L-kové obojstranné rohové sedacie súpravy
Ahojte.
Chcem sa opýtať, má niekto L-kovú sedačku s tým, že si vie kedykoľvek prehodiť strany?
Vďaka za odpovede 🙂
@gramtlika Ja nemám nič proti koženej sedačke napríklad, ale momentálne si robím zálusk na taký ten hebký materiál, čo je takmer ako semiš 😀
A pokiaľ je tá sedačka navyše aj rozkladacia, tak za mňa je to top. V takom prípade by som ju brala hneď. Niečo takéto napríklad sa mne páči, úplne ideálna farba, aj praktická je, všetko.
a sú dobré talianske sedačky? neviem, ja skúsenosť vôbec nemám, ani som doteraz popravde nepozerala na pôvod, keď sme nejakú riešili, čo bolo teda zatiaľ iba raz, ale aj tak. 😀
Je to tak, ono to spoznáš po veľmi krátkom čase, že si si kúpila horšiu kvalitu. 😀 A pri tých kvalitnejších materiáloch máš aj to udržiavanie jednoduchšie, resp. ľahšie sa to zvyčajne čistí.
tak je pravda, ze kvalitnejsi material moze ulahcit to cistenie sedacky, nakolko rozne materialy maju aj rozne vlastnosti, vsak ano. a prave tie ovplyvnuju, ako sa na nich zachytavaju necistoty a ako lahko sa cisti.
napriklad koza sa cisti relativne lahko, neabsorbuje skvrny a vies to ocistit jednoducho mokrou handrickou, pripadne obcasne specialnym pripravkom na kozu.
ale zase aj niektore latkove gauce mozu byt fajn na udrzbu, ak je odolny voci skvrnam, treba hladat take. 🙂
Pravá koža je drahší materiál, a preto sú kožené sedačky spravidla drahšie ako tie látkové, a tam je tá investícia samozrejme výrazne vyššia. A takisto pokiaľ máte domáceho miláčika, tak v takom prípade je asi vhodnejšie zvoliť práve tú látkovú sedačku kvôli škarabancom od pazúrov. 🙂
ale látková sedačka asi vydrží dlhšie, nie? tá koža sa predsa len môže po nejakom čase začať olupovať.

@alexi2211 ale potom ta sedacka bude vyzerat uplne inak, ked si zvolis kozene prevedenie, nie? 😝