icon

Koľko programov chytíte s izbovou anténou?

22. jan 2025

Dobrý večer, vie mi niekto poradiť ako funguje izbová anténa na telku a koľko programov sa dá na ňu chytiť? Máme káblovku ale stále to vypadáva tak sme sa rozhodli zakúpiť tú izbovú anténu, budem vďačná ak mi niekto poradí

niekto2hy
22. jan 2025

Pripojis k TV a zapnes automaticke ladenie - DVB-T.Pocet najdenych programov zalezi od miesta,kde sa nachadzas,kedze si anonym.

frflos_nespokojny
22. jan 2025

velmi zalezi od lokality a hlavne pokrytie signalu. niekde ti nepomoze iba izbova antena a treba ju namontovat na strechu, alebo fasadu

niekto2hy
22. jan 2025

@frflos_nespokojny Zabudol si dopisat,ze v ,,inom prevedeni".

frflos_nespokojny
22. jan 2025

hladal som a som prekvapeny ze nemozem dohladat stranku, ale nasiel som nieco:

https://www.cezantenu.sk/ponuka-programov/

tu su zadarminko programy, vyberies lokalitu a mux- multiplex:

https://www.cezantenu.sk/zoznam-vysielacov/

frflos_nespokojny
22. jan 2025

@niekto2hy bral som to ako samozrejmost . asi iba pre mna 🙂

adriena85
22. jan 2025

Cez anténu budeš mať základné programy: joj, joj plus, rtvs 1,rtvs 2,rtvs šport, lux, wau

rooskoliv
23. jan 2025

Pozri plustelka.sk. Máš tam zoznam programov zadarmo a aj balík, ktorý si môžeš dokúpiť za cca 8e mesačne.

natalka13
23. jan 2025

zalezi od lokality a od poschodia a smerovania okna kolko ty budes mat ti tu nik nepovie

niekto2hy
23. jan 2025

@rooskoliv Plus CI modul a karta...

frflos_nespokojny
23. jan 2025

alebo Bezkartový modul SMIT CryptoGuard k službe Plustelka

unbeholfen
21. okt 2025

Panika zlatá záleži dze ste. Šadzde je iný signál. Joj už od 1.1.2026 nebudze volná. Ale v podstate všecky programy slovenskej televízie a kresťanská Lux s jedným programem. Ale je dobrý presah ze zahraničá a keďže susediace krajiny sú väčšie a bohatšie tak tam je velice moc programov.

frflos_nespokojny
21. okt 2025
@unbeholfen

Panika zlatá záleži dze ste. Šadzde je iný signál. Joj už od 1.1.2026 nebudze volná. Ale v podstate všecky programy slovenskej televízie a kresťanská Lux s jedným programem. Ale je dobrý presah ze zahraničá a keďže susediace krajiny sú väčšie a bohatšie tak tam je velice moc programov.

@unbeholfen dobré ránko milý junák.
asi si sa zobudil po dlhom zimnom spánku.