L-kové obojstranné rohové sedacie súpravy
Ahojte.
Chcem sa opýtať, má niekto L-kovú sedačku s tým, že si vie kedykoľvek prehodiť strany?
Vďaka za odpovede 🙂
@cialota ale tak obcasne prespatie nepovazujem za nejaky velky problem. vies, ked napriklad z casu na cas pride nejaka navsteva zdaleka alebo tak, to je ok si myslim. ale uz aj tomu mojmu som napriklad zatrhla to, ze tam zvykol vkuse zaspat, kazdy bozi vecer. a ja v spalni sama 😀 to potom jak bude ten gauc vyzerat. a samozrejme ani plachta ani deka na tom, nic, lebo ved zaspal som.
jasne, som toho nazoru, ked sa o gauc staras ako treba, tak ta moze pokojne aj prezit. 😂 prehanam, hej, ale takych 10-15 rokov je fakt realne mat jednu a tu istu sedacku, poznam take pripady.
@cialota Akože predstava je to pekná, ale neviem, či by som ja už aj skôr nevymýšľala a neposlala ju niekam het, aby som si novú mohla zaobstarať 😂 Lebo ja osobne som z tých, čo potrebujú zmenu, keď sa dlho nič nové nedeje 😀 Aj čo sa nábytku týka, neviem. Povedzte, že v tom nie som sama. 😂
Kazdopadne som sa chcela spytat, lebo ma to uz dlhsie trapi a neviem si s tym rady. Odkial mate sedacky? Som z Pezinku a tu na okoli som nenasla taku predajnu, kam by som sa mohla ist aj realne pozriet a kde by ma nieco aj zaujalo. 🙈
@ciarraa Ja mam z Topsedaciek, a tu ma oslovili rovno dve sedacky, nevedela som sa rozhodnut normalne, uz som nevedela, ci vezmem obe alebo co spravim 😅 Muzovi to bolo jedno, on take veci neriesi, samozrejme 😂 Neviem teda, aky je ten tvoj, ale mojmu aj keby poviem, ze chcem domov multifarebny gauc, tak by mi to odobril, lebo ved hlavne, ze je pohodlna 😀 Za mna toto veru nie.
@jallka11 Ale to ste nekupovali z e-shopu, ze? My sme tu tiez boli na predajni pozriet. 🙂
@anna_maria1 Pokial sa nemylim, tak e-shop nemaju, ale to vobec nevadi, lebo ja by som napriklad z e-shopu takto nabytok absolutne objednavat nemohla a ani nechcela 😀
@alexi2211 tak to je všetko, čo má sedačka spĺňať, najpodstatnejšie veci 😀 moja svokra by povedala, že bez úložného priestoru ani nekupujte, ale tak to sú také názory zastaralé zase 😀 ja mám miesta dosť, nepotrebujem tú sedačku vkuse otvárať a zatvárať, aby som odtiaľ dačo vyberala. 😀 nechce sa mi to.
@anitta98 vies, kazdemu ako pasuje, vela ludi este stale riesi aj ten ulozny priestor aj v mojom okoli, ale tak je pravda, ze zas maju mensie byty, toho miesta na ukladanie veci maju proste menej. kazdemu sa hodi do domacnosti nieco ine, esteze je to take variabilne s tymi sedackami. 😀
@pupi14 To je možné, aj keď ja vôbec neviem, aké to je mať doma taký gauč 😀 Zatiaľ som nemala možnosť si taký vyskúšať a podľa toho, čo čítam, sa do toho ani veľmi neoplatí ísť 😀 My čo sme pozerali, tak tie sedačky, ktoré sa nám najviac páčili aj dizajnovo, sa fakt nedali ani rozložiť ani nemali úložný priestor, takže asi to ani nebudeme riešiť.
@marcelik88 Ano, to je pravda, najkrajsie sedacky su ozaj len take dizajnovky, mozno menej prakticke, ale posobia proste krasne v tom interieri, to sa musi nechat. 🙂
@anitta98 No nemusi to byt uplne tak, vies si vybrat aj sedacku, ktora bude splnat vsetko, co chces a potrebujes aj po tej praktickej stranke. My sme kupovali z Topsedaciek takto a nemame co vytknut vobec.
@evulincula mame od nich stolicky a tie su fajn, co sa tyka gaucov, tak som nevedela, ze ako su na tom kvalitovo 🙂 ale tak asi to bude tak narovnako by som povedala. nebudu mat jedno horsej kvality ako druhej predpokladam. 😅
@anitta98 vsak ho odkryjes len ked daka navsteva pride, nie? 😂
@gramtlika Ano, oni maju hlavne vynasku a montaz uplne zdarma, co si myslim, ze je dost velka vyhoda, velakrat to takto pri roznych firmach nefunguje. Napriklad z takej Kondely ti to ani len nevynesu do bytu 😅 A este aj postu platis, zmontovat si to musis cele sam 😀
@krystofkal Ale tak tam je aj kvalita zase úplne inde 😀 Takže to je absolútne neporovnateľné aj čo sa služieb týka. Je to proste jasná ukážka toho, ako by sa to robiť nemalo 😂
@zavana mozno niekto praveze ide vyslovene za tym, ze to nevydrzi dlho, ze proste potrebuje len nieco docasne. 😉 v takom pripade si to predstavit viem, ale takych pripadov asi vela nebude 😀 uplne nizka cena u mna odjakziva evokuje nieco, co dlho jednoducho vydrzat nemoze, neviem.
@gramtlika No asi preto, lebo to tak realne aj funguje 😀 Vid priklad, ked ludia nakupuju z Ciny za maly peniaz. Tym nechcem povedat, ze aj cinske produkty nemozu byt kvalitne, lebo uz velakrat som sa presvedcila o opaku. 😉

@adiranka ani neviem presne. dva mesiace? to bol akoze extrem, ale tak istotne jej neprospelo aj to, ze sa vkuse rozkladala. ja uz by som rozkladaciu asi nekupovala, nestoji to za to.