icon

Ktorá teplovzdušná fritéza je teraz najlepšia?

4. okt 2024

Poprosím Vás, ktorá je dobrá. Pred 15 rokmi sme kúpili,ta bola o ničom, veľa oleja bolo treba, pošla do pivnice a tam je doteraz. Ktorá je dobrá z terajšej ponuky?

Strana
z2
cookie29
14. okt 2024

@ljzozv no lebo mamka vari nieco co Ti nechuti 🙂 kedze brata by si s takymito hranolkami nastvala...

ljzozv
14. okt 2024

@cookie29 nie... Len už časom viem pochopiť brata, že nechce zjesť niečo čo nie je mu celkom po chuti. Akurát on zareaguje tak inak.
Ja väčšinou zjem, ale v duchu si poviem, že ja to robím inak a chutí mi to tak viac. Alebo to nezjem, keď to teda nechcem.

fido69
Autor odpoveď zmazal
simsalabim
14. okt 2024

@fido69 to je uhol pohladu. Ja napr preferujem hranolky z rury, nie fritovane. A vraj mnam veci typu slanina, rebierka, ciganska,rezen a pod mi nikdy nesli na chut. Ale napr langos uz ano 😅

fido69
Autor odpoveď zmazal
simsalabim
14. okt 2024

@fido69 ja som vegetarianka uz vyse 30 rokov a tie menovane “lahodky” boli pre mna od detstva nocnou morou 🤣 S nadsenim som sa masa vzdala.

cookie29
15. okt 2024

@simsalabim
@fido69
ja vegetarianka nie som, ale z tych tebou menovanych lahodok hodim sablu uz len pri citani a veruze neprehanam. Rezen som nikdy nejedla, pretoze pod trojobalom by mohol byt kusok mastneho...

simsalabim
15. okt 2024

@cookie29 no mastneho masa som sa nikdy nedotkla, dvihal sa mi uz len z toho pohladu zaludok. Uz ako dieta som jedla iba ryby, hydinu a hydinovu sunku. Nic ine. A pri pohlade na to, ako mama kraja surove maso mi uz v detstve bolo jasne, ze ja maso nikdy varit nebudem 😅

darina77
30. nov 2024

Ja som si včera kúpila Sencor teplovzdušnu fritezu a stále mi vybíja poistky. Počas prípravy 15 minútových hranoliek mi štyrikrát vybilo poistky. Stalo sa to ešte niekomu?

Strana
z2