Koľko stojí rekonštrukcia elektriky v byte?
Dobrý deň. Ideme prerábať jadro (kúpeľnu a wc) v byte a oznámili nám na obhliadke, že najprv treba spraviť elektriku. Mame z hlavnej skrinky ešte povodne hliníkové káble a niekto pred nami prerábal kúpeľnu s tým že sú tam pomiešané aj medené káble. Vraj ti treba celé prerobiť na medené. Vedeli by ste mi poradiť koľko vás vyšla taká prerabka elektriky v byte? Natiahnutie hlavného kábla z chodby, nová isticova skrinka a natiahnutie do jadra? Ďakujem vám pekne za info
@alea42 ak máte tú možnosť, tak by som dala spraviť elektr. všade novú. Nám sa stalo, že sme len ten plast chceli vymeniť a vytiahli sme zhorenú celú zásuvku aj s kusom sádry zo steny 🙈 . Tak nebolo o čom rozmýšľať. Aj tak nám vkuse vyhadzovalo poistky. Neexistovalo mať zapnutých viac spotrebičov. Ale cenu žial neviem napísať, lebo to už bolo dávno.

My sme pred 2,5 r riesili v 3 izbaku komplet novu elektrinu - hlavny kabel z chodby, cela nova isticova skrinka, istice, prudove chranice, nove kable az do jadra, plus kuchyna (hned z chodby), aj s reviznou spravou. S izbami sa nic neriesilo. Vyslo to cez tisic eur, presne si nespomeniem. A boli to elektrikari moji znami/klienti, takze sa tvarili ze "cena pre vas" 😃