak je ozaj zle položim

anonym_7b5cee
23. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_7b5cee existuje nejaka pekna gunova podlozka? Dakujem

@anonym_autor Táto je fajn

amdornik
23. nov 2025

panelák. otvorím dvere, vyzujem sa ešte von, stúpim do bytu v ponožkách. ak sú od snehu, nechám vonku "odkvapkať", potom prenesiem na už avizované plastové podložky určené na topánky. ak sú suché, prenesiem na odkladacie miesto vedľa dverí. niekedy vojdeme aj dnu, vždy to však treba premyť, lebo si to roznášame do bytu. malý byt a prechádzame vlastne aj po tej "chodbičke".

katulienocka999
23. nov 2025

@anonym_autor ak je počasie ako teraz, sneh,dážď,blato tak sa vyzuvame pred vchodom..otvorím dvere,vyzujem s tým,že nohy davam hneď dnu a topánky beriem dnu na podložku..ak je extrémne zle vonku tak dnu a hneď umieram mopom

marca12
23. nov 2025

Zvnutra pred dverami mam koberec,ktory je zo spodnej strany gumovy. Tam sa vyzujeme a prenesiem topanky na plastovu odkladaciu podlozku. Ak aj prejdeme mokrymi topankami po dlazbe,nerobim z toho dramu,jednoducho utriem mopom. Koberec na jar a jesen vyvapkujem.

euka210
23. nov 2025

@anonym_autor vonku v zime nikdy. V chodbe, na zimu davam kobercek kvoli mokru, snehu.

siska53
23. nov 2025

@anonym_autor mame tam taku plastovu podlozku a snazime sa vyzut pred dverami, potom preniest dnu na nu.

kitycat
23. nov 2025

Ako uprimne si myslim, ze na konci sezony sa vam budu valat v tej luchusnej chodbicke topanky na peknej rohozke alebo handre

anonym_3a3baf
23. nov 2025
@viestta

V byte na chodbe. Mokre topanky sa susia na koberceku. Ked sa nanosi sneh, vezme sa mop a zotrie.

@viestta kde si zohnala to "sa", čo vezme mop a zotrie? Aj ja chcem.

viestta
23. nov 2025
@anonym_3a3baf

@anonym_3a3baf staci vycvicit osadenstvo, potom SA spravi

anonym_3a3baf
23. nov 2025
@viestta

@anonym_3a3baf staci vycvicit osadenstvo, potom SA spravi

@viestta žiadne osadenstvo nemám

viestta
23. nov 2025
@anonym_3a3baf

@viestta žiadne osadenstvo nemám

@anonym_3a3baf ak potom SA budes ty. Ani my nemame sluhu a ani mop bez obsluhy

btus
24. nov 2025
@anonym_3a3baf

@anonym_3a3baf to "sa" by sa zišlo aj mne. 🙂

sticker
zlotka
24. nov 2025
@mandzula

Otvorim dvere, vyzujem sa na prahu, mokre topanky dam na plastovu vanicku na obuv, mam ju z Ikey, tak to mam v dome. V byte nechavam na chodbe.

@mandzula Takto presne to mám aj ja , nechodim do bytu v topánkach.

Strana
z2