icon

Ktorá miestnosť vo vašom dome/byte má najväčšiu energiu?

26. máj 2025

Ktorá miestnosť u vás doma má najväčšiu energiu?

zic
26. máj 2025

Miestnost s hlavnym privodom elektriny...

autor
26. máj 2025

U nás je to kuchyňa. A hoci nie je veľká ani výnimočne zariadená, všetko sa točí práve okolo nej. Tu vznikajú ranné plány pri káve, tu sa riešia školské úlohy, tu sa varí, pečie, ochutnáva, smeje aj poháda. Máme tam veľký stôl a ešte väčšiu pohodu. A mám pocit, že hoci by sme zvyšok bytu mohli prejsť so zatvorenými očami, kuchyňa je náš magnet.

elenka.k
26. máj 2025

to má byť ako slohová práca?

autor
26. máj 2025

@zic 😄 no dobre, priznávam, pobavilo ma to. Technicky máš pravdu!
@elenka.k možno to tak vyznelo, ale chcela som len trošku farbisto opísať, čo pre mňa znamená útulná miestnosť s „energiou“. Každý to máme inak – niekomu to stačí povedať jednou vetou, ja som to cítila na pár riadkov navyše 😊

doriiis
26. máj 2025

Sprcha a manželská posteľ.Tam vznikajú najlepšie napady

viestta
26. máj 2025

kedze na "energie" neverim, je to kazda miestnost kde sa citim dobre. Niekedy kuchyna, inokedy kupelna, v noci spalna a su chvile ked ocenim to, ze mame WC kde mozem byt aspon chvilu sama

beata_k
26. máj 2025

Obyvacka a detska izba

jana_eyre_2
26. máj 2025

Neviem kde sa cítim najlepšie ale fakt je, že sme všetci skoro stále v obyvacko kuchyni, niekedy musím deti vyháňať do izieb nech sa nezbláznim 😅 ale najlepšie sa cítim vonku, doma som rada len keď prší a fúka.. vtedy sa cítim útulne v akejkoľvek miestnosti v dome.. milujem škaredé počasie..

wiwi28
26. máj 2025

Pre mna je to u nás doma obývačka (tam to žije, tam sa všetko rieši) a spálna - cítim v nej veľký pokoj a harmoniu, vždy sa mi chce spomaliť a relaxovať ked tam vojdem. Pritom nieje ani nejak extra zariadená ani nič.