icon

Kvalitný matrac do postele

barbora0308
24. apr 2023

Pekný deň, vedeli by ste mi doporučiť značku/obchod s naozaj kvalitnými matracmi do postele? Na cene nezáleží, som ochotná zainvestovať, len nech to stojí za to. Aktuálne máme Dormeo už nejaký 5-ty rok a sú uplne vyležané a nepohodlné, takže ich budem reklamovať 🫤. Ďakujem za tipy!

halci
24. apr 2023

My sme kupili v Albero a som s nimi spokojna. Boli drahsie, ale oplatilo sa.

barbora0308
autor
24. apr 2023

@halci dakujem pozriem 👍

domiklik
24. apr 2023

@barbora0308 prajem pevné nervy pri reklamácii v dormeu... Momentálne máme postel kupovanu v royal beds, mame stadiaľ aj matrac... Matrac stal do 1000 eur na manželskú postel, nemajú 90tky, matrac je tvrdosť 5 teda echt tvrdý ale je na ňom niečo ako taky mini matrac z takej mäkkej peny, tam sa telo zabori a ten tvrdý hlavný matrac to stlmi, tak mi to príde... No a pointa, už 4 mesiace ma nebolí chrbát... Prajem pevné nervy ( hlavne teda v tom dormeu) viem aký je to pocit keď človek vstáva dolamany

diamondsspaces
24. apr 2023

Skúste taštičkové matrace , majú dlhšiu životnosť... Y

vodana
24. apr 2023

Páči sa: https://www.zdravotne-matrace.sk/ a aj výborne poradia, ak treba...

barbora0308
autor
24. apr 2023

@domiklik dakujem, pozriem 👍. Mate zle skusenosti s reklamaciou Dormea? 😬 Akoze matrace kupovane asi 5 rokov dozadu s 10 rocnou garanciou a vylezane ze totalne...neda sa na nich spat, odchadzaju nam smanzelom krize, takze urgent vymiename. A to sme dvaja chudi ludia, takze to fakt musi byt zlou kvalitou, inak si to neviem vysvetlit, nuz a ani tieto matrace nestali malo ☹️.

jan444
26. feb 2025

Pozor na sieť predajní Pre Spánok a značku Tempur. Na triapolročnom matraci sa zospodu objavili plesnivé škvrny. Spálňa je pritom pravidelne vetraná, nemáme problémy s vlhkosťou a matrac nikdy neprišiel do kontaktu so žiadnou tekutinou. Ochranné návleky sme poctivo prali a nasadzovali až po úplnom vysušení. Posteľ má navyše otvorenú konštrukciu bez úložného priestoru, takže aj zospodu je dostatočne odvetraná.

Hoci všetko nasvedčuje tomu, že ide o výrobnú vadu, reklamácia bola zamietnutá s tým, že na vine je zákazník a to bez nejakých dôkazov. Na matrac je na papiery záruka 10 rokov. Takýto prístup obchodu ma veľmi sklamal. Zvážte preto, či sa vám oplatí investovať do tejto značky, ak máte platiť prémiové ceny, ale reklamácie sú fraška.

kamka46
Odpoveď bola odstránená
jankabin
9. júl 2025

Ahoj, práve plánujeme kúpu prvých kvalitnejších matracov a boli sme rozhodnutí pre dormeo podľa článku https://www.startitup.sk/aky-je-najlepsi-matrac... je najlepší ale teraz som zostala zmätená, keď hovoríš, že sa vyležal po piatich rokoch. Koľko cca by mal vydržať kvalitný matrac nevyležaný?

michalka005
11. júl 2025
@jankabin

Ahoj, práve plánujeme kúpu prvých kvalitnejších matracov a boli sme rozhodnutí pre dormeo podľa článku https://www.startitup.sk/aky-je-najlepsi-matrac... je najlepší ale teraz som zostala zmätená, keď hovoríš, že sa vyležal po piatich rokoch. Koľko cca by mal vydržať kvalitný matrac nevyležaný?

@jankabin my máme Dormeo 3 roky a som spokojná ..zatiaľ . Vylezany nie je ,práveže sa vôbec nezmenil tvar a stale je rovnaký .

jankabin
14. júl 2025
@michalka005

@jankabin my máme Dormeo 3 roky a som spokojná ..zatiaľ . Vylezany nie je ,práveže sa vôbec nezmenil tvar a stale je rovnaký .

@michalka005 Ďakujem, už sme objednali tak uvidíme, snáď poslúžia.