Koľko platíte nájom za 3-izbový dom?
Viem že je to v každom kraji iné, ale zaujímalo by ma kolko platíte nájom za dom? Dom je starší nemá vymenené okná je to cca 15km od okresného mesta s neupraveným dvorom. Kolko by ste boli ochotné zaplatiť mesačne za takýto nájom?
dvor sa da upravit...kebyze som nutena tak max do 500-600 euro / ale radsej samozrejme do svojho. ...
Ja nič , rozvedený kamoš platí za cca 60m2 dom s veľkým dvorom a záhradou 150€, 10km od okresného mesta
Ja nič , rozvedený kamoš platí za cca 60m2 dom s veľkým dvorom a záhradou 150€, 10km od okresného mesta
@katica06 uf to kdeee * ( tych 500-600 euro som myslela pri Ba ) ale kebyze nie pri hl..meste tak som ochotna dat ovela menej
V takomto stave by som ho nechcela🤷🏼♀️
Ani euro by som za to nedala. Je to starina, ktora sa v zime velmi kruto vypomsti najomcovi. Ved to je cierna diera na nedoplatky a plesne
Ak momentálne si v situácii, že iná možnosť nie je, tak by som bola ochotná za taký dom s dvorom platiť do 300-350 euro. Záleží aj , koľko vás je
@katica06 uf to kdeee * ( tych 500-600 euro som myslela pri Ba ) ale kebyze nie pri hl..meste tak som ochotna dat ovela menej
@balerina2025 mala obec v pohraničí, juh BBSK
Ak mam pravdu povedat tu pytaju 650 e mne sa to zda strasne vela. Radsej by sme ten dom kupili a splacali hypo.

nič lebo to čo platím niekomu by som mohla splácať svoju hypo...+ nikdy nevieš kedy ti povie že to ide predať... nič si tam nevieš zveľadiť...