Ktoré práčky majú samostatný program odstreďovania?
prosiiim poradte ,kupujem novu pracku s podmienkou solo funkcie zmykania,nikde nie je v parametroch zahrnute..uprednostnim Aeg,Bosh,Lg,elektrolux,ak nie kaslem na to,asi
kupim Candy,dakujem
@doriiis prosim este mi vysvetli,neviem ci sa chapeme-ked idem dat to pradlo/myslene prane,vyplachane v rukach/,musim navolit typ aj pradla? napr.syntetiku ci bavlnu?lebo mala som doteraz na 14minut,a sama som intuitivne zvolila otacky
@mbta myslím, ze nie, dám program zmykanie. A pri iných programoch sa to dá asi nastaviť, ale nikdy to nerobím.
Tiez mam samsung a ma aj samostatne odstredovanie a som s nou velmi spokojna.
Mám Beko asi 5 rokov, s takým programom
Ja mam samsung a mam samostatne len zmykanie. Ale je aj plakanie a zmykanie spolu.
LG slim má.
macháni + odstr. - 14 min.
alebo potom na konci každého programu je odtred.
aeg, elektrolux
myslela som že to majú všetky - lebo naše doteraz to mali ...
@biba_18 aj ja som v tom, že to majú vsetky
určite to majú všetky pračky, máme štvrtú pračku a každá to mala bez toho aby sme sa informovali
tak toto som našla: nie všetky práčky majú samostatné odstredenie. Niektoré staršie alebo základné modely túto funkciu nemusia mať, aj keď moderné práčky ju už zvyčajne ponúkajú.
Mame LG a ma to, ale nie je to v zakladnych programoch. Koleckom viem vyberat zakladne programy. Cez mobil si vsak viem navolit mnoho dalsich programov.
mám elektrolux a má to
Mala som 2x LG a kazda mala takyto program. Na tej, co mam teraz si mozem navolit aj rychlost otacok, na tej predoslej sa nedalo, ale ten program mala. A nemusim to ani volit cez mobil, ale normalne naklikam na pracke.
Mali sme aj pracku Samsung, aj Whirpool, aj Beko a kazda jedna mala takyto program.
boze dievcata dakujem za taku rychlu reakciu...uz 4dni hladam,citam vsetky mozne znacky a recenzie,pisala som aj vyrobcom,ziadna odpoved,myslela som ze ked to nie spomenute v parametroch,tak nic...mala som 15 rokov pracku ,a nevedela ci aj tieto nove moderne maju,ked sa to nespomina...ja by som potrebovala spredu plnenu,slimku,do 7-8kil
@mbta to má každá práčka, každá znacka alebo teda 99%
@mbta whirlpool maju tiez, teraz mam 10469
@mbta pozri sem, str. 20-23 je popis programov https://image.nay.sk/document/5/2/9/doc_5787925...
@mbta whirlpool maju tiez, teraz mam 10469
@senta_sofia dakujem si zlata,ale uz som ju mala,kazila sa stale ,tak chcem skusit ineho vyrobcu,aj ked vsetky znacky su o vydareni no
pracka-lg-flr7a82wc-biela?fbclid=IwY2xjawOVhqdleHRuA2FlbQIxMABicmlkETAzeXN0SnM4U2w5TUhEMFVPc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHmBpU8XTNPPQ32tB75hLyfUB_DU6aw1xNYN9ryKAtgJSX17JG7nT39YqsnNX_aem_u2XJfMc7T8tfpuGEufw8iQ&brid=5aB3EdT9p5wpJ2H39iV_xQ#popis
pracka-lg-flr7a82wc-biela?fbclid=IwY2xjawOVhqdleHRuA2FlbQIxMABicmlkETAzeXN0SnM4U2w5TUhEMFVPc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHmBpU8XTNPPQ32tB75hLyfUB_DU6aw1xNYN9ryKAtgJSX17JG7nT39YqsnNX_aem_u2XJfMc7T8tfpuGEufw8iQ&brid=5aB3EdT9p5wpJ2H39iV_xQ#popis
tuto som vybrala,myslim v tom tmavom okienku sa da nastavit to samostatne zmykanie...omylom som predtym poslala candy
@mbta Lg ma
@mbta pravku bez samotneho odstredovania som este ani nevidela

@doriiis prosim este mi vysvetli,neviem ci sa chapeme-ked idem dat to pradlo/myslene prane,vyplachane v rukach/,musim navolit typ aj pradla? napr.syntetiku ci bavlnu?lebo mala som doteraz na 14minut,a sama som intuitivne zvolila otacky
@mbta ... To záleží od práčky. Na mojich krátkych programoch sa typ prádla nevoli. Iba teplota a otáčky. Typ prádla volím priamo na koliesku. Mám tam bavlny, syntetiku, farebné, jemne, atd