Kvalitný matrac do 500 EUR
Ahojte, viete poradiť nejaký matrac do 500€? Dá sa nájsť kvalitný v tejto cene? Buď 1x 180x200 alebo 2x 90x200? Pre 2 dospelých ľudí. Nie s nadváhou ale ani podvyzivou 😀
@viestta aký vysoký matrac môžem dať? Kupujeme aj novú postel a nie všade je uvedené ako hlboko je rošt. Chcela by som skôr vyšší matrac, len neviem teda do akej výšky môžem ísť
cim vyssi tym lepsi, aspon za mna minimalne 18 cm, ale kludne aj viac
My sme v r.2017 kúpili na stránke zdravotné matrace, vychytali sme 35% zľavu a za 300e sme mali dva 80x200cm. Su ako nove doteraz. Mame tvrdé, manžel ma necelých 100kg, este ho neprelezal. Pod tých 18cm nekupuj. Ja by som ani jeden velky nekupovala .No a veľmi dôležité sú aj kvalitné rošty. Bez kvalitných roštov môžeš mať matrac aký chceš najsamfasa, nikdy to nebude super.
Určite 2x90, aj keby mala byť cena vyššia. Mali sme aj 1 a to bol des, keď sa môj 2m 95kg muž na ňom pretočil, tak ja 50kg som lietala po posteli, vždy ma zobudilo jeho prehadzovanie a to tam bola pamäťová pena, ktorá to ešte ako tak tlmila - i tu tiež moc neodporúčam ale to je možno subjetivny názor. Teraz máme každý svoj a neprenáša sa cez ne váha druhého človeka a konečne ma nebudí to, že sa otáča 🙂. Matrace máme s materassa, boli sme vo veľa obchodoch si “ľahnúť” vyhrali to levanduľové 😊 síce nás stali vyše 1200€ ale dala by som za ten “luxus” aj viac

Ked na manzelsku postel, tak kupuj partnerske matrace a do 500€ kupis aj slusne matrace. Torpico.cz malo pred nedavnom akciu na martace, neviem ci este maju