icon

Ktorý tyčový vysávač s vymeniteľnou batériou zvoliť?

11. jan 2025

Poraďte. Aj s vymenitelnou batériou. A s nádobou na smeti dole.
Už som rozmýšľala nad Dysonom, ale potom som vyskúšala u známej, síce inej značky, ale podobný, že mal tu nádobu na smeti hore, a bol pre mňa ťažký.
Teraz mam aeg, ale to je na max. 3 roky a batéria sa nedá meniť, už odchádza. Tiež nie je najlahsi, ale tu nádobu ma dole pri kefe, a tým je ta hmotnosť pre mňa dobre rozmiestnena.

madeincssr
11. jan 2025

Ak ti tvoj velmi vyhovuje (a inak nie je opotrebovany), bateria sa pravdepodobne vymenit da. Hod presne typove oznacenie tvojho vysavaca do googla resp. youtube a popozeraj. Sikovny kutil (rodina, kamarat...) ti to bude vediet rozobrat, podla presneho oznacenia na nej bateriu objednat a vymenit.

miadi
11. jan 2025

Ja mam Dyson a vobec nie je tazky zvladnu snim si deti vysavat.

luxus10
11. jan 2025

bateria stoji skoro tolko co novy vysavac...tot moja skusenost...

mane01
11. jan 2025

@miadi a je bateria vymenitelna?

miadi
11. jan 2025

@mane01 netusim mam ho 5 rokov denne pouzivam funguje ako novy.

zuzkaadusko
11. jan 2025

@miadi môžem sa opýtať aký dyson máte? Na akú podlahu? Ďakujem

biglovemom
11. jan 2025

Mam dyson V12 a vobec neni ťažký😅 v15 tka je ťažšia ale ma aj vacsiu nádobu na smeti a hodí sa viac do veľkého bytu

zaphyra
11. jan 2025

Aj my mame po kadejakych skusaniach inych tycakov dyson a je perfektny. Vobec nie je tazky, prvych par vysavani to bol len trochu nezvyk, teraz uplne bez problemov v jednej ruke dieta a druhou vysavam

miadi
11. jan 2025

@mane01 pozeram ze sa da baterka vymenit stoji len $145 kanadskych cize v eurach menej. Dyson ma ale zivotnost cca 10r Cize sa oplati. Mne sa zda ze ten co mame je gen5

miadi
11. jan 2025

@zuzkaadusko pouzivam na drevo masiv podlahu a linoleum.. a mà aj na koberce inu hlavicu . Koberce mame aj take chlpate shaggy styl. Zda sa mi ze je gen5 ( ma na sebe len ze Dyson mm kupil v usa) Mne islo Hlavne o to aby bol bez kablovy a dobre sal.

mane01
11. jan 2025

@miadi dakujem za info. Tiez zvazujem Dyson. Tycovy vysavac je super vec, len pri tom poslednom (ina znacka) odisla bateria, na moj vkus dost skoro.

miadi
11. jan 2025

@mane01 ten Dyson je dobry mam dva bezkablove tycove vysavace jeden je na prizemi druhy mam na poschodi ten je znacka shark ( ten mà dve baterie daju sa vyberat a nabijat mimo vysavac . Mam ich rovnako dlho len mam pocit ze ten Dyson lepsie saje. A ma take modre svetlo co mi ukazuje prach a spinky co volnym okom ani nevidim. Milujem cistu podlahu . Pri detoch vselijake omrvinky su hnet tak len vytiahnem Dyson a za par minut je to 👍

autor
12. jan 2025

Ďakujem za odpovede. Pôvodne som tiež uvažovala dat majstrovi opraviť tu batériu, bolo by to vraj do stovky, ale aj kefa mi odchádza a neviem zas ako dlho to vydrží.
Možno vyskúšam ten dyson, uvidím.

zuzkaadusko
12. jan 2025

@miadi ďakujem krasne