icon

Koľko stojí kompletná prerábka kúpeľne?

9. jan 2025

Ahojte, budem prerábať kúpeľňu. Orientačné by som chcela vedieť, koľko vás vyšla komplet prerabka kupelne, mám sprchový kút, chcem asi vaňu, alebo možno aj ten sprchác, ale murovaný. Čiže výmena vane, umývadlá, obklad. Wc mám zvlášť, tak to by som asi tiež prerobila. Ďakujem za každú odpoved

Strana
z2
zeldia
9. jan 2025

No lebo elektriku musíš mať svetlo zásuvky. Ide o to aký si typ človeka ak si ochotna a vieš si ísť nakúpiť materiál aj s majstrom sami si to ponosiť atd už je to cenovo lepšie. Ak das firme kluce a o dva tyzdne len preberies tak drahšie. Čo sa týka cena ci vana al. sprchac vyber si čo chcete vy cenu by som neriešila bude rovnaká. Vaňu niekto vyslovene chce, sprchac je lepší pre starších ľudí koli pohybu nemusi vyliezať z vane. No a majstrov/ firmu hľadaj v okoli pýtaj sa hocikoho koho môžeš (mne napríklad dohodila firmu suseda čašníčka ktorá mala o chlapcoch v okoli prehľad).

matago
9. jan 2025

My sme prerábali kúpeľňu pred Vianocami, podlaha cca 10 m/2, obklad asi 22. Starý obklad, dlažba sa dávali preč, vaňa vyhadzovala a keďže sprcha nemohla ísť na miesto,kde bola vaňa,tak sa robila voda, odpady. Boli u nás 3 týždne, všetko spolu, materiál, práca, kontajner na odpad cca 7500€. Návrh sme si dali robiť v SIKO, odtiaľ sme brali aj obklad a dlažbu

sonula
9. jan 2025

Hej, tiez mame, mozno o par cm vacsiu. ale je to pod 2m

autor
9. jan 2025

@zeldia tak my by sme tam museli bývať...
@matago ďakujem. My máme mensiu kúpeľňu, tak by to mohlo byť menej... Tsk sa viac ako jeden človek ani nezmestí🤣Pozriem to siko.
@sonula no takilu mini ako my fakt nemám asi nik

autor
9. jan 2025

@matago a vy ste bývali v byte či ste šli preč?

autor
9. jan 2025

@matago a ako to prebiehalo? Vy ste napísali do siko rozmery, prišli to pozrieť osobne a povedali vám cenovú ponuku? Odporúčas ich?

zeldia
9. jan 2025

Pozri keď bude vsetko klapať tak tri tyzdne (bude to skôr aké keby dačo) vydrzite aj v rozbitom byte ale lepšie by bolo keby ste tam neboli aspoň tých prvých 5 pracovných dni keď sa bura a stavia: ísť k rodine, do lacnej ubytovne všeličo sa dá. Neboj zvládnete tak ako aj všetci ostatní. Ja len naozaj nedoporucujem pozerať len na cenu, lebo tie veci sú strašne teraz (co kúpim s tým som nespokojná :( ) možno lacnejšia sanita bude lepšia ako ta značková

matago
9. jan 2025

Išli sme do SIKO, oni mali akciu, že návrh, vizualizácia zdarma. Mali sme rozmery, pôdorys, my máme podkrovnu kúpeľňu, skoseny strop 🫣, povedali sme predstavu, mne sa páčilo niečo, čo mali na stránke, boho štýl. Prešiel s nami predajňu, vybrali sme vzory a poslali nám to potom do emailu. Podľa našich rozmerov sa trafili, chýbal nám len asi jeden balík obkladu, to nám poslali urgentne kuriérom.
A počas prerábky sme bývali v dome, bolo to na prášky,a to máme štyroch psov, tých sme dávali do hotela, lebo to by sa s nimi nedalo.

sonula
9. jan 2025

Ja idem teraz osobne do Siko, zobrala by som odtial material a potom si nasla majstra. Uvidim podla toho aku mi daju cenu. A musim sa teda poradit, lebo nechcem obklad. Ale tiez idem len osekat obklad (podlaha sa nechava), vymena umyvadla, nejde ani skrinka iba doska a vymena vane a zasteny plus baterie. Svetlo a zrkadlo beriem inde. A teda este ventilator sa musi vymenit.

really8
9. jan 2025

No minimalne na wc sa nedostanes. Treba dodrzat technologicky postup, nechat veci schnut aj po polozeni dlazby treba cakat. Neosprchujes sa tiez nikde. Ja som sla s detmi prec, manzel ostal ale bol cele dni v praci a doma len na spanie

zeldia
9. jan 2025

@sonula a čo chces dať miesto obkladu? Nejdem teraz prerábať len ma zaujima čo teraz letí. Aká je alternatíva

autor
9. jan 2025

@really8 tak veď tu má človek osobné veci...

autor
9. jan 2025

Na wc a sprchu by sme zašli k rodine, ale bývať proste by sme tu boli

autor
9. jan 2025

@sonula prosím daj potom vedieť akú ti dali cenovú ponuku... Majstra ideš zháňať odkiaľ?

really8
9. jan 2025

No pobalili sme sa a sli. Ako na dobolenku. Ostatne izby boli zamknute a “zaizolovane” igelitom aby tam nesiel bordel z burania.

autor
9. jan 2025

@really8 a je to veľký bordel? Nebude od prachu celý byt že bude treba nanovo maľovať alebo tak?

really8
9. jan 2025

Buranie stareho obkladu je velky bordel. Preto sme vsade dali ten igelit. Do ziadnej izby sa neslo pocase celej prerabky prave aj kvoli prachu. Malovat sme nemalovali ale kuchyna bola napr otvorena a to volo treba umyt vsetky policky, okna, zaluzie

autor
9. jan 2025

@really8 my máme tiež kuchyňu otvorenú. Ďakujem ti

hanka_lipka
10. jan 2025

Dobrý deň, nam robila celu prerabku firma NARIO. Maju aj showroom v Lamaci super architektov a svoju vyrobu. Robia to celkom lacno odporucam. Ked tak zavolajte priamo p.Balazovi +421 918 360 910

robert1973
28. jan 2025

Nereálne s dodávateľom, svojpomocne áno

robert1973
28. jan 2025

Skús 0905 505 625 starší päťdesiatnik ale šikovný

milan815
13. aug 2025
@anonym_autor

@sonula kúpeľňa má 1,5 x 1,5 m. Aj vy máte takú malú?

@anonym_autor Zdravím,ano tiež mám 1,6m x 1,6m tiež by ma zaujimala cena práce obkladača+inštalatéra....

milan815
13. aug 2025

Dobrý deň,tiež som zvedavý čo stoji prerábka kupelky 1,6m x 1,6m vyhodiť vaňu,dať sprchač+ umyvadlo a na pračku spraviť privod vody a odpadu?.....nejaký majster okolie PN?

milan815
13. aug 2025
@really8

2tyzdne

@really8 2 Tyždne och dlho bez kupania

really8
13. aug 2025
@milan815

@really8 2 Tyždne och dlho bez kupania

@milan815 no bohuzial. Technologicky postup nepusti. Muz sa sprchoval v posilke, ja s detmi sme boli u babky

milan815
13. aug 2025
@really8

@milan815 no bohuzial. Technologicky postup nepusti. Muz sa sprchoval v posilke, ja s detmi sme boli u babky

@really8 Ja mám kupelku malú, 1,6m x 1,6m elektrikárske práce by som si spravil sám len poriadneho obkladača + vodára na nove vedenie

eurosomar
13. okt 2025
@milan815

@really8 Ja mám kupelku malú, 1,6m x 1,6m elektrikárske práce by som si spravil sám len poriadneho obkladača + vodára na nove vedenie

@milan815 Ahoj. našel si majstra?

solvina88
15. okt 2025
@anonym_autor

@zeldia tak my by sme tam museli bývať...
@matago ďakujem. My máme mensiu kúpeľňu, tak by to mohlo byť menej... Tsk sa viac ako jeden človek ani nezmestí🤣Pozriem to siko.
@sonula no takilu mini ako my fakt nemám asi nik

@anonym_autor cez taketo firmy siko,ptacek a ine kupelnove studia sa max. Oplati brat inspiraciu ako od nich nieco kupovat pokial nemate fakt dost penazi... Majstri su na bazosi alebo na googli urcite...mozno si povkate nejaky cas ale predsa ak to nehori tak useťrit par tisic stoji za nejaky cas...

milan815
19. okt 2025
@eurosomar

@milan815 Ahoj. našel si majstra?

@eurosomar Ahoj....v dedine sa mi jeden ponúkol ale že vraj podla počutia dosť lajdak je

Strana
z2