Kedy budú výhodnejšie ceny na nábytok?
Ahojte, idem zariaďovant byt, bude mi treba skrine gauč... Kedy podľa vás budú lepšie ceny na nábytok? Ešte kúpiť do konca roka alebo bývajú zľavy aj po novom roku? Teraz keď ide hore DPH som chcela nakúpiť do vianoc ale rozmýšľam či predsa En nebudú potom lepšie ceny. Ten mesiac hore dole je už jedno ak tým ušetrím nejaké eura...
Najlepsia cena na veci co potrebujes je vacsinou vzdy hned. Ceny zvacsa idu vzdy len hore.
Lepsie uz nebude. Mozno najdes dajaky novorocny vypredaj, ale to sa prakticky predavaju uz len zbytky
Inac raz sme chytili pred koncom roka v ikea na splatky bez navysenia... proste rozdelis na 10 splatok - dobry cashflow... mozes nakulit aj za vacsiu sumu a stare ceny...
po Novom roku bude vsetko drahsie, nasa dobrotiva a sterostliva vlada nam, okrem inych dobrych veci, zvysila aj DPH
Teraz. Viacerí známi a rodina kúpili teraz na jeseň investične byty a black friday využívajú na zariadenie a spotrebiče. Po novom roku nie, bude vyššia DPH.
Ak my sme včera kúpili TV, nečakali sme už.
Tiež dom si myslela, že radšej teraz...
Pred par rokmi sme zariadovali dom pred Vianocami a boli aj zlavy,ale to musis mat aj odsledovane ceny,lebo na mnohych ponukach napisu zlavu,ale cena taka ako predtym. Po novom roku ide dph hore,takze vsetko bude drahsie. Cize nakup teraz.
Mobelix bude mat od piatku zlavu 20 percent na vsetko , s kodom S1B20 🙂
@benda81 ďakujem, popozeram, si super😀
Lenns tym ratajnze nebudu matvna sklade co chces. Ja uz 2 som zariadoval byt/dom v novemri. Daco prislo len v januari. Ked v januari objednas dostanes mozno v marci. Maju 6 tyzdnove dodacie doby.
@alexanderkovacs veď toto

Kľudne aj teraz, bude black friday. Obchodov a eshopov mraky. Treba kľudne si zadať parametre ako napríklad chcem skriňu na výšku 2 metre s poličkami v bielej farbe a porovnať ceny v rôznych eshopoch a obchodoch a vybrať najlepšiu ponuku. Také veľké ako Mobelix, Sconto mávajú celý rok nejaké akcie ako napríklad 15 alebo 20 percent zľava na všetko, ak máš napríklad vyhliadnutú sedačku za 1000 eur treba toto sledovať a do pár týždňov máš akciu a ušetríš aj 200 eur. Rovnako eshopy často ponúkajú zľavu ak budeš odoberať novinky emailom, treba aj to pozrieť a skúsiť objednávať aj tak, pri stovkách eur urobí veľa aj zľava 5 percent napríklad.