icon

Ktorý model Dyson vysávača je najlepší?

7. nov 2024

Chcem si kúpiť dyson vysavac ale neviem sa rozhodnúť ktorý z nich.. máte doma nejaký a ste spokojne?

andrea2323
7. nov 2024

Toto by aj mňa zaujímalo 🙂

zanett115
7. nov 2024

My máme Dyson V8 a V10. S oboma som spokojná. V10 sme kupovali neskôr tak ten má taký špeciálnejší nástavec na podlahy čo ide po podlahe rýchlejšie a aj potichšie, no V8 má nástavec lepší na koberce. No a V10 má väčší zásobník.
No a V8 má 2 stupne čo sa intenzity vysávania týka a V10 má 3 stupne.
Jediná nevýhoda pri týchto vysávačoch je, že keď vysávam a v miestnosti chcem niečo presunúť tak ten vysávač sa nedá pohodlne dať na nejaký stojan, nevie stáť sám, tak ho musím celý položiť na zem.

zuzinabila
7. nov 2024

Myslim ze s hocijakym Dysonom budes spokojna.je to topka medzi vysavacmi. My sme mali/mame 3 typy a vsetky ok.jeden mame uz 15.rok a slape paradne

sovica
7. nov 2024

Ak chceš tyčový, tak určite nekupuj ten, na ktorom musíš v kuse držať prst, aby vysával. Kupuj len s tlačidlom vypnúť - zapnúť.

zuzinabila
7. nov 2024

@sovica a ktory Dyson ma taky? to by ma slak trafil🙂 dobre vediet

guudy
7. nov 2024

My mame tycovy dyson v12 slim absolute, ale klasicky mame miele.

sovica
7. nov 2024

@zuzinabila V8, V10, V11, V15 a Outsize majú spúšťač - musíš tlačidlo držať😨, len V12, Gen5 Detect a Gen5 Outsize majú tlačidlo on-off. Ten "spúšťač" musel navrhovať muž, ktorý doma 100% nevysáva😈

luxus10
8. nov 2024

@sovica to je u vysavaca ako je dyson velky lapsus...

sovica
8. nov 2024

@luxus10 Tiež si myslím...

jaza81
10. nov 2024

nemam s tym najmensi problem, je to tak urobene, ze len jemne prilozis prst a ked potrebujes prejst niekde, prst das prec, setris baterku a otocis sa, kde chces zase vysavat. Tiez som sa tohto tlacitka bala, ale je to naozaj uplne prirodzene a bez akejkolvek namahy.

4zlatulinko2
25. júl 2025

Zdravim skupinka
Mam 3mesiace dyson v12origin a zacal mi po kazdom pouziti svitit filter ktory musim vymyt. Co ma visc stve, ze mi absolutne netaha vlasy ale nataca na bok kefy, cim je rotacia pri vysavani horsia, nakolko su na nej natocene vlasy. Mali ste s tym problem? Neviem ci ho reklamovat, alebo to ma takto byt. Ale zakazdym umyvat hubicu ma nebavi nakolko sa nedokazem dostat az uplne k boku a bezstarostne vytahat vlasy