icon

L-kové obojstranné rohové sedacie súpravy

liiiiii
4. mar 2021

Ahojte.
Chcem sa opýtať, má niekto L-kovú sedačku s tým, že si vie kedykoľvek prehodiť strany?
Vďaka za odpovede 🙂

gertrudka222
3. apr 2024

@anna_maria1 Len skoda, ze nie pri vsetkych sedackach to tak aj realne je 😂

danka808
4. apr 2024

Podla coho vyberate sedacku? Zalezi vam len na samotnom dizajne, ako proste dana sedacka vyzera, ci pozerate aj na vyrobcu napriklad?

sipopa
5. apr 2024

@danka808 zalezi, o co pri sedacke ide tebe. najlepsie je, ked je aj dizajnovo taka, ze sa ti hodi, je kvalitna, ze proste vydrzi dlhe roky, a to teda zavisi zrejme aj od toho, odkial ta sedacka pochadza, kde bola vyrobena.

jallka11
5. apr 2024

@sipopa A to zistis ako? To mi povedia na predajni, ze je dovezena odtial a odtial?

alexi2211
9. apr 2024

@jallka11 Malo by to byť automaticky pri sedačke uvedené. 🙂 A ak takéto info predajňa neponúka alebo nevie, tak to asi nebude tým pádom bohviečo 😀
@danka808 Neviem, aké konkrétne máš kritériá ty, ale mne osobne pri výbere gauča záleží na tom, z akého je materiálu, to je najdôležitejšia vec, musíš vedieť, na čom budeš sedieť a ako sa ti na tom bude sedieť. Cena aspoň u nás bola druhoradá, aj keď chápem, že niektorí idú vyslovene po tých lacnejších. 🙂

lea299
9. apr 2024

@alexi2211 Samozrejme, materiál a cena. Farbu by som veľmi zatiaľ ani neriešila, zladiť vieš v podstate všetko, aj keď skôr som za tie zemité odtiene 🙂 Čiernu nechcem.
Odkiaľ ste kupovali vy?

alexi2211
9. apr 2024

@lea299 Z Topsedačky. Ale to nie teraz, kupovali sme ju pred cca dvomi rokmi 🙂

anitta98
11. apr 2024

@alexi2211 môžem sa spýtať, ako dlho trvá odtiaľto dodanie? 🙏 veľmi by ma to zaujímalo, nakoľko si teraz robíme taký malý prieskum a porovnávame. 🙂

natassha1
17. apr 2024

@anitta98 vies co, ono velmi zalezi na tom, akeho povodu ma dana sedacka. ci ste si vybrali cesku, nemecku alebo taliansku. my sme kupovali odtialto sedacku, co bola dovezena konkretne z Talianska a cakali sme na nu 8 tyzdnov.
cize je to individualne, pri ceskych maju napriklad dodaciu dobu 4-6 tyzdnov, co je podla mna malinko.

hapkova
26. apr 2024

@natassha1 a vy ste si vybrali konkretne ktoru? zalezi na tom, odkial presne je?

natassha1
26. apr 2024

@hapkova tak asi zalezi, ale tu maju kvalitne, toho by som sa zase nebala. my sme sa konkretne rozhodli pre tuto, odfotim neskor, nasla som len na stranke:

lucpro1
29. apr 2024

@natassha1 tak ta je uzasna. uplne taky typ, ake sa mi pacia. 🙂 a farba takisto. ja osobne by som v dnesnej dobe veru do inej farby ani nesla, chcela som predtym zltu, ale to som si rychlo rozmyslela.

pupi14
2. máj 2024

@lucpro1 tak sú aj žlté sedačky, ktoré sú fakt pekné. ale asi chápem ako si to myslela. ak si z tých, ktorým sa veci rýchlo zunujú, tak to môže byť zlá voľba 😀

evulincula
6. máj 2024

@natassha1 Ono ani tie sklapacie operadielka nemusia byt uplne na skodu 🙂 Vyzera to byt dost prakticke. Mala som moznost vyskusat si aj taku, co mala namiesto opierky len vankuse a mozem povedat, ze to bolo cele zle. 😀 Velmi zle sa tam sedelo, vsak aj isla kade lahsie.

natassha1
6. máj 2024

@evulincula no vankuse za chrbtom som rozhodne nechcela, to asi nebude uplne pohodlne 😀 tu sa mi pacila aj farba a aj material. takisto sme si ju aj vyskusali, takze nebudem banovat ani co sa pohodlnosti tyka istotne. niekto kupuje aj tak, ze si ju nevyskusa, to by som ja osobne nerobila :D

krystofkal
7. máj 2024

@natassha1 Vyzera pohodlne. Aj je taka pohodlna? 😀

natassha1
7. máj 2024

@krystofkal je, ja by som teda vobec nemenila. oproti tej, co sme mali predtym je to ozaj sto a jedno 🙈 absolutne neporovnatelne.

renirv
9. máj 2024

tak ono ked clovek na tej sedacke spi (alebo viac ludi) kazdu noc, tak sa to vylezi ci je ta sedacka kvalitna alebo nie. treba sa pozerat v prvom rade na ten material, ale nic nevydrzi vecne. 🙂 je ale rozdiel, ked vydrzi gauc 5 a 12 rokov.
myslim si, ze skor sa priklonis k tej druhej moznosti.

krystofkal
9. máj 2024

@natassha1 Aj tie operadla vyzeraju, ze sa daju pekne sklopit. Ako to potom vyzera, ked sa sklopia? Tam sa da aj normalne vyspat na nej? 😀

cialota
13. máj 2024

@krystofkal no ja by som teda na gauci nespala. je ine, ked tam zaspis raz za cas a potom sa nasledne presunies, ale pokial nie je vyslovene urceny na spanie, ze je aj rozkladaci, tak by som to takto asi neriesila. zvlast, ked vyzera takto krasne :D

adiranka
14. máj 2024

@natassha1 a kde ste splasili takuto sedacku? 🙂 pozerala som niekolko stranok, ale takuto s takymito operadlami konkretne som asi nevidela.

zavana
15. máj 2024

Neviem to velmi identifikovat, lebo fotka velakrat skresluje a presne to sa stalo aj tu 😀 Je skor siva alebo bezova? Neviem sa rozhodnut 😀 Najprv sme chceli inak sivu, ale ked som videla, ze vsetci si davaju taku, tak ma to preslo 😀 Aj ked je teda pravda, ze skor vacsina ludi isla do takej tmavej sivej, nie do takejto. 🙂 Takato sa mi aj viacej paci.

ratira
20. máj 2024

@zavana Ano, aj za mna cim bledsia, tym lepsia. Z hladiska praktickosti je to mozno na inu temu 😀 Ale posobi to krajsie rozhodne.

natassha1
21. máj 2024

@ratira vies co, nie je to tak, ze by sa spinila viac. ked si davas pozor, tak je to v pohode, ved tam nemusis jest alebo robit na nej pokusy 😀 alebo si ju proste zakry dekou a mas, ked sa tak o nu bojis 😀 sestra ma tmavy gauc a maju ho permanentne spinavy, cize toto vobec nie je o farbe, ale o pristupe 😂

miska_kal
22. máj 2024

@natassha1 jezis nie, gauce prekryte dekou ako v roku '95 😀 ja osobne to vobec nechapem, aj ked to mozno pride niekomu prakticke, ale v takom pripade by som si kupila asi hocijaky gauc, ak by som ho mala v plane zakryvat. 😀

adiranka
22. máj 2024

@miska_kal ved presne, vsak to je potom uplne jedno, co mas pod tym, ked to asbolutne nevidno 😅 nech uz by ta deka bola akakolvek pekna 😀

gelory
23. máj 2024

@adiranka Alebo poťahy sú ešte "fajn" 😂 Tie som zachytila nedávno na nejakom e-shope. Akože mám na mysli taký ten poťah na celú sedačku odhora až dole 😀 To ide tiež celkom mimo môjho chápania. 😀

joja101
24. máj 2024

Ako dlho vám vydržala reálne sedačka? Respektíve ako dlho už máte tie vaše? 🙂

cialota
24. máj 2024

@joja101 my uz styri roky a stale spokojnost. ale evidentne vela spravi aj to, kde ju kupujes, pretoze uz sme mali aj kratsie znamosti 😂

adiranka
28. máj 2024

@cialota co presne znamena kratsia znamost? 😀 a to ta nestvalo, ked sa ti nova sedacka pokazi? verim, ze hej 😀 a co teda bolo na nej zle? vyhodili ste ju do zberu? 😀 neviem, akoze ked sa nam stalo nieco taketo, aj to iba raz, tak sme ju posunuli nasej babke, tam na chalupu sa proste este vyuzije.