Koľko programov chytíte s izbovou anténou?
Dobrý večer, vie mi niekto poradiť ako funguje izbová anténa na telku a koľko programov sa dá na ňu chytiť? Máme káblovku ale stále to vypadáva tak sme sa rozhodli zakúpiť tú izbovú anténu, budem vďačná ak mi niekto poradí
velmi zalezi od lokality a hlavne pokrytie signalu. niekde ti nepomoze iba izbova antena a treba ju namontovat na strechu, alebo fasadu
@frflos_nespokojny Zabudol si dopisat,ze v ,,inom prevedeni".
hladal som a som prekvapeny ze nemozem dohladat stranku, ale nasiel som nieco:
https://www.cezantenu.sk/ponuka-programov/
tu su zadarminko programy, vyberies lokalitu a mux- multiplex:
@niekto2hy bral som to ako samozrejmost . asi iba pre mna 🙂
Cez anténu budeš mať základné programy: joj, joj plus, rtvs 1,rtvs 2,rtvs šport, lux, wau
Pozri plustelka.sk. Máš tam zoznam programov zadarmo a aj balík, ktorý si môžeš dokúpiť za cca 8e mesačne.
zalezi od lokality a od poschodia a smerovania okna kolko ty budes mat ti tu nik nepovie
alebo Bezkartový modul SMIT CryptoGuard k službe Plustelka
Panika zlatá záleži dze ste. Šadzde je iný signál. Joj už od 1.1.2026 nebudze volná. Ale v podstate všecky programy slovenskej televízie a kresťanská Lux s jedným programem. Ale je dobrý presah ze zahraničá a keďže susediace krajiny sú väčšie a bohatšie tak tam je velice moc programov.
Panika zlatá záleži dze ste. Šadzde je iný signál. Joj už od 1.1.2026 nebudze volná. Ale v podstate všecky programy slovenskej televízie a kresťanská Lux s jedným programem. Ale je dobrý presah ze zahraničá a keďže susediace krajiny sú väčšie a bohatšie tak tam je velice moc programov.
@unbeholfen dobré ránko milý junák.
asi si sa zobudil po dlhom zimnom spánku.

Pripojis k TV a zapnes automaticke ladenie - DVB-T.Pocet najdenych programov zalezi od miesta,kde sa nachadzas,kedze si anonym.