icon

Kuchynská linka od stolára alebo z obchodu

24. aug 2025

Máte skúsenosti? Kuchynská linka je cenovo prístupnejšia od stolára,alebo dať si vyhotoviť cez kamený obchod,napr.Sconto,Asko...

Strana
z3
natalka13
20. nov 2025

Tak snad zalezi aky material kovania kto pouzije. Od toho sa odvija aj cena tej linky.

anonym_d31d4c
20. nov 2025

Na jar sme dávali montovať Mobelix. Klasika roh 2.5x2m plus 3x vysoka skriňa. Všetko klasické otváranie žiadne veľké boxy,žiadne výsuvy. cena 7000e nikde som sa nedostala nižšie s cenou.

piece
21. nov 2025
@sisska96

@piece treba mať supermatt povrch bezotlačkový materiál a môžeš capkať neostanú tam fľaky, len je oveľa drahší

@sisska96 áno, viem že také niečo existuje, počula som o tom ale odradilo ma, že to je také drahé a keď sme riešili kuchyňu, tak sme si to nemohli dovoliť. My sme si kúpili kuchyňu v Kondele, keďže nás tam vychádzala najmenej ale nemôžem nič zlé povedať, som s ňou spokojná, akurát to utieranie, že to je furt zacapkané ale tak to by mohlo byť aj pri oveľa drahších kuchyňach

anonym_d8de7f
21. nov 2025
@cyberk

To je asi jedno, a rohy uz maju poriesene aj predajne. Ak by som chcela nieco obycajne - vzhlad hnede drevo npr tak od stolara, ak nieco luxusne tak predajnu.

@cyberk moj muz je stolar a toto keby cital tak odpadne. Je to presny opak ako pises

sisska96
21. nov 2025
@piece

@sisska96 áno, viem že také niečo existuje, počula som o tom ale odradilo ma, že to je také drahé a keď sme riešili kuchyňu, tak sme si to nemohli dovoliť. My sme si kúpili kuchyňu v Kondele, keďže nás tam vychádzala najmenej ale nemôžem nič zlé povedať, som s ňou spokojná, akurát to utieranie, že to je furt zacapkané ale tak to by mohlo byť aj pri oveľa drahších kuchyňach

@piece áno je to špeciálny materiál a veľmi drahý, kto si môže dovoliť určite sa oplatí

anonym_3597d6
21. nov 2025
@anonym_d31d4c

Na jar sme dávali montovať Mobelix. Klasika roh 2.5x2m plus 3x vysoka skriňa. Všetko klasické otváranie žiadne veľké boxy,žiadne výsuvy. cena 7000e nikde som sa nedostala nižšie s cenou.

@anonym_d31d4c My sme si teraz objednali 4x1,70m, je tam aj vysoká skrinka na rúru mikrovlnku, nenápadné biele úchytky na hranu (nie klasické), výsuv na koreničky, rohová skrinka, vysuvy pod varnou doskou + ďalšia výsuvná skrinka, ostatné otváravé a aj hore je aj rohová skrinka a vyšla 5000 eur s umývačkou zadarmo aj montáž zadarmo

piece
25. nov 2025
@sisska96

@piece áno je to špeciálny materiál a veľmi drahý, kto si môže dovoliť určite sa oplatí

@sisska96 dobre si napísala, kto si to môže dovoliť, ten nech si isto dopraje taký materiál a ten kto nemôže, tak ten beha s handrou ako ja😂

puppania
Včera o 04:54

ženy, tak my sme nakoniec tú kuchyňu z kondely objednali, verím, že bude dobrá ale lepšiu a krajšiu som nenašla, táto ma očarila na prvý pohľad a tak verím, že sa v nej bude dobre variť a vypekať, keďže to má veľmi baví😉🙂

Strana
z3