L-kové obojstranné rohové sedacie súpravy
Ahojte.
Chcem sa opýtať, má niekto L-kovú sedačku s tým, že si vie kedykoľvek prehodiť strany?
Vďaka za odpovede 🙂
Podla coho vyberate sedacku? Zalezi vam len na samotnom dizajne, ako proste dana sedacka vyzera, ci pozerate aj na vyrobcu napriklad?
@jallka11 Malo by to byť automaticky pri sedačke uvedené. 🙂 A ak takéto info predajňa neponúka alebo nevie, tak to asi nebude tým pádom bohviečo 😀
@danka808 Neviem, aké konkrétne máš kritériá ty, ale mne osobne pri výbere gauča záleží na tom, z akého je materiálu, to je najdôležitejšia vec, musíš vedieť, na čom budeš sedieť a ako sa ti na tom bude sedieť. Cena aspoň u nás bola druhoradá, aj keď chápem, že niektorí idú vyslovene po tých lacnejších. 🙂
@anitta98 vies co, ono velmi zalezi na tom, akeho povodu ma dana sedacka. ci ste si vybrali cesku, nemecku alebo taliansku. my sme kupovali odtialto sedacku, co bola dovezena konkretne z Talianska a cakali sme na nu 8 tyzdnov.
cize je to individualne, pri ceskych maju napriklad dodaciu dobu 4-6 tyzdnov, co je podla mna malinko.
@natassha1 Ono ani tie sklapacie operadielka nemusia byt uplne na skodu 🙂 Vyzera to byt dost prakticke. Mala som moznost vyskusat si aj taku, co mala namiesto opierky len vankuse a mozem povedat, ze to bolo cele zle. 😀 Velmi zle sa tam sedelo, vsak aj isla kade lahsie.
@evulincula no vankuse za chrbtom som rozhodne nechcela, to asi nebude uplne pohodlne 😀 tu sa mi pacila aj farba a aj material. takisto sme si ju aj vyskusali, takze nebudem banovat ani co sa pohodlnosti tyka istotne. niekto kupuje aj tak, ze si ju nevyskusa, to by som ja osobne nerobila :D
@natassha1 Vyzera pohodlne. Aj je taka pohodlna? 😀
@krystofkal je, ja by som teda vobec nemenila. oproti tej, co sme mali predtym je to ozaj sto a jedno 🙈 absolutne neporovnatelne.
tak ono ked clovek na tej sedacke spi (alebo viac ludi) kazdu noc, tak sa to vylezi ci je ta sedacka kvalitna alebo nie. treba sa pozerat v prvom rade na ten material, ale nic nevydrzi vecne. 🙂 je ale rozdiel, ked vydrzi gauc 5 a 12 rokov.
myslim si, ze skor sa priklonis k tej druhej moznosti.
@natassha1 Aj tie operadla vyzeraju, ze sa daju pekne sklopit. Ako to potom vyzera, ked sa sklopia? Tam sa da aj normalne vyspat na nej? 😀
@krystofkal no ja by som teda na gauci nespala. je ine, ked tam zaspis raz za cas a potom sa nasledne presunies, ale pokial nie je vyslovene urceny na spanie, ze je aj rozkladaci, tak by som to takto asi neriesila. zvlast, ked vyzera takto krasne :D
Neviem to velmi identifikovat, lebo fotka velakrat skresluje a presne to sa stalo aj tu 😀 Je skor siva alebo bezova? Neviem sa rozhodnut 😀 Najprv sme chceli inak sivu, ale ked som videla, ze vsetci si davaju taku, tak ma to preslo 😀 Aj ked je teda pravda, ze skor vacsina ludi isla do takej tmavej sivej, nie do takejto. 🙂 Takato sa mi aj viacej paci.
@ratira vies co, nie je to tak, ze by sa spinila viac. ked si davas pozor, tak je to v pohode, ved tam nemusis jest alebo robit na nej pokusy 😀 alebo si ju proste zakry dekou a mas, ked sa tak o nu bojis 😀 sestra ma tmavy gauc a maju ho permanentne spinavy, cize toto vobec nie je o farbe, ale o pristupe 😂
Ako dlho vám vydržala reálne sedačka? Respektíve ako dlho už máte tie vaše? 🙂
@cialota co presne znamena kratsia znamost? 😀 a to ta nestvalo, ked sa ti nova sedacka pokazi? verim, ze hej 😀 a co teda bolo na nej zle? vyhodili ste ju do zberu? 😀 neviem, akoze ked sa nam stalo nieco taketo, aj to iba raz, tak sme ju posunuli nasej babke, tam na chalupu sa proste este vyuzije.

@anna_maria1 Len skoda, ze nie pri vsetkych sedackach to tak aj realne je 😂