icon

L-kové obojstranné rohové sedacie súpravy

liiiiii
4. mar 2021

Ahojte.
Chcem sa opýtať, má niekto L-kovú sedačku s tým, že si vie kedykoľvek prehodiť strany?
Vďaka za odpovede 🙂

cialota
28. máj 2024

@adiranka ani neviem presne. dva mesiace? to bol akoze extrem, ale tak istotne jej neprospelo aj to, ze sa vkuse rozkladala. ja uz by som rozkladaciu asi nekupovala, nestoji to za to.

sandrahi
29. máj 2024

@cialota ale tak obcasne prespatie nepovazujem za nejaky velky problem. vies, ked napriklad z casu na cas pride nejaka navsteva zdaleka alebo tak, to je ok si myslim. ale uz aj tomu mojmu som napriklad zatrhla to, ze tam zvykol vkuse zaspat, kazdy bozi vecer. a ja v spalni sama 😀 to potom jak bude ten gauc vyzerat. a samozrejme ani plachta ani deka na tom, nic, lebo ved zaspal som.

manqua
3. jún 2024

@sandrahi Ved to, ze to proste stoji kopec penazi a potom sa k tomu clovek sprava ako keby sa da kupovat kazdy mesiac nova. No neda. 😂

cialota
6. jún 2024

jasne, som toho nazoru, ked sa o gauc staras ako treba, tak ta moze pokojne aj prezit. 😂 prehanam, hej, ale takych 10-15 rokov je fakt realne mat jednu a tu istu sedacku, poznam take pripady.

natallys
7. jún 2024

@cialota Akože predstava je to pekná, ale neviem, či by som ja už aj skôr nevymýšľala a neposlala ju niekam het, aby som si novú mohla zaobstarať 😂 Lebo ja osobne som z tých, čo potrebujú zmenu, keď sa dlho nič nové nedeje 😀 Aj čo sa nábytku týka, neviem. Povedzte, že v tom nie som sama. 😂

ciarraa
12. jún 2024

@natallys To ta ale moze vyjst draho takato vlastnost, nie? 😂 Akoze mam to podobne, ale asi nie, co sa tyka nabytku. Ked kupujem, tak chcem, aby som to mala doma co najdlhsie, v tomto nerada robim casto zmeny.

ciarraa
12. jún 2024

Kazdopadne som sa chcela spytat, lebo ma to uz dlhsie trapi a neviem si s tym rady. Odkial mate sedacky? Som z Pezinku a tu na okoli som nenasla taku predajnu, kam by som sa mohla ist aj realne pozriet a kde by ma nieco aj zaujalo. 🙈

jallka11
18. jún 2024

@ciarraa Ja mam z Topsedaciek, a tu ma oslovili rovno dve sedacky, nevedela som sa rozhodnut normalne, uz som nevedela, ci vezmem obe alebo co spravim 😅 Muzovi to bolo jedno, on take veci neriesi, samozrejme 😂 Neviem teda, aky je ten tvoj, ale mojmu aj keby poviem, ze chcem domov multifarebny gauc, tak by mi to odobril, lebo ved hlavne, ze je pohodlna 😀 Za mna toto veru nie.

anna_maria1
19. jún 2024

@jallka11 Ale to ste nekupovali z e-shopu, ze? My sme tu tiez boli na predajni pozriet. 🙂

danka808
19. jún 2024

@anna_maria1 Pokial sa nemylim, tak e-shop nemaju, ale to vobec nevadi, lebo ja by som napriklad z e-shopu takto nabytok absolutne objednavat nemohla a ani nechcela 😀

natallys
20. jún 2024

@jallka11 Akú ste kupovali? Možno máte aj rovnakú ako my 😂

jallka11
21. jún 2024

@natallys Nemam ju odfotenu v novom telefone. Ale vies si ju pozriet na stranke, je tam pod nazvom Darcy. Ibaze je tmavsia, vsetky odtiene zobrazene nemaju. 🙂 Ale aj v tej sivej, co je tam na obrazku, by som ju brala. 😂 Len keby toho miesta bolo viac 😀

alexi2211
24. jún 2024

@jallka11 Tú som videla aj naživo, tiež sa mi páčila. 🙏 Len vtedy sme sa zhodli, že chceme ísť rozhodne do niečoho väčšieho, inak nemala chybu. 😇 Aj materiál ok, pohodlná, pekná.

anitta98
25. jún 2024

@alexi2211 tak to je všetko, čo má sedačka spĺňať, najpodstatnejšie veci 😀 moja svokra by povedala, že bez úložného priestoru ani nekupujte, ale tak to sú také názory zastaralé zase 😀 ja mám miesta dosť, nepotrebujem tú sedačku vkuse otvárať a zatvárať, aby som odtiaľ dačo vyberala. 😀 nechce sa mi to.

natallys
26. jún 2024

@jallka11 Aha, tak potom nemáme tú istú 😀 Ale aj táto je krásna.

natallys
26. jún 2024

@anitta98 No a hlavne sa tým ten gauč kazí, to mi nikto nevyhovorí. Počujem aj u brata to vŕzganie, už len to by mi neskutočne liezlo na nervy. A už ju ani neotvorí úplne.

anitta98
1. júl 2024

@natallys áno, to je pravda, ja už by som taký nechcela. netreba nám rozkladanie, ani úložný priestor. na to sme si dali robiť vstavané skrine, takže toto sme vyriešili inak, lepšie podľa mňa. 🙂

lucpro1
2. júl 2024

@anitta98 vies, kazdemu ako pasuje, vela ludi este stale riesi aj ten ulozny priestor aj v mojom okoli, ale tak je pravda, ze zas maju mensie byty, toho miesta na ukladanie veci maju proste menej. kazdemu sa hodi do domacnosti nieco ine, esteze je to take variabilne s tymi sedackami. 😀

pupi14
2. júl 2024

@lucpro1 za mňa úložný proste nie. ako tu už bolo spomenuté - gauč sa tým otváraním časom proste kazí.

marcelik88
3. júl 2024

@pupi14 To je možné, aj keď ja vôbec neviem, aké to je mať doma taký gauč 😀 Zatiaľ som nemala možnosť si taký vyskúšať a podľa toho, čo čítam, sa do toho ani veľmi neoplatí ísť 😀 My čo sme pozerali, tak tie sedačky, ktoré sa nám najviac páčili aj dizajnovo, sa fakt nedali ani rozložiť ani nemali úložný priestor, takže asi to ani nebudeme riešiť.

kahh
4. júl 2024

@marcelik88 Ano, to je pravda, najkrajsie sedacky su ozaj len take dizajnovky, mozno menej prakticke, ale posobia proste krasne v tom interieri, to sa musi nechat. 🙂

anitta98
8. júl 2024

@kahh to sa človek bojí aj sadnúť na taký gauč, ktorý je len pekný, nie? 😀

evulincula
9. júl 2024

@anitta98 No nemusi to byt uplne tak, vies si vybrat aj sedacku, ktora bude splnat vsetko, co chces a potrebujes aj po tej praktickej stranke. My sme kupovali z Topsedaciek takto a nemame co vytknut vobec.

gramtlika
16. júl 2024

@evulincula mame od nich stolicky a tie su fajn, co sa tyka gaucov, tak som nevedela, ze ako su na tom kvalitovo 🙂 ale tak asi to bude tak narovnako by som povedala. nebudu mat jedno horsej kvality ako druhej predpokladam. 😅
@anitta98 vsak ho odkryjes len ked daka navsteva pride, nie? 😂

krystofkal
17. júl 2024

@gramtlika Ano, oni maju hlavne vynasku a montaz uplne zdarma, co si myslim, ze je dost velka vyhoda, velakrat to takto pri roznych firmach nefunguje. Napriklad z takej Kondely ti to ani len nevynesu do bytu 😅 A este aj postu platis, zmontovat si to musis cele sam 😀

silvusias
18. júl 2024

@krystofkal Ale tak tam je aj kvalita zase úplne inde 😀 Takže to je absolútne neporovnateľné aj čo sa služieb týka. Je to proste jasná ukážka toho, ako by sa to robiť nemalo 😂

renirv
18. júl 2024

@silvusias a tak vela ludi ide proste po tej cene, ze jo 🙂

zavana
19. júl 2024

@renirv No vsak nech len idu 😀 Ale vies kolko ludi sa takto realne zbada? 😀 A vobec to nemusi trvat ani dlho, proste po kratkej dobe pouzivania uvidis, ze to asi nebol uplne dobry krok 😀

gramtlika
22. júl 2024

@zavana mozno niekto praveze ide vyslovene za tym, ze to nevydrzi dlho, ze proste potrebuje len nieco docasne. 😉 v takom pripade si to predstavit viem, ale takych pripadov asi vela nebude 😀 uplne nizka cena u mna odjakziva evokuje nieco, co dlho jednoducho vydrzat nemoze, neviem.

evulincula
23. júl 2024

@gramtlika No asi preto, lebo to tak realne aj funguje 😀 Vid priklad, ked ludia nakupuju z Ciny za maly peniaz. Tym nechcem povedat, ze aj cinske produkty nemozu byt kvalitne, lebo uz velakrat som sa presvedcila o opaku. 😉