icon

Kreslo či leňoška: Kde radšej čítate?

petrofka
16. júl 2024

Máte svoje kreslo či leňošku? Máte svoj kútik na čítanie? 🙂 Podeľ
Voľakedy som mala takú mini izbičku s kresielkom. Ale dnes je z toho sklad 😓

sissy27
16. júl 2024

@petrofka pri bazéne, na gauči, v posteli, v lietadle, vo vlaku (ak teda nespím).... nepotrebujem na to špeciálne miesto, ale tým som ti asi veľmi nepomohla 😅

h2
16. júl 2024

@petrofka Ja zásadne v posteli. Žiaden gauč, kreslo, lehátko na terase či čokoľvek iné sa jej nevyrovná.

petrofka
autor
16. júl 2024

ja presne potrebujem to svoje miesto a zaujíma ma, ako to majú iní ☺️
@sissy27

bessie12
16. júl 2024

@petrofka máme 2 voľné izby a rozmýšľala som, že z jednej si urobím taký môj kútik plný kníh. Len je to finančne dosť náročné.

viestta
16. júl 2024

@petrofka ked mas este stale tu izbicku, tak staci ju vratit povodnemu ucelu. Vyhadzat nepotrebnosti, to co je potrebne ulozit a budes zas mat svoju zasivaren

slavomira236
16. júl 2024

@petrofka v kuchyni mam kreslo a tam. Niekedy som citala v posteli uz mi to je nepohodlne

zeldia
16. júl 2024

@petrofka všetci mame svoj “kútik” - zasivaren. Mne sa zdala leňoška nepraktická že je veľká a ťažká a žiadna sa mi nepáčila. Až raz na jednom hoteli mali a bola skvelá vynikajúco sa mi na nej ležalo. Teraz mám kreslo usiak z drevony a takú lacnú taburetku ak sa opotrebuje kúpim na rovnaké miesto leňošku.

hederamonstera
16. júl 2024

Mam obrovsky tulivak pri kniznici.

angeli121212
16. júl 2024

@petrofka ja mám v obývačke svoj ušiak s taburetkou takou z pepca ružovou... Cez deň nečítam izba sa využíva ako herňa pre drobca ale večer keď zaspí si tam rada čítam

alenka58
16. júl 2024

keď čítam veľmi zaujímavú knihu pre mňa a neviem sa od nej odtrhnúť, tak čítam takmer všade vo voľnej chvíli - aj na WC - čítam výlučne eknihy,, rodina má k tomu dosť výhrady, tak najlepšie je pre mňa čítať v posteli večer a čítam často aj do 3 v noci, vtedy mám pokoj