Ktorý kuchynský robot je najlepší na zemiaky?

slavinecka
13. jan 2024

Zdravim vas. Nasa rodina miluje vsetko zemiakove, najma halusky alebo zemiakove placky. Mechanicke struhanie zemiakov je pre mna strasna morda a strata casu (nechtov a koze).
Poradite fakt dobry mixer/procesor ktory krasne jemne zomelie surove zemiaky?
Dakujem

anketkarka
13. jan 2024

@slavinecka ja mám z Lidl, ten čo seká aj ľad a šlaha šlahačku a je perfektný na halušky. Melieme na ňom aj orechy, no skoro všetko. Nestojí veľa a zaberá tiež málo miesta. Detský ľahká obsluha a čistenie.

muchacici
13. jan 2024

@anketkarka A mohla by si prosím hodiť aj link? 🙂 Ďakujem

lamonita
13. jan 2024

Zemiaky na halušky mixujem tycovym mixérom, ako mi tuná baby poradili. Zachránili mi zivooot🤣🤣❤️❤️🥂🥂

fizbo
13. jan 2024

@lamonita to si surove nakrajas na mensie kusky a tak pomixujes?

rachab
13. jan 2024

@anketkarka a ako tam mixujes tie zemiaky na halusky,prosim ta? Nakrajas ich na kocky a takto mixujes?dakujem

engel76
13. jan 2024

@slavinecka stolny mixer. Mam uz starsi, z novsich modelov neporadim. Hlavne nech ma silny prikon.

anketkarka
13. jan 2024

@rachab nie na kocky. Na kadejaké kusy. Je to jedno. Väčšie sú podľa mňa lepšie. Väčšinou sa ponáhľam a nemám čas na malé kúsky. Skôr väčšie.

0silvia0
13. jan 2024

@fizbo ja nastruham zemiaky na velkom struhadle (ide to ovela rychlejsie ako na tom malom) a pomixujem ponornym mixerom. Krajat by sa mi nechcelo

lamonita
14. jan 2024

@fizbo presne tak.

tykat
14. jan 2024

@lamonita napodobne, tycovym ponornym. A pre efekt pridavam do ceata cca 2 klasicky nastruhane. zemiaky.

maninka1974
14. jan 2024

@0silvia0 presne tak aj ja struham na veľkom ide to rýchlo potom rozmixujem

slavinecka
autor
27. jan 2024

damy dakujem vam za tipy.🌸
tycovy mixer by mi nikdy nenapadlo pouzit. isto vyskusam. 🙂