icon

L-kové obojstranné rohové sedacie súpravy

liiiiii
4. mar 2021

Ahojte.
Chcem sa opýtať, má niekto L-kovú sedačku s tým, že si vie kedykoľvek prehodiť strany?
Vďaka za odpovede 🙂

sipopa
27. jún 2022

@ratira ale jasne klasicke su super tiez ide fakt len o preferencie a samozrejme aj ta velkost obyvacky zavazi, kedze teraz uz niektore byvaju aj take vacsie - tak aby sa zmestili 🙂

ratira
29. jún 2022

@sipopa ved jasne, to sa len treba aj rozhodnut ze do akej investovat, predsa len to bude zase na niekolko rokov vystarane 🙂 len clovek ked to chce aj takto riesit, tak len rozhodovanie aj potom co sa tyka dopravy ako riesit. vy ste to mali ako? 🙂

jallka11
30. jún 2022

Ratira vies co my ked sme si vybrali z top sedaciek tak oni maju ze dopravu po celom Slovensku zdarma a poskytuju aj vynasku a montaz 🙂 Takze toto bolo super, ze nam nebolo treba mysliet na nejaku dodavku alebo co akeho kamarata by sme splasili co nam pomoze :D A este ked sme brali taku vacsiu :D Ale mas pravdu, ze ked sa vybera taketo nieco, clovek si povie ze do toho zainvestuje, lebo bude mat zase na dlho vystarane 🙂

natassha1
11. júl 2022

@ratira tak co sa tyka dopravy ak sa bavite o tej predajni co jallka11 spomenula, tak oni maju presne dopravu po Slovensku zdarma 🙂 co sme samozrejme aj my vyuzili, mame od nich sedacku 🙂 no a ohladom doby cakania alebo dodania to zalezi na tom aku sedacku si vyberies, podla jej povodu vies 🙂

hapkova
30. júl 2022

My sme u nich tiez brali sedacku. Mala som vysnivanu farbu aj tvar . Dlho sme hladali a potom sme ju objavili prave u nich. Na predajni boli k nam velmi mili a cely proces vyberu az po samotnu dopravu prebehol bez problemov

evulincula
8. sep 2022

@hapkova aku si farbu vybrala? vo mne sa to bilo, ked sme vyberali sedacky, lebo som na jednej strane chcela nieco aj akoze na ozivenie, ale zaroven aj nieco proste take, co sa nam nezunuje, takze proste rozhodnut sa mi dalo fest zabrat 😀

hapkova
12. sep 2022

@evulincula taku nieco medzi tyrkysovou a takou petrolejovou alebo akoby som ti to povedala. Taka netypicka. Mne sa pacila, proste chcela som aby sme mali sedacku taku dominantnu v obyvacko kuchyni :P Tak kazdy mame ine predstavy, to je jasne, ale ja som nechcela nejako ist s trendami alebo tym co fici, my sme podla seba 🙂

natassha1
12. sep 2022

@hapkova na dodanie si ako dlho cakala? ako dlho ju uz vlastne mas? 🙂

hapkova
14. sep 2022

@natassha1 my sme asi sest tyzdnov to bolo. Ono ked sme sa na toto informovali v Topsedackach, kde sme tu nasu kupovali, tak nam hovorili, ze dodanie zalezi od toho aky povod ma sedacka, ze z kade. Ale teda dodaciu lehotu dodrzali, takze paradicka. Minuly rok sme kupovali, lebo sme sa stahovali a do noveho proste som chcela mat novu 😀

evulincula
4. nov 2022

podla coho vyberate sedacky, baby? este stale sme nevybrali, potrebujeme novu, ale mam pocit, ze sa uz rozhodujeme nekonecne dlho. aj vy ste to tak pri vybere mali alebo to len my sme taki nerozhodni?

sipopa
14. nov 2022

@evulincula my sme kupovali gauc z Topsedaciek pred dvomi rokmi a pohodicka, obyvacka sa odvtedy pre nas stala miestom, kde travime vsetok volny cas :D a my sme sa takisto rozhodovali strasne dlho, z toho si nic nerob. ale tak to je take normalne podla mna, ked chces vybrat dobre, tak si to nechas prejst hlavou a nevyberies prvu, na ktoru natrafis.

hapkova
15. nov 2022

@sipopa aku ste kupovali vy? tiez si myslim, ze je uplne ok, ak vyberas sedacku pokojne aj par mesiacov. pokial ti to teda nesuri a zatial mas na com sediet, samozrejme :D

natassha1
18. nov 2022

ved jasne, taku vec jednoznacne treba premysliet🙂 netreba sa unahlit. ked sme vyberali sedacku my, tak to takisto nebolo hned, ale u nas bol ten problem, ze sme sa absolutne nevedeli s muzom zhodnut :D akoze na nicom. ci to bola farba, dizajn, material. proste ako dvaja z uplne odlisnych svetov :D

evulincula
22. nov 2022

@natassha1 tak my nastastie aspon dizajn a farbu premyslenu mame. celkovo mame byt ladeny do takych zemitych farieb, vsetko take ton v tone by som povedala, takze toho sa chceme jednoznacne aj drzat.

evulincula
22. nov 2022

@sipopa no len ja to potrejem vidiet samozrejme aj nazivo, kde najdem ich predajnu?

sipopa
2. dec 2022

@evulincula pravdaze by si si ich mala ist pozriet osobne, vyskusat, ako sa ti na nej sedi, ci ti vyhovuje material a tak. my sme boli na predajni v Prievidzi, ale aj najdes ich aj v Bratislave v Style. neviem teda, ze co ti je blizsie, odkial si.

natassha1
5. dec 2022

@sipopa no mne sa napriklad pacilo, ze maju velky vyber. nevedeli sme si najprv normalne vybrat, tolko moznosti, druhov, farieb, latok. ale tak nakoniec nam predsalen jedna padla do oka a pacila sa nam viac nez ostatne, tak vyhrala. niekedy je mozno lepsie, ked mas pred sebou menej produktov, lahsie sa tak rozhoduje :D

evulincula
7. dec 2022

@natassha1 Vyzera pohodlne, paci sa mi 🙂 Aj ste si ju skusali? Asi zbytocna otazka, vsak?🙂 Neviem, ja sa tak trochu ostycham v tomto :D Neviem, ci by som si realne sadala tam na tie sedacky na predajni, nie je to divne?

sipopa
8. dec 2022

@evulincula a preco by si si ju nevyskusala? :D vsak musis predsa vediet, aky je to material, ako sa ti na nej bude sediet, nie? ci kupis len tak podla toho, ci sa ti paci a obyvacku ti bude len skraslovat, lebo ti nebude pohodlna? :D

renirv
2. mar 2023

skusat sedacku jednoznacne treba, dam vam krasny priklad toho, ze bez toho to proste nejde :D mojej sestre sa toto veru nevyplatilo, objednali sedacku naslepo a aj to olutovala :D prisla jej uplne ina farba, s tou, co si vybrali, to nemalo absolutne nic spolocne :D akoze nastastie to bola len farba, kde nastala zmena, to bol ten lepsi pripad, ale vracali ju tak ci tak, lebo cervena sedacka sa im teda vobec nehodila :D

natassha1
6. mar 2023

@renirv tak take nieco by som si absolutne netrufla :D toto sa stalo podla mna uz stalo viacerym ludom, takze uz by to jednoznacne mohlo sluzit ako odstrasujuci priklad :D ale tak ked je niekto doslova nepoucitelny :D

sipopa
7. mar 2023

no ked sme kupovali sedacku my, co zase nebolo tak davno, tak som bola na predajni osobne, aj som tam volala, aj na internete som si ju stokrat poobzerala, no proste nenechala som to na nahodu :D no ale mas pravdu, niektorym ludom aj ked povies tisickrat, aby to nespravili, tak si aj tak just urobia po svojom :D

miska_kal
8. mar 2023

@sipopa ak sa smiem spytat, kde ste kupovali gauc? my sme mali vyhliadnuty, ale nakoniec sme museli spravit tolko kompromisov, ze sme si to s tou sedackou uplne rozmysleli. uz nam nevedeli ani len latku dodat taku, aku sme chceli. proste cele zle.

sipopa
13. mar 2023

@miska_kal kupovali sme z Topsedaciek, uz ho mame vlastne teraz treti rok a super. tiez sme najprv vahali, ci ist do koze alebo nie, ale nakoniec sme sa nechali ukecat aj znamymi, a teda vobec to nelutujem🙂 chceli sme kozenu dlhsie, ale nejak sme sa proste neodvazili do tohto materialu ist. aj ked teraz vobec netusim, preco vlastne :D

cialota
14. mar 2023

@sipopa ako sedacku osetrujete, ak sa smiem spytat?🙂 mne sa takisto kozene sedacky pacia, len neviem, ako dlho vydrzi, ked sa na nej sedi dennodenne.

pupi14
17. mar 2023

@cialota väčšinou ti dajú inštrukcie tam, kde sedačku kupuješ🙂 ona sa raz za čas normálne aj impregnuje, aj spreje su na to takisto určené. samozrejme, že všetko, čo používaš každý deň sa po čase opotrebuje, to máš tak úplne so všetkým🙂 ale tak ako už je vyššie spomenuté, ak tú údržbu nezanedbáš, tak ti sedačka vydrží ozaj dlhodobo.

pupi14
17. mar 2023

@sipopa no tak ono všeobecne človeka asi odrádza to neznáme, s čím zatiaľ ešte skúsenosti nemá🙂 a akú ste kúpili?

sipopa
20. mar 2023

kupili sme konkretnu tuto, nebola som velmi za tu polohovatelnu cast :D ale muz trval na tom, nakolko jeho podmienka bola, aby sa vedel takto pohodlne vyvalit, ked chce :D ja sa teda viem pohodlne ulozit aj bez toho, ale tak vravi si preco nie🙂 vsak nemusi byt vsetko len podla mna, no nie? :D

krystofkal
22. mar 2023

Mne sa takisto pacia velke sedacky, len keby toho miesta v obyvacke bolo aj viacej🙂 Jednoznacne je to vyhoda, pretoze my mavame neustale nejake navstevy a zakazdym je to u nas tak, ze nepridu 2 ci traja, ale pokojne aj 6-7 ludi, kedze mame aj svoju partiu, stretavame sa pravidelne. Takze pre toto ja tak tuzim po velkej sedacke proste, len ma obmedzuje mensia obyvacka :(

pupi14
23. mar 2023

ono to každého láka, to je jasné, veď mať k dispozícii veľa miesta na vyvaľovanie je super :D my zase tak často a ani veľké návštevy nemávame, tak sme to moc neriešili, ale tiež by som to brala rozhodne🙂 no niekedy si nepomôžeš, keď sa nezmestí, tak sa nezmestí, musíš spraviť kompromis🙂 ale to si asi nechcela počuť :D