Kedy začínate svietiť s vianočnými svetielkami?
Ahojte kedy začínate svietiť vonku so svetielkami TENTO rok? Ďakujem 😊
dúfam, že 1.12. svietime :D ale keďže svetielka prídu zajtra....tak možno aj skôr ich nahodí, keď bude mať manžel čas :D
Nikdy, lebo bývame v byte 😁
My na 1 adventnou nedeľou a to tiež len do pol noci mám čas nainštalovaný počas vianoc až do 3 kráľov už svietime 2 fazovo
V sobotu pred prvou adventnou nedelou urobim komplet vonkajsiu vianocnu upravu - svetielka, okenne parapety, vyzdoba okolo vchodu, dvere. Prvu adventnu zazinam.
Na Mikuláša.
Na Mikuláša
24.skor nedovolím,muž by mal najradšej celý rok Vianoce
Ked sa najde cas na nainstalovanie osvetlenia.
S prvou adventnou nedeľou, svetlá máme celý rok pod strechou nainštalované, len zapneme časovač.
Na mikuláša, tak ako každý rok a vypnem ich na krst pána, ktorý túto sezónu vychádza až na 13. januára (sa mi zdá). Tiež mám nastavený časovač, len nahodím istič a už to svieti 🙂
Budúci rok ale idem prerábať, vrátane celej predzáhradky.
tento rok je niecim vynimocny a chces zacat iny den, nez ine roky?
Na Mikuláša
@natalka13 No niekde sa už ľudia chválili že vraj majú svetielka už teraz 🤔 ja rozmýšľam že výzdobu by som spravila 23/24.11. len kedy tie svetielka zapnúť 😁 asi až na další víkend 30.11./1.12 len zase nechcem byť veľmi uponáhľaná preto sa pýtam
Autorka, ako keby to nebolo jedno, kedy ich zapnes…
zapinam na mikulasa a svietime do troch kralov+0 az dva dni.(traja krali v piatok, tak svietime do nedele) spodny sused chce vsetkych predbehnut, tak zacina v novembri a posledny vypina. niekdy sme boli so susedom prvy priekonici v osvetleni v dedine.
dnes uz ma to neako preslo,
fakt ti zalezi ci niekto svieti uz dnes v Martine, Kubine kosiciach? prave TENTO rok?
vo vedlajsej ulici svietia domy uz mesiac, nemaju verejne osvetlenie tak aspon trochu osvetluju ulicu. nikdy mi to divne neprislo.
@natalka13 áno preto sa pýtam 😄 super
My od Mikulasa
Zapni kedy chceš, ty platíš elektrinu nie susedia.
Včera som si všimla že jedny susedia už majú celú terasu vysvietenu
Inak vo vedlajsej dedine,ma jedna rodina celorocne osvetlene stromy von
Už pomaly vyvlakame vianočné veci z pivnice
My davame len na jeden strom do predzahradky 2-3 dni pred vianocami ale zapalujeme tesne ked ideme vecerat az teda 24 teho po zotmeni to iste vianocny stromcek..takro to mame zauzivane este ked som ja bola dieta ide sa vecerat vtedy sa zapalia svetielka
My davame na Mikulasa. Ale podla mna skor ako advent by som nedavala, to sa mi zda byt prehnane. Takze skor ten vikend 30.11
cast svieti stale (mam to nastavene podla zapadu/vychodu slnka) a zvysna cast - stale je na okne, zapinam ked sa meni cas na zimny a vypinam ked sa meni cas na letny.
viem, som divna. Proste mam rada svetielka.
Nainštalované už sú. Svietiť budeme od 1.
Adventnej

Ked sa manzel odhodla to nainstalovat. Snazime sa na Mikulasa, no nie vzdy sa to podari.