icon

Kvalitná farebná tlačiareň za rozumnú cenu

10. aug 2025

neviete poradiť dobrú farebnú tlačiareň kt pekne tlači a náplne do nej sa dajú kúpiť za normálne ceny-resp berie aj neoriginálne kazety? ďakujem

zalka
10. aug 2025

@anonym_autor pozri tankovú tlačiaren epson, nedoplnaš kazety ale leješ atrament. vydrží dlho a aj pekne tlačí.

anonym_4d62b2
10. aug 2025
@zalka

@anonym_autor pozri tankovú tlačiaren epson, nedoplnaš kazety ale leješ atrament. vydrží dlho a aj pekne tlačí.

@zalka my uz ani ine nekupujeme, to tlaci zadarmo

zalka
10. aug 2025
@anonym_4d62b2

@anonym_4d62b2 no zadarmo asi celkom nie ale je to výrazne lacnejšie ako tlačiaren na kazety. Vlastne mám ju už pár rokov, a ešte som nedokupovala farbu.

macik9999
10. aug 2025
@zalka

@zalka presne ,taku sme kupili detom .Uz ju mame 3 rok a este sme nekupovali nove naplne.

autor
10. aug 2025
@anonym_4d62b2

@zalka presne nieco také by som chcela. a to normálne do googla napíšem tanková tlačiareň epson? ja som v tomto antitalent sa priznám. a vytlačí pekne aj fotky?
@macik9999
@anonym_4d62b2 ??

zalka
10. aug 2025
@anonym_autor

@zalka presne nieco také by som chcela. a to normálne do googla napíšem tanková tlačiareň epson? ja som v tomto antitalent sa priznám. a vytlačí pekne aj fotky?
@macik9999
@anonym_4d62b2 ??

@anonym_autor no hej, nájde kopec typov a už si len vyberies

macik9999
10. aug 2025
@anonym_autor

@macik9999
@anonym_4d62b2 ??

@anonym_autor decka si na tom tlacia obrazky do skoly a myslim ,ze uplnev pohode to vyzera