icon

L-kové obojstranné rohové sedacie súpravy

liiiiii
4. mar 2021

Ahojte.
Chcem sa opýtať, má niekto L-kovú sedačku s tým, že si vie kedykoľvek prehodiť strany?
Vďaka za odpovede 🙂

renirv
21. mar 2022

v pohodicke 🙂 tak ano, ono to nie je tak, ze ides bezne do obchodu ako na potraviny a nahadzes do kosika, toto je aj o nieco drahsia polozka a clovek ked si chce dat zalezat na vybere, tak to aj trva 🙂

sipopa
23. mar 2022

hej presne to si myslim aj ja, niekedy je to take, ze mas stastie a natrafis na taku co sa ti paci hned a inokedy je potrebne viac behat po predajniach a skusat 🙂

hapkova
25. mar 2022

No nic 🙂 Som sa rozhodla, ze max do konca buduceho tyzdna by som chcela obehnut teda predajnu a popozerat, aby sme mali uz aj my 🙂 Lebo pekne fotky zienky pridavate, ma to tak inspiruje, ze uz aby som mala aj ja doma novu peknu 🙂 A presne ked je tam v cene aj ta vynaska a doprava, tak nie je o com 🙂 Este mi mozete dat tip, co ste spravili so starym gaucom.

jallka11
30. mar 2022

Zienky 🙂 Tak sem s inspiraciami a tipmi 🙂 Rozhodli sme sa, ze kedze zatial nejdem na dovolenku co to doma upravime, zrenovujeme a vymenime nabytok ktory to uz potrebuje 🙂 No a samozrejme cim inym zacat ako najvacsim kuskoma to gaucom 🙂 Priznam sa asi ani nemam konkretnu predstavu, ze aky by som chcela 🙂

natassha1
31. mar 2022

@jallka11 aby ste to s tou dovolenkou nezakrikli 🙂 ci to by potom nevadilo, keby ste isli? lebo taketo prerabky a investicie do noveho nabytku vedia niekedy zamavat s rozpoctom 🙂

renirv
6. apr 2022

@jallka11 ale super napad, ono niekedy to podla mna vsetko pride takto vhod, ze dlho sa nieco odklada, nejaka prerabka dorabka a neviem co a zrazu bum 🙂 tak uz len aby to islo podla planu. a co sa tyka toho gaucu aj ked si pisala, ze nemas nejaku konkretnu predstavu, aspon priblizne okrajovo ze co by sa ti take pacilo?

sipopa
7. apr 2022

@jallka11 mozete prist aj k nam zariadovat, tiez je par miest a veci, ktore by som zmenila :D ale nejako sa mi do nich nechce, vies co, my ked sme vyberali nasu, tak mne kamoska poradila top sedacky pozriet a bolo 🙂 ale je pravda co ti tu pisu, ze aspon okrajovo by nejaka predstava mala byt, lebo to sa ti potom moze tazko vyberat.

jallka11
12. apr 2022

Natassha1 tak to uz by ked tak bolo len niekde po Slovensku take vyletiky 🙂 Renirv vies co asi ani fakt neviem, ja som dost otvorena aj napadom, lebo ako sa poznam, ze zapaci sa mi jedna a uz ked ju budem mat doma tak by som zbadala inaksiu uplne inu a aj ta by sa mi pacila :D Sipopa a kde maju prosim ta predajnu?

hapkova
13. apr 2022

@jallka11 tak vitaj v klube, u mna to bolo tak ze som asi az velmi dlho vyberala, alebo sa teda snazila vyberat 🙂 ono je presne fajn to ked ma clovek nejaku konkretnejsiu predstavu, lebo bez nej je to fakt narocne, ked si nevies poriadne vybrat 🙂

natassha1
19. apr 2022

@jallka11 aha jasne 🙂 ale ved tu u nas je podla mna stale co objavovat a nejake tie vylety su super 🙂 ozaj a aj ste boli niekde pozerat? pripadne sa vam zuzil vyber na nejaky konkretnejsi typ?

renirv
22. apr 2022

@hapkova myslela som ze vy uz mate aspon predbezne nejaku vybratu ci? som nepochopila asi 🙂 lebo viem ze si spominala ze pojdete pozriet a hadam aj vyberies nejaku 🙂

sipopa
25. apr 2022

@jallka11 v BA a v PD maju 🙂 ale ako keby si chcela mozes aj ich stranku pozriet, co sa ponuky tyka 🙂 tak ako ti uz napisali, mohla by si tak ziskat aj lepsi prehlad a aj nejaku predstavu, ze ako chces aby vyzerala 🙂

jallka11
27. apr 2022

Natassha1 priznam sa ani velmi nie 🙂 Sipopa super vdaka, a co sa tyka vyberu, ako je mi jasne ze v kazdej predajni asi nebude to iste, ale ze kde sa tak asi oplati ist najviac pozriet ponuku? Ci je to jedno, co povies? 🙂

natassha1
28. apr 2022

@jallka11 a tak nevadi, ako pokial vam to neponahla 🙂 podla mna kludne do ktorej chces, ako je jasne, ze mozno nie v uplne kazdej predajni ale to teraz vseobecne najdes to iste, podla mna zalezi aj od priestorov, chapes, ak je nejaka vacsia logicky sa tam zmesti toho viac, pripadne ked tak na stranke pozriet a uvidis 🙂

hapkova
2. máj 2022

Babulky, tak uz sme sa aj my rozhybali a boli sme pozriet a parada 🙂 Aj sme vybrali, len som zabudla odfotit od radosti :D Ked pride tak vam ju ukazem. @jallka11 a vy ako? pokrocili ste co sa tyka hladania?

ratira
16. máj 2022

Zienky a kdeze ste chodili pozerat sedacky? 🙂 Lebo ako tiez mam pocit ze je toho vsade vela, ale teda v tomto som trosku narocnejsia, ze chcem mozno aj nieco ine, vyrazne, mozno netypicke, lebo ako uz som videla aj take klasicke ze zakazdym sede Lko, ach to uz nechcem vidiet :D

renirv
19. máj 2022

@ratira ale tak vela ako vela 🙂 kedze kazdy ma ine preferencie tak asi je aj dobre ze je viacej druhov sedaciek na vyber ci? 🙂 a co to teda znamena vyrazne a netypicke ? 🙂

sipopa
24. máj 2022

@ratira tak asi zalezi aj podla toho aku mas predstavu a poziadavky si tak myslim 🙂 a teda aj kvalitovo treba pozerat 🙂 my sme boli v top sedackach, to nam kamoska moja poradila, ked sme zhanali 🙂 hah ze sede Lko, ale tak neviem ci to aj nemas len taky mylny pocit, su rozne aj farebne aj teda typovo 🙂

jallka11
27. máj 2022

Natassha1 inak to akoze siroky vyber riadne 🙂 To aj ked som poriadne pozerala kazdu jednu uff, uz sa fakt necudujem ak niekto tak dlhsie vybera sedacku, pri tolkych moznostiach a farebnych typovych aj materialovych prevedeniach.

natassha1
30. máj 2022

@jallka11 ano presne 🙂 tak je to o tych preferenciach a toho ze ako sa co komu paci, a pokial mas uz dlhsie konkretnejsiu predstavu tak sa to da 🙂 to zase dlhsie vyberanie moze kludne suvisiet aj sak aj dlhsie caka na dodanie vies: )

hapkova
2. jún 2022

@ratira no tak je v principe jedna vec co si clovek povie aku ma predstavu a druha vec je co si bola v predajniach pozerat 🙂 nie vsade je klasicke Lko ktore by ta neoslovilo si myslim, teraz sa daju najst velmi pekne prepracovane sedacky 🙂

ratira
3. jún 2022

Hapkova no ved to ze ta predstava presne 🙂 Mozno ale keby som nejaku taku videla, tak by som hned vedela ze taku chcem neviem ci mi rozumies 🙂 Proste akoze mam nejake poziadavky, leb ich asi neviem pretavit do predstavy 🙂

renirv
7. jún 2022

@ratira tak neviem ani aky mas rozpocet lebo vedela by si najst kludne aj nejaku poriadku to nazvem polohovatelnu napriklad, tiez neviem ze aky az velky priestor mas na nu vyhradeny 🙂

sipopa
9. jún 2022

@ratira my ked sme hladali sedacku, tak nam kamoska poradila top sedacky 🙂 ked tak tam skus ist pozriet alebo ja neviem aj na nete inspiraciu pohladaj, ono je lepsie ked ma clovek take sirsie obzory, predsa len si myslim, ze tak by sa ti lepsie hladalo 🙂 lebo pokial to nevidis, ako mozes alebo teda ako ty pises nemozes vediet co hladat 🙂

jallka11
10. jún 2022

Sipopa a vy ked ste tam isli, tak ste si hned vedeli vybrat pripadne aj zakupit alebo ste cakali na dodanie? Lebo to je asi take bezne ze sa caka, len by ma ked tak zaujimalo aka je ta cakacia doba, ci to je individualne? 🙂

natassha1
17. jún 2022

@jallka11 super typ na predajnu 🙂 co sa tyka dodania, to je rozne podla toho aku sedacku by si si vybrala ci by bolo potrebne na nu pockat kvoli teda krajiny povodu odkial by ti prisla, alebo ak maju rovno na sklade tak jasne, by ti ju predali 🙂

hapkova
20. jún 2022

@jallka11 hej presne je to rozne, ako take tie najziadanejsie sedacky mavaju na predajni alebo teda skladom 🙂 no a na ten specificky zvysok sa caka 🙂 ale to je podla mna normalne a take bezne, ze proste podla povodu sama vidis ci ti aj nieco pride do 4 tyzdnov alebo to trva o kusok dlhsie 🙂

ratira
21. jún 2022

@renirv polohovatelna? A co sa tyka funkcnosti a vydrze je to take ze sa oplati do takej investovat? Kde by som vlastne taku vedela zohnat alebo minimalne pozriet? 🙂

renirv
22. jún 2022

@ratira no jasne ved teraz je takych od vymyslu svetu 🙂 podla mna sa oplati len tam mas taky benefit ze si to vies jednoducho nastavit ako aktualne potrebujes 🙂 v top sedackach mozes skusit pozriet 🙂 bud cez stranku alebo v predajni ked tak by ti poradili 🙂 len neviem teda ci ty hladas vyslovene polohovatelnu alebo si otvorena moznostiam ze teda hocijaku 🙂

ratira
24. jún 2022

@renirv aha ako znie to zaujimavo tak uvidim ze ako to u nas doma prejde 🙂 ale ved si myslim ze aj klasicke su fajn velmi sa mi pacia napriklad aj taburety ked su k tomu, to mi pride tiez taka vychytavka ze nie klasicke predlzene Lko ale takto 🙂