icon

Ktorý robotický vysávač najlepšie čistí a je tichý?

jeliz59
30. jan 2025

Ahoj poraďte dobrý vysávač (robot) ktorý fakt super saje podlahy koberce proste do čista 😁a nieje veľmi hlučný ( ak je to možné s tou hlučnosťou.....) ďakujem....

zic
31. jan 2025

Toto je novinka... xiaomi Robot Vacuum X20 Max

ik70
31. jan 2025

My sme teraz tento kúpili "Roborock Q5 pro" za cca 200€, sme s ním veľmi spokojný. Potrebujeme to len na vysávanie. Ak by sme chceli aj používať mop, tak potom tento "Sencor SRV 9790BK AQUINO+" je lepší na mopovanie, on si aj vyperie mop a aj ho vysuší

miruska655
31. jan 2025

My máme presne tento https://roboticke-vysavace.heureka.sk/xiaomi-mi...
Za nás zatiaľ spokojnosť máme ho od augusta a fakči každý deň aj umýva aj vysáva ☺️

jeliz59
autor
31. jan 2025

@jeliz59 ďakujem Vám hľadám silu 😅 ako keby som to vysavala ručne no som chorá na poriadok a vysavam hodinu už ma to nebavi 🤣🤣 stačí len vysávač bez mopu

jeliz59
autor
31. jan 2025

@ik70 operie vysuší nemám slov ....to už aká frajerina niekedy žasnem nad týmito novými technológiami

jeliz59
autor
31. jan 2025

@zic ahoj nevyznám sa do značiek je podľa teba znacka xiaomi dobra? Už som počula o tejto značke tuším že o telefónoch....?

zic
31. jan 2025

cinania, ale snazia sa a myslim, ze vyrobky pomer cena vykon su super... to ci nesmiruju cez kazdy vyrobok je uz ina otazka... 🙂

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
jeliz59
autor
31. jan 2025

@kittykat22 nie mám koberce z nízkym teda krátkym vlasom

ekira1
2. feb 2025

My sme si ako prvý kúpili roomba, vydržal roky, najlepšia investícia. Teraz sme kúpili xiaomi, nehovorím že je zlý, ale mala som kúpiť zas roomba.

danielockazihlavka
23. mar 2025

@jeliz59 áno je to frajerina, roborock s8 pro ultra, doplní vodu, vysuší handru,vysype kôš do vrecka. Chcela som taký, čakala som na lepšiu cenu, vedela som však, že to nebude pár eur. Ja som však taký potrebovala.