Kúpelňa od SIKO
Moja skúsenosť - myslela som si, že keď už má firma Siko aké-také meno na trhu, budem mať ľahšiu prerábku kúpelky. Siko má parádne reklamy, tiež ma zlákali, všade uvádzajú ako najlepším riešením je obrátiť sa na profesionálov, ktorí majú bohaté skúsenosti s rekonštrukciami kúpeľní. Vyhnete sa tak zbytočným nákladom navyše, zbavíte sa starostí a ušetríte svoj čas. To mi ale nikto nepovedal, že taká firma ako SIKO zazmluvní nejakého "živnostníka" ktorý mi sám bude robiť kúpelku na kompletku. Ten akože zaručený technický dozor stavieb bol s ním jedna ruka, kryl mu chrbát, mohla som sa sťažovať aj na vedenie, aj bár kde. Majster hrozný, nedochvíľny, bordelár, a odborník možno na kachličky, ale inak strach a hrôza. Kúpelka prerobená v 2022, ani nie po dvoch rokoch susedom vlhol strop, WC príruba k šachtovej rúre úplne zle, len natlačená hrča silikónu. Na neviem aké prosenie a reklamácie, teda opravil, do rána WC zatečené. Tak prišiel "majsterko" s ďalším pánom, ktorý už asi okolo vodariny išiel, tak opravili znova. Ani nie do roka znova u susedov fľaky, havarijný stav, majstri z bytového sa chytajú za hlavu, čo akože "majster" zo SIKO dorobil. Už mi ostáva len sa modliť, aby niekde nepraskla ďalšia rúrka.... Takže dávajte si pozor a vopred si preklepnite "majstra" lebo názov firmy, ktorá si za to zapýta nie malý peniaz a ešte doplácate aj za všelijaké "práce navyše", nie je zárukou.
Ano, preto som si objednávala kúpelku na kľúč, aby som mala kľud a menej starostí so zháňaním majstra, ktorý spraví búracie práce, extra vodára, extra elektrikára extra obkladača. U nich som kupovala aj všetok materiál a zariadenie, ale strašne závisí od toho, akého "majstra" si oni zazmluvnia na vykonanie práce. A už vôbec som netušila že všetko bude robiť iba jeden jediný človek....
Ktora cast SVK ??? lebo mne manzel spolupracuje so Sikom,ale viac berie material on nich stale...ona ma svoju firmu ,ponuky dava len SIKU...no som prekvapena,ze takto sa Siko zachoval...
Ktora cast SVK ??? lebo mne manzel spolupracuje so Sikom,ale viac berie material on nich stale...ona ma svoju firmu ,ponuky dava len SIKU...no som prekvapena,ze takto sa Siko zachoval...
@alenamihal Trenčín

a oni maju teda aj svojich majstrov, ktori riesia rekonstrukcie a vsetko k tebe pridu porobit?