Ktorá panvica je najlepšia pre každodenné varenie?
Ahojte, ktorú panvicu prosim odporúčate? Mám tefal, ale je poškriabaná. S ktorou ste naozaj spokojne? Ďakujem
@majamat ano vyzeraju aj vydrzia, lenze ta cena je proste pre bezneho cloveka too much.....400 EUR za panvicu je proste vela. Ale napisala som to sem na porovnanie, ze co sa da kupit a co je "dozivotne".
Ja som noc spokojná s nerezovými od Fabini. Nie su úplne lacné, ale moc sa ti na nich nemá čo zničiť. Len kým sa človek naučí na takých panviciach variť, aby sa jedlo nepripieklo to chvílku potrvá. Je ale na to veľa návodov na youtube.
@muchotrafka298 @majamat ale to sú už profesionálne panvice, pre bežného človeka fakt neviem či sa oplatia… ☺️
@muchotrafka298 @majamat ale to sú už profesionálne panvice, pre bežného človeka fakt neviem či sa oplatia… ☺️
@biba_18 ja keby som mala na to financie, tak si tie panvice kupim, aj na bezne varenie. Nemala by som 4., ale iba jednu na vsetko. Vela ludi doma chce varit na vyssej urovni a maju dostatok financii, takze si to kludne kupia.
ja mám berlingerhaus s mramorovým povrchom a aj varenie aj čistenie je úplne super… stačí máličko oleja, nepripečie sa a tým pádom umyjem za pár sekúnd…
@biba_18 ja keby som mala na to financie, tak si tie panvice kupim, aj na bezne varenie. Nemala by som 4., ale iba jednu na vsetko. Vela ludi doma chce varit na vyssej urovni a maju dostatok financii, takze si to kludne kupia.
@muchotrafka298 veď isteže, o tom píšem. len varenie na vyššej úrovni nie je bežné varenie, hobby nepovažujem za bežnosť… to je ako so všetkým ☺️ či panvice, nože, tenisky na behanie, bike, lyže…
@muchotrafka298 veď isteže, o tom píšem. len varenie na vyššej úrovni nie je bežné varenie, hobby nepovažujem za bežnosť… to je ako so všetkým ☺️ či panvice, nože, tenisky na behanie, bike, lyže…
@biba_18 kazdy si moze vybrat podla seba. Ale je fakt, ze od panvice zo supermarketu za 10 EUR nemoze nikto cakat zazraky, ze mu vydrzi 20 rokov ako nova. Tie bezne panvice sa opotrebuvaju a niektori ludia si to neuvedomuju, ze to je bezna spotrebna vec. Ja som pisala vyssie, roky si kupujem Tefal, jednu mam uz fakt dlho, mozno 10 rokov a stale je v pohode.
@majamat pre bežného človeka sa to bude musieť oplatiť v hlave, o 10 rokov mu bude jedno koľko stála v minulosti. vôbec tým nespochybňujem opodstatnenosť ceny alebo nákupu, len vysvetľujem že ani cena 100 nie je bežná cena ☺️ proste ponúkate ferrari niekomu kto chce možno superb, ak nie obyčajnú oktavku…
Nemám mikrovlnku, takže na ohrev používam panvice - jedno aký druh panvice/ povrch som kúpila, koľko stála, do roka sa proste povrch zničí a hľadám novú. Ale teda 2-3 krát denne ich používam.
Pred 2 rokmi som prešla na Tefal Ingenio, je pevnejšia, dobre sa s ňou pracuje, dobre sa skladuje a má fajn cenu v pomere na výdrž.
Ja som kupovala do prace panvice z Tescomy, behom 2 dni boli znicene a neboli lacne, pretoze moj kolega tam "miesal" kovovym nozom a vidlickou, pretoze na co by si bral varechu alebo nejaku stierku plastovu. Kupili sa dalsie, lebo tie panvice vyzerali otrasne. Znovu sa zopakovalo to iste. Takze mozes mat panvicu aku chces, ked do toho pojdes nozom, kovovou vidlickou a uskrabes to.
Ja som kupovala do prace panvice z Tescomy, behom 2 dni boli znicene a neboli lacne, pretoze moj kolega tam "miesal" kovovym nozom a vidlickou, pretoze na co by si bral varechu alebo nejaku stierku plastovu. Kupili sa dalsie, lebo tie panvice vyzerali otrasne. Znovu sa zopakovalo to iste. Takze mozes mat panvicu aku chces, ked do toho pojdes nozom, kovovou vidlickou a uskrabes to.
@muchotrafka298 to by som mu asi dala preplatiť kks ...
@muchotrafka298 to by som mu asi dala preplatiť kks ...
@biba_18 jemu aj mojmu sefovi to prislo este smiesne, ze ved firma zaplati...ako debili uplni. Jeho argument bol, ze on to robi aj doma a jemu to nevadi....
@majamat ja som rovnakeho nazoru. Bohuzial, vedenie je ineho.
Ja mám tiež Tefal ingenio, ale pravda je, že ju nepoužívam denne, čistíme ju ručne a nepoužívame na ňu kovové nástroje. Za mňa v pohode pomer výkonu a ceny.

Ja pouzivam roky rokuce Tefal, som s nimi spokojna. Ale taka panvica nevydrzi roky, s tym treba pocitat.
Ak mas dostatok financii, tak by som zvazila Mauviel, Staub, ktori maju panvice z nehrdzavejucej ocele, ktore Ti vydrzia veky. Uplna topka je medena panvica potiahnuta z vnutornej strany nehrdzavejucou ocelou. Tu sa vsak bavime o cene od 200 EUR vyssie.