icon

Ktorý tepovač je najlepší pre domáce upratovanie?

11. feb 2025

Ahojte baby. Vedeli by ste mi poradir tepovač pomer cena / kvalita. Jednalo by sa len na domáce upratovanie napr. Auto ( máme 3 tak by sa hodil), gauč a ďalší nábytok.

michaela789
11. feb 2025

Pripnem sa.

viestta
11. feb 2025

Uprimne ti napisem, ze na tepovanie gaucov a calunenych veci je kazdy tepovac pre domacnosti slaby, lebo nevytiahne vodu z calunenia a to potom dlho schne. Bud si kup profi masinu alebo si ju pozicaj, pripadne zavolaj sluzbu, ktora ma silne profi masiny. Tepovac pre domacnosti je akurat tak na koberce a aj tie dlho schnu

autor
11. feb 2025

@viestta ja sa ale pýtam na odporúčanie tepovaču. Ked je slabý tak ma tým pádom nezaujíma. A akú profi by si odporúčala? Službu nebudem volať, do práce nechodim a som celý čas doma. Tepovač na domáce upratovanie bol myslený tak, že si nebudem zakladať firmu a robiť profi tepovanie iným, len sebe.

viestta
11. feb 2025

zacni tym aky mas rozpocet, lebo silna masina nestoji dve stovky, ale od 500 vyssie

autor
11. feb 2025

@viestta do 1000€

frflos_nespokojny
11. feb 2025

Kärcher Puzzi 10/1- samozrejme pouzit ich chemiu. tabletky su super.
pokial pouzijes inu chemiu, tak tvoj vysledok nemusi byt podla tvojich predstav.
samozrejme s original chemiou necakaj ziadne cary 😉
na tepovanie auta mas v balenie aj malu hubicu na tepovanie a velku na koberce.
bezne tento tepovac pouzivaju tepovacie firmy, hotely.
na nete som cital o :
Tepovač Profi Europe 50.1
vraj lepsi a lacnejsia varianta- neviem skus nieco nastudovat.
Kärcher Puzzi 10/1- som videl na vlastne oci 🙂
ale hlavne mam aj skusenost, tak mozem doporucit.
su aj ine varianty, ktore sa lisia vykonom, prislusenstvom a objemom na kvapaliny.

nikasmile
11. feb 2025

Karcher puzzi 10/1 a odporúčam na čistenie prášok na čistenie.

autor
12. feb 2025

@frflos_nespokojny
@nikasmile ďakujem vám. Mali sme raz požičaných na auto a myslím, ze to bol aj tento.

biglovemom
12. feb 2025

Mam Bissel a som velmi spokojna .Gauc do 24h uplne suchy. Takisto koberec.cena bez akcie ca 300e

biglovemom
12. feb 2025

Kazde 3mes tepujem gauc kedze deky nemam a myslim ze super vycisti😁
Na gauci sa neje ,man dieta a maleho psa.

maba123
12. feb 2025

Karcher Puzzi 10/1 a ak by si chcela nieco kompaktnejsie tak 8/1 rozdiel je iba v nadobe 10lit a 8lit

skyba
2. mar 2025

@biglovemom zdravím, prosím aký máte ten tepovac Bissel ? Ktorý typ . Rozmýšľam nad tou značkou . Ďakujem

biglovemom
2. mar 2025

@skyba Ahoooj
Bissel spotclean PET Pro mam 😊

frflos_nespokojny
2. mar 2025

vraciam sa k tejto teme. pokial si zatial nekupila, tak super 🙂
tento tyzden som sa rozpraval s odbornikom , ktory pouziva tuto znacku a poradil mi Ghibli sedmickovu radu. samozrejme mozes siahnut aj po vyssej rade, ale tie stroje su uz vacsie a vhodne na velke priestori .
hlavny rozdiel medzi Karcher a Ghibli je hlavne v cene a podstatna vec je, ze v karcheri nemozes pouzivat penivu chemiu.
extraktori znacky lidl a ine domace znacky su nepostacujuce. pri vybere treba pozerat na vykon cerpadla:
tlak cerpadla min 4 bar
saci vykon (Podtlak) 235 mbar a viac.
cim je vyssi saci vykon, tak z kobereca viac vysaje vodu a neostane premoceny.

domi013
19. apr 2025

mali sme karcher, ghibli dokonca aj parkside z lidla a boli uplne postacujuce.. s muzom to mame ako taku zabavku ked treba nam alebo niekomu blizkemu😀velky L gauc bol suchy maximalne do 24 h aj to som prehnala, hlavne treba dodrzat postup ze najskor calunenie prekefkovat chemiou (koch ma super pripravky) aby ta spina povolila a potom naozaj poriadne vysat.. vacsinou co vidim tak ludia iba dookola suchaju tepovacom a cuduju sa ze im to nejde😶‍🌫️jasne ze ked vyberies slabsi lacnejsi stroj tak to bude vacsia makacka, ale ze by to neslo sa fakt neda povedat.. inak u autickarov je jedna z top znaciek santoemma sabrina, je to profi stroj ale teda nemotornejsi aj drahsi, ale zase kvalita vykonu hovori za vsetko

anonym_4bf6e9
9. dec 2025
@domi013

mali sme karcher, ghibli dokonca aj parkside z lidla a boli uplne postacujuce.. s muzom to mame ako taku zabavku ked treba nam alebo niekomu blizkemu😀velky L gauc bol suchy maximalne do 24 h aj to som prehnala, hlavne treba dodrzat postup ze najskor calunenie prekefkovat chemiou (koch ma super pripravky) aby ta spina povolila a potom naozaj poriadne vysat.. vacsinou co vidim tak ludia iba dookola suchaju tepovacom a cuduju sa ze im to nejde😶‍🌫️jasne ze ked vyberies slabsi lacnejsi stroj tak to bude vacsia makacka, ale ze by to neslo sa fakt neda povedat.. inak u autickarov je jedna z top znaciek santoemma sabrina, je to profi stroj ale teda nemotornejsi aj drahsi, ale zase kvalita vykonu hovori za vsetko

@domi013 Dobrý deň, prosím Vás, mohli by ste mi podradiť? Keď to máte s mužom ako hobby, evidentne tepujete často 😁 Pozerala som tepovače, výkon pomer cena a asi najviac ma oslovil ghibli 7. Či je to dobrý výber. A písali ste, že Koch ma dobrú chémiu, mohli by ste uviesť konkrétne, ktorú? Ma to byt darček na Vianoce, preto píšem anonymne. Nechcem aby si to niekto s rodiny prečítal. 😁 Ďakujem