icon

Klasická alebo parná práčka – ktorá je lepšia?

evaplev
21. jan 2025

Ahojte dievčatá. Pravdepodobne sa mi pokazí práčka v najbližšom čase. Teraz máme Candy spredu plnená som s ňou spokojná mám ju desať rokov. V poslednom čase však začína štrajkovať. Moja otázka je teraz keď sú aj parné práčky, ktorá je podľa vašich skúseností lepšia klasická alebo parná. Skúsenosti, za a proti. Veľmi pekne ďakujem.

janocka
21. jan 2025

@evaplev mám parnú LG a som spokojná, používam funkciu pary takmer pri každom praní, nemusím prať veci na vysokej teplote keď pridám paru... alebo keď potrebujem "ožehliť" nejaký top, kt. si chcem obliecť - dám do práčky a zapnem funkciu Osvieženie prádla a kým sa osprchujem, už je "ožehlené". Negatíva som nenašla, mám tú práčku asi 8r.

ariannazara
21. jan 2025

Mam parnu a použila som to asi 2 krát 😂

domkakvet
21. jan 2025

@evaplev pri parnej nemusis pouzivat funkciu pary, ci ked budes chciet prat mozes zapnut a nemusis, ako ti to bude vyhovovat.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
zuzulienocka75
12. feb 2025

Ja mám tiež práčku s funkciou pary, zhruba zo tri roky. Zo začiatku som občas používala, viac menej som skúšala rôzne kombinácie.... Mám ako samostatné parné programy, tak aj doplnok ku klasickým programom - pridanie pary.... No, že by ma to ktovieako ohúrilo... Teraz ma to ani nenapadne použiť. Za mňa je to zbytočnosť. Podľa mňa je to čistý marketingový ťah.....