Ktorý tyčový vysávač s vymeniteľnou batériou zvoliť?
Poraďte. Aj s vymenitelnou batériou. A s nádobou na smeti dole.
Už som rozmýšľala nad Dysonom, ale potom som vyskúšala u známej, síce inej značky, ale podobný, že mal tu nádobu na smeti hore, a bol pre mňa ťažký.
Teraz mam aeg, ale to je na max. 3 roky a batéria sa nedá meniť, už odchádza. Tiež nie je najlahsi, ale tu nádobu ma dole pri kefe, a tým je ta hmotnosť pre mňa dobre rozmiestnena.
Ja mam Dyson a vobec nie je tazky zvladnu snim si deti vysavat.
bateria stoji skoro tolko co novy vysavac...tot moja skusenost...
@miadi môžem sa opýtať aký dyson máte? Na akú podlahu? Ďakujem
Mam dyson V12 a vobec neni ťažký😅 v15 tka je ťažšia ale ma aj vacsiu nádobu na smeti a hodí sa viac do veľkého bytu
Aj my mame po kadejakych skusaniach inych tycakov dyson a je perfektny. Vobec nie je tazky, prvych par vysavani to bol len trochu nezvyk, teraz uplne bez problemov v jednej ruke dieta a druhou vysavam
@zuzkaadusko pouzivam na drevo masiv podlahu a linoleum.. a mà aj na koberce inu hlavicu . Koberce mame aj take chlpate shaggy styl. Zda sa mi ze je gen5 ( ma na sebe len ze Dyson mm kupil v usa) Mne islo Hlavne o to aby bol bez kablovy a dobre sal.
@mane01 ten Dyson je dobry mam dva bezkablove tycove vysavace jeden je na prizemi druhy mam na poschodi ten je znacka shark ( ten mà dve baterie daju sa vyberat a nabijat mimo vysavac . Mam ich rovnako dlho len mam pocit ze ten Dyson lepsie saje. A ma take modre svetlo co mi ukazuje prach a spinky co volnym okom ani nevidim. Milujem cistu podlahu . Pri detoch vselijake omrvinky su hnet tak len vytiahnem Dyson a za par minut je to 👍
Ďakujem za odpovede. Pôvodne som tiež uvažovala dat majstrovi opraviť tu batériu, bolo by to vraj do stovky, ale aj kefa mi odchádza a neviem zas ako dlho to vydrží.
Možno vyskúšam ten dyson, uvidím.
@miadi ďakujem krasne

Ak ti tvoj velmi vyhovuje (a inak nie je opotrebovany), bateria sa pravdepodobne vymenit da. Hod presne typove oznacenie tvojho vysavaca do googla resp. youtube a popozeraj. Sikovny kutil (rodina, kamarat...) ti to bude vediet rozobrat, podla presneho oznacenia na nej bateriu objednat a vymenit.