Kuchyňa z obchodného domu
neviete kedy bývajú akcie? také väčšie? viem že nedávno boli ale žial sme to nestihli
@zalka myslím tak všeobecne....asko, mobelix, decodom, ....no ved práve preto by som rada počkala na akciu aby sme na to nemuseli pôžičku ešte aj brať :D ... a kde ste dali ?
Nacenovali v asku po akože 50% zlave cca tri roky do zadu 4000e, a dáko nič moc ani dizajn a ani to čo sme potrebovali. Tlačili nám svoju predstavu, čo nám nevyhovovalo. Nakoniec sme kúpili 2 ks linky typu L a 2 samostatné skrinky v okay a z toho sme vyskladali kuchynu podla našich potrieb do U. A ešte tak jedna malá linka 2m zo zvyšných dielov by sa nám dala vyskladať. A vyšlo to na 2000e pred 1,5 rokom.
Mobelix, Asko, Sconto a pod maju vsetci nemecke kuchyne Nobilia. A ci je zlava alebo nie je, stoja stale rovnako 🙂 Bonus mozes dostat ked je akcia na montaz a dopravu zadarmo
Skus v Polsku,ked mas moznost.usetrili sme tak celkom dost penazi.aj niektore spotrebice sa tam oplatia viac ,napr.znacka Bosch ti plati zarucny servis aj v ramci SK,staci zavolat slovenskeho servisneho technika domov
@mamula20 napr.aj kuchyna v Merkury Market vyjde v Polsku lacnejšie.len teda mi napadlo,ze ja sa dorozumiem po polsky😀to uz musis zvazit,nie vsetci Poliaci rozumejú slovensky a nie vsetci vedia po anglicky,takze niekedy si odkazana na polstinu
@mamula20 to ano,my to mame 15 km na hranicu,cize sme tam kazdy tyzden🙂
@mamula20 ano,v PL sa oplati.
@zalka fakt ? no to je super a dosť rozdiel v cene ..
Ano fakt ... https://www.okay.sk/products/rohova-kuchyna-bri... tento typ .. ale vtedy boli nižšie ceny, ako sú teraz a dokupovala som potravinovú skrinku a skrinku na rúru vysokú. Teraz by som nevzala 2 ks do L .. lebo naozaj sa mi zvýšilo, už by som rovnú a do L kupovala.
@zalka presne takú nejakú chcem ...no super dakujem za tip 🙂 a ešte sa spýtam oni vám to aj montovali? zaujímalo by ma kolko to totižto trvalo ....a starú kuchynu si treba sami rozmontovať asi však?
Nie my sme si sami montovali lebo sme si upravovali podľa potrieb...v podstate tam majú službu montáž ale to ti aj stolár zmontuje ak nemáte odvahu .
A iste starú sami musíte dať preč..ideál vymaľovať a tak naj novu montuju

a z ktorého obchodného domu, lebo tiež sme si dávali naceniť.. zapotili takú cenu, že reku mala byť 50% zlava, či to s toho odrátajú. A odpoved to je po zlave.
No tak sme kúpili inde za polovičnú cenu toho čo nám nacenili.