icon

Kto mi odporučí odborníka na vizualizáciu kúpeľne?

15. máj 2025

Viete poradiť niekoho čo robí nejakú vizualizáciu kúpeľne , ale stym že aj vyberie obklady, nejako to nakombinovať aké by sa hodili ,aj skrinky a podobne ? Rozmiestnenie sanity mame , stym sa hýbať nedá …

oriesocek
15. máj 2025

nam to robili klasika v kupelnovom studiu. aj ked mi sme robili a aj ked mama. povies im svoju predstavu - do akej ceny sa chces hybat, co sa ti paci, aspon farby, materialy (zlate, stroieborne.. velke kachlicky, mensie, maju tam aj nejake na predajni). urobia 2-3 vizializacie a napocitaju ceny.

autor
15. máj 2025
@oriesocek

nam to robili klasika v kupelnovom studiu. aj ked mi sme robili a aj ked mama. povies im svoju predstavu - do akej ceny sa chces hybat, co sa ti paci, aspon farby, materialy (zlate, stroieborne.. velke kachlicky, mensie, maju tam aj nejake na predajni). urobia 2-3 vizializacie a napocitaju ceny.

@oriesocek ďakujem, lebo v merkury nám spravili ale len tak že čo samy sme si vybrali mám tam nahádzali 😏 len ja to tak neviem skombinovať preto som chcela niekoho čo má k tomu vzťah

arieska
15. máj 2025
@anonym_autor

@oriesocek ďakujem, lebo v merkury nám spravili ale len tak že čo samy sme si vybrali mám tam nahádzali 😏 len ja to tak neviem skombinovať preto som chcela niekoho čo má k tomu vzťah

@autorka lebo MERKURY je úplne zlá voľba. Tam nie sú ľudia školení robiť vizualizácie, poradiť.
Napíš, z akého si mesta, odporučím ti šikovného obchodníka v tvojom regióne. Pracujem v oblasti sanitárnej keramiky už takmer 20 rokov takže kontakty mám

oriesocek
15. máj 2025

nie... ani ja som nevedela... prisli sme do klasickeho kupelnoveho studia, nie typ mercury market... pozreli sme si, co mali, ake farby sa nam pacia, ake sprchove, atd.. nemala som predstavu o cenach, materuialoch, taktiez som to riesila prvý krát. skus sa v skupine svojho mesta opytat ktore kupelnove odporucaju. navrh kupelne je v cene, ked si od nich kupis tie veci... a ani ja si neviem skombinovat a mama teraz robila cca 2 roky dozadu a ma fakt brutalnu kupelnu - farby siva, bezova a imitácia dreva. ale to dobre nadizajnuje iba ten, co ma skusenosti.

autor
15. máj 2025
@arieska

@autorka lebo MERKURY je úplne zlá voľba. Tam nie sú ľudia školení robiť vizualizácie, poradiť.
Napíš, z akého si mesta, odporučím ti šikovného obchodníka v tvojom regióne. Pracujem v oblasti sanitárnej keramiky už takmer 20 rokov takže kontakty mám

@arieska prievidza okres

hildeberta
15. máj 2025

Mne kupelnu dizajnovala neter v sims4

arieska
16. máj 2025
@anonym_autor

@arieska prievidza okres