Ktorú domácu pekáreň na chlieb odporúčate?
Odporucite, s ktorou ste spokojne?
Ja peciem chlieb v rure. Keby ta to omrzelo, nebudes mat odlozenu haraburdu niekde.
ja som ju tiež chcela kúpiť teraz na vianoce alebo mamine na narodky ale ako vidím,skoro všetkých tá pekárnička počase omrzela.Ani sama neviem či ju mám kúpiť alebo nie.A často spomínajú že aj to cesto je tam také hutné a o ničom.Tak ja už ozaj neviem
Ach zase komentáre na ktoré sa nikto nepýtal 😅 ja pokukujem po tejto, aj dobre hodnotenia ma
@liusa82 jasne ze to človeka omrzí, keď každý deň v tom robí ten istý chlieb.. Ja ju chcem preto, aby som si robila domáci chlieb na striedačku s nejakým kupenskym, ale to už teraz mam problém kúpiť chlebík, aby tam neboli žiadne zbytočne e-cka.. A v rúre to nemám cez týždeň veľmi čas piecť, keď prídem z prace, venujem sa synovi a to ešte poprinom veľakrát začínam variť obed na druhý deň.. Takže za mňa pekarnicka super keď chce človek zmenu
Silvercrest z Lidlu.
Aj ja mám Silvercrest z Lidlu a max.spokojnosť
@13uzivatelka11 a ja som rada aj za take komentare --- zvazujem ci kupit a proste sa neviem rozhodnut, ci ano ci nie... takze ja si rada precitam aj dovody preco ano a preco nie
@kaktusik007 tak ja som čítala viac komentárov tu ako im ten chleba nechuti, aj keď ja si pamätám ešte z detstva ze mne chutil.. Tak som mala používanú pekaren od svokry a chlebík bol výborný.. Síce to už bola stará pekaren a stihla som na ňom urobiť len jeden chlebík a potom sa pokazila 😅 ale na vianoce bude nová 🙂 a je mi jasne ze na nej nebudem piecť každý deň a niekedy aj celý mesiac.. Ale my jeme pečivo na večeru každý deň, tak za mňa fajn to striedať kupované s domácim a výhoda tej pekárne je, že si tam fakt ráno dáš suroviny a na večer máš hotový.
Mám už druhú, u nás ide veľmi často, máme radšej domáci chlieb. Tiež v nej robím cesto na pizzu a peciem aj "vianočku". Za mňa veľká spokojnosť a aj pomoc. Akože dalo by sa existovať aj bez toho, ale mne vyhovuje tá bezpracnost, že nasypem suroviny a nemusím dávať pozor. Hocikedy nasypem, ideme na pol dňa preč a po návrate mám napečené. Ja rada pečiem aj klasicky v rúre, aj chlebík, ale v dňoch, keď nestíham, tak oceňujem túto pomoc.
@13uzivatelka11 toto inak býva často "kameň úrazu", že ľudia nevedia plánovať dopredu to pečenie a potom im je pekáreň zbytočná. Tu je potrebné naozaj to mať ako rutinu, že ráno nasypem a na obed mám hotové. Treba na to myslieť dopredu.
@akvi a pouzivas kupovane zmesy, alebo si nasla nejaky overeny co ti pasuje? mne by to planovanie nevadilo, vecer dam a rano mam, fungovala som tak 15 rokov dozadu, len teda sa uz pokazila davno a nejak som nekupila novu.... no vtedy som mala male deti, teraz mam pubertakov co zjedia co nezje ich a teda peciva kupujem na kvanta a uz ma to nebavi
@kaktusik007 nekupujem zmesi, robím podľa receptov v návode od pekárne a tie si podľa potreby upravujem. Ale nám v podstate najviac chutí ten najobycajnejsi chlieb z minima surovín. Mne vlastne išlo hlavne o to, vyhnúť sa sajrajtom v kupovanom pečive. Kupujem špaldovú celozrnnú múku a robím z tej, plus dávam semienka do chleba.

Bavila nás tak 1r, potom 3r sedela, tak som ju predala