icon

Ktorá panvica sa oplatí kúpiť a je kvalitná?

10. jan 2026

Ahojte žienky, gazdinky, alebo aj páni😁,
prosím vás o rady, akú panvicu si kúpiť, takú do ktorej sa oplatí aj zainvestovať a ozaj je kvalitná a vydrží? Pred časom som mala vyhliadnutú GreenPan, ale čítala som aj nespokojné recenzie, tak neviem. Budem rada za vaše odporúčania.🙂

autor
10. jan 2026

A zabudla som, panvica na klasický sporák, alebo potom nejaká aj na klasický a aj na indukciu.

anonym_4fb6de
10. jan 2026

@anonym_autor ja som vyberala mesiace a nakoniec som kupila najdrahsiu Tefalku a som spokojna. Pri spravnom pouzivani fakt vydrzi.

hytal
10. jan 2026

Pánvice mám Tefal a Tescoma.

minenkaa
10. jan 2026

My mame z Lidl keramickú a teraz pred mesiacom som objednavala Ninja ,s oboma som spokojná

done
10. jan 2026

akákoľvek s keramickou vrstvou, ten čierny povlak s bielymi bodkami, ale neviem, či je aj na indukciu

mullerova46
10. jan 2026

@martinmmartin to už je iný level 😁 rozbila by som si varnu dosku ale liatinové hrnce sú najlepšie a najviac vydržia. Objednavate z tento stránky alebo ich má aj iný slovenský predajca ?

ivicatolic
10. jan 2026

@anonym_autor práve sa má to týka, končí moja obľúbená, bola to delimano, fakt vydržala dosť, cca 5 rokov, už neviem kde zakúpená

koniarova
10. jan 2026

Fabini

martinmmartin
10. jan 2026
@mullerova46

@martinmmartin to už je iný level 😁 rozbila by som si varnu dosku ale liatinové hrnce sú najlepšie a najviac vydržia. Objednavate z tento stránky alebo ich má aj iný slovenský predajca ?

@mullerova46 slovensky kaufland online shop

dorizzz
10. jan 2026

Mam tefal duetto, som s nimi spokojná

anonym_bd82ef
10. jan 2026

Ak chceš robiť aj steaky, nechceš mať v jedle skodlivy teflón z prehriatej panvice a zároveň chceš panvicu, ktorá vydrží takmer všetko a patrí medzi najlepšie na svete (len nečakaj, že bude non0stick ako teflón – ten je v tomto smere stále výrazne lepší), potom je skvelá voľba Demeyere 55628 zo série Proline 7.

domkakvet
10. jan 2026

@anonym_autor Tefal a som velmi spokojna.

muchotrafka298
10. jan 2026

Podla mna neexistuje univerzalna panvica jedna na vsetko. Ja mam od Tefalu, drahsie, som s nimi spokojna, na take bezne veci, pre prehodim tam nejake vajcia,prazenicu, zeleninu a podobne veci. A mam aj od Fabini, co je mimochodom ceska znacka a kodiky maju vsetci influenceri asi. Mam tu zakladnu a kupila som ju minuly rok v zlave, stala necelych 50 EUR aj s pokrievkou. Ta panvica je vyborna, ale ...a teraz pride to ale. Nie je to neprilnavy povrch a treba sa naucit na tom varit. Lebo tam proste to nefunguje ako neprilnavy teflon alebo keramika, na to sa realne vsetko v momente lepi, takze sa tam treba naucit na tom nereze varit.

janka1011
10. jan 2026
@muchotrafka298

Podla mna neexistuje univerzalna panvica jedna na vsetko. Ja mam od Tefalu, drahsie, som s nimi spokojna, na take bezne veci, pre prehodim tam nejake vajcia,prazenicu, zeleninu a podobne veci. A mam aj od Fabini, co je mimochodom ceska znacka a kodiky maju vsetci influenceri asi. Mam tu zakladnu a kupila som ju minuly rok v zlave, stala necelych 50 EUR aj s pokrievkou. Ta panvica je vyborna, ale ...a teraz pride to ale. Nie je to neprilnavy povrch a treba sa naucit na tom varit. Lebo tam proste to nefunguje ako neprilnavy teflon alebo keramika, na to sa realne vsetko v momente lepi, takze sa tam treba naucit na tom nereze varit.

@muchotrafka298 aj dáš nejaké rady ako vlastne na tom variť? Mám nerezovú panvicu, síce nie Fabini ale to je jedno, no lepí sa tam fakt asi všetko okrem hranoliek.

biba_18
10. jan 2026

mám mramorovú berlingerhaus, dve, pre mňa sú super, varím na plyne ale sú vhodné aj na indukciu

paulina291
10. jan 2026

Máme nerezovú od fabini. Musíš vedieť ako na to. Napríklad také kuracie sa mi na nej pripečie vždy (ale tým pádom je pekne opečené). Vajíčka a lievance sa robia parádne. Je moc kvalitná a vydrží mi podľa mňa aj navždy. Ešte si chcem kúpiť panvicu s hybridným povrchom buď tiež of fabini alebo hexclad. Ja som napríklad s tefalom nespokojná, aj s drahšími panvicami od nich.

mimolimit
10. jan 2026

@anonym_autor Fabini - mam nerezovu, smaltovanu liatinovu a palacinkovu, ktoru sa mi vsak solou podarilo poskriabat. Je to ale prva palacinkova panbica, ktora sa mi castym pouzivanim napriklad nevydula. Za mna su ich kolekcie super.

anonym_7e2e33
10. jan 2026

Taká malá z Kauflandu. Bordová.

marth16
10. jan 2026
@biba_18

mám mramorovú berlingerhaus, dve, pre mňa sú super, varím na plyne ale sú vhodné aj na indukciu

@biba_18 za mňa rovnako,, BerlingerHaus mame doma, panvice, pekáč, aj panvicu do trúby a nedám na ne dopustiť... Dokonca na jar sme prišli na to, že na pumpe, myslím že Slovnaft, ale nie som si istá, sa dajú výhodne kúpiť za body 😀 sme tam vtedy riadny nákup urobili 🤣

conta22
Včera o 08:00

Jednoznačne Fabiny, na takých veciach netreba šetriť 👌

biba_18
Včera o 09:10

@marth16 problém s berlingerhaus je ten - že ty si vedela čo za tie body kupuješ. mnohí nevedia tak sa k tomu správajú ako ku lacnej veci, lebo veď to lacno kúpili - a potom čítam že nič nevydržia, že sa im zničil povrch lebo to dávali do umývačky a podobne …