L-kové obojstranné rohové sedacie súpravy
Ahojte.
Chcem sa opýtať, má niekto L-kovú sedačku s tým, že si vie kedykoľvek prehodiť strany?
Vďaka za odpovede 🙂
@joja101 vies, je fajn, ked mas dlhodobo nieco vyhliadnute, ze sa na tu kupu proste pripravujete dlhsie, aby ste to potom proste neolutovali. 🙂 ale som aj toho nazoru, ze niekedy je to moznoze aj lepsie spravit tak, ze na to idete tak nejak pocitovo a kupite, co sa vam paci aj hned v tom momente. 😇 uz aj to sa mi niekolkokrat osvedcilo, netreba proste nad tym niekedy az tak velmi premyslat. 😀
ak mas moznost, tak jednoznacne by som isla si obzriet normalne na predajnu. ono je fajn, ked sa aj s tym predajcom osobne porozpravas, dozvies sa mozno aj take veci, ktore nenajdes ani na stranke ani nikde inde. no niektori o tych sedackach vedia tak vela porozpravat, ze by clovek neveril.
@adiranka ano, tiez som sa uz s tymto stretla, je to teda obrovsky rozdiel, ked ides niekam do obchodu, kde na teba len civia a cakaju, co sa bude diat alebo sa pri tebe ani nepristavia, robia si svoje. ono to je na jednej strane fajn, ked ta nechaju v klude sa po predajni poobzerat a nevtieraju sa privelmi, ale tak decentne by sa ohlasit mali, ze vas proste eviduju a otazka, ci treba pomoct/poradit, je podla mna absolutne namieste.
a mate niekto aj ine ako klasicke L-kove gauce? 😇
@svettii a aku inu? videla som uz rozne aj na predajniach, vsak mas aj u-ckove napriklad, to tiez nie je uplne klasika, ci? alebo vyskladanu z viacerych casti, napriklad z troch kratsich pohoviek alebo tak 🙂 byva to rozne a je fakt len na tebe, co si vyberies. pokial ma clovek dostatok miesta, tak si viem veru predstavit aj tu poslednu moznost. u nas to vsak nehrozi 😅
@gertrudka222 Mne sa to takto tiez paci, akurat mame fakt mini obyvacku, takze u nas by to veru neslo, bohuzial. A farbu by som moznoze este zvolila inu, inak fajn.
@anna_maria1 preco? siva je podla nadcasova a hodi sa k vsetkemu, lahko sa ladi. 🙂
@adiranka No vsak preto som napisala, ze nemusi kazdemu sediet farba, ale tak nastastie sa da zakazdym vybrat aj ina farba sedacky podla tvojej predstavy. Teda aspon vo vacsine pripadov to takto funguje. 🙂 Pre niekoho siva moze byt nadcasova, ale niekto si napriklad moze povedat, ze je to taka nuda a isiel by radsej do niecoho zivsieho, no proste kazdy mame nejake idealy. 🙂
@gertrudka222 ano, presne nieco taketo som myslela, aj ked mne sa inak pacia aj uckove celkom, miesto by aj bolo, len neviem, ci je to prakticke. 🙂
@gertrudka222 Tuto sme videli aj na predajni Topsedacky. To nie je tam fotene?
@danka808 Ano je. Ale teda to som nefotila ja, aby som to uviedla na pravu mieru, to maju taketo realne fotky normalne na stranke.
@gertrudka222 hej, podla nich to aj lepsie vidis, lebo to niekto skutocne odfotil ako ked je len nejaka stiahnuta foto z internetu, 🙂 a vy ste si tuto aj ozaj kupili, ci to si len foto poslala ci ako? 😀
Neviete, či tu majú aj kožené? Alebo túto možno konkrétne v koženej verzii?

@evulincula povod nie je problem, kazda krajina si vie najst to svoje, v com vynika. ale niektori sa dost snazia usetrit na materialoch a potom to tak aj vyzera. ked sedacka, tak z kvalitneho materialu jednoznacne. aj nasi chceli strasne kozenu sedacku 😀 ale tak nie je koza ako koza, vsak 😀 do mesiaca bola olupana. 😀