icon

Kde ste kúpili dobrú posteľ?

26. sep 2022

Kde ste si skupili postel ? Viete mi poradit ?
Vopred dakujem 🙂

deti95060810
26. sep 2022

Decodom

nikasmile
26. sep 2022

Topsedačky

zuzka102
26. sep 2022

Materasso

queen_mary
27. sep 2022

Nesia

melanta
27. sep 2022

Hollex

doriiis
27. sep 2022

Drevona

smitjan
27. sep 2022

Od Kondelu mame 🙂

janka0020
27. sep 2022

Fines

pinaofina
27. sep 2022

My z Westwing, bala som sa trosku, ale je solidna a kvalitna

humajnicek
Dnes o 11:45

Ahojte, vidím, že ste sa tu viaceré zapájali s odporúčaniami na firmy na postel. Ja by som sa chcela spýtať, či viete o niekom, kto by robil atypické postele. Potrebovali by sme aj trochu vyššiu. Ideme zariaďovať veľkú spálňu, takže túžim po niečom peknom, dizajnovom, čo by bolo dominantou spálne 😍

moncurienula
Dnes o 12:17

@humajnicek a co presne chces? atypicky tvar, farba alebo material? 🙂

anonym_2dee6b
Dnes o 13:03

@anonym_"Americká posteľ boxspring Nuvia, s úložným priestorom | Bezvapostele.sk" https://www.bezvapostele.sk/calounene-postele-n...

columbovazena
Autor odpoveď zmazal
anonym_2dee6b
Dnes o 16:19
@humajnicek

Ahojte, vidím, že ste sa tu viaceré zapájali s odporúčaniami na firmy na postel. Ja by som sa chcela spýtať, či viete o niekom, kto by robil atypické postele. Potrebovali by sme aj trochu vyššiu. Ideme zariaďovať veľkú spálňu, takže túžim po niečom peknom, dizajnovom, čo by bolo dominantou spálne 😍

@humajnicek Napríklad toto "Americká posteľ boxspring Nuvia, s úložným priestorom | Bezvapostele.sk" https://www.bezvapostele.sk/calounene-postele-n... Nie je to zrovna atypicka posteľ, ale je vysoká, pekná, výrazná, môžeš si tam zvoliť z ponuky materiál čalúnenia aký chces, taktiež je tam dosť možnosti farieb na výber, a takisto môžeš vybrať zo 6 typov nožičiek, aj ich farby, taktiež je tam viac rozmerov postele na výber. Toľko k dizajnu, mne sa páči, že je to boxspring, a je dodávana už so všetkým - s čelom, roštom aj matracom. Zatiaľ ju nemám, ale v lete plánujem rekonštrukciu spálne, tak túto som si vybrala