icon

L-kové obojstranné rohové sedacie súpravy

liiiiii
4. mar 2021

Ahojte.
Chcem sa opýtať, má niekto L-kovú sedačku s tým, že si vie kedykoľvek prehodiť strany?
Vďaka za odpovede 🙂

evulincula
24. mar 2023

Akoze ano, tiez som chcela nejake velke letisko, ale tak povedzme si narovinu, takych, ktori si take nieco moze dovolit, je ozaj malo :D My obycajni smrtelnici sa musime uskromnit aj s mensimi typmi :D Ale tak to neznamena samozrejme, ze nestoja za to alebo co. Velakrat som nadabila na mensie sedacky, ktore boli ovela ovela krajsie ako tie velke🙂 Takze da sa rozhodne vybrat aj z tych mensich.

renirv
27. mar 2023

@evulincula jasne, ved da sa pekne aj s malou sedackou vytvorit krasne prostredie, to nie je o velkosti rozhodne, ale o samotnom tom dizajne. a kazdopadne, ak chces docielit viac miesta na sedenie, tak si mozes kludne prikupit nejaku tu taburetku a podobne. cize vsetko sa da, ked sa chce🙂

hapkova
28. mar 2023

@renirv tak ono samozrejme zalezi, kolko vas je🙂 my sme len traja napriklad, takze nam takisto netreba nejaku obrovsku (tiez by sme ju nemali velmi kam dat, ale to je iny pribeh :D), proste tym chcem povedat, ze velka rodina = velka sedacka a naopak🙂

miska_kal
29. mar 2023

ale tak toto by som vobec nenazvala pravidlom 🙂 asi zalezi aj na tom, aky je clovek, ci potrebuje viacej miesta na vyvalovanie a rozvalovanie alebo nie :D my sme takisto traja a odjakziva sme navyknuti na obrovske gauce :D popravde ani si to inak predstavit neviem, kedze gauc je takym nasim stretovym bodom :D tam sa proste vsetci zideme a oddychujeme spolu po celom dni.

evulincula
4. apr 2023

@miska_kal No vsak ono si to vies pripadne aj vyskladat, da sa vsetko, ked sa chce🙂 mozes si dat oproti sebe dve mensie alebo k sebe nejako. To uz je na kazdom🙂 Mne sa to paci, ja by som to takto pokojne zvolila.

cialota
5. apr 2023

@evulincula mne taketo sedenie evokuje taky luxus, nemozem si pomoct :D prote v beznych domacnostiach som si to este takto nevsimla asi. ale tiez sa mi to paci🙂 a vy to mate ako?

evulincula
6. apr 2023

@cialota No nasu obyvacku momentalne vidiet nechces, zatial to mame vsetko vyriesene tak provizorne, nakolko prerabame, cize vsade neporiadok, vsetko je takpovediac v stadiu riesienia :D A sedacka takisto. Mam uz zopar vyhliadnutych, takze uz nam zostava len vyselektovat tu pravu :D

cialota
12. apr 2023

@evulincula vsak pokial je to docasne, tak je to jedno, nebudes to tam takto mat predsa nastalo🙂 my s muzom momentalne uvazujeme nad tou kozenou sedackou, nechali sme sa ukecat sesternicou, boli u nas na navsteve po roku cca a oni teraz kupovali z Topsedaciek. nevedeli sme, neboli sme teda vobec rozhodnuti, do akeho materialu ist, ale prehovorili nas🙂

jallka11
19. apr 2023

@cialota Aj my sme tuto kupovali. Nie sice kozenu, ale skusenost s nimi mame fajn, takze sa nemas coho bat.

evulincula
20. apr 2023

@jallka11 Tak fajn potom. Ak ti to nevadi, mozes poslat foto do spravy, ze aku ste vybrali🙂 A nemali ste problem takto s vyberom? Rozhodli ste sa hned alebo ste vahali medzi nejakymi?

cialota
26. apr 2023

tak ja obdivujem kazdeho jedneho, kto si vie vybrat sedacku na prvy raz :D to sa podla mna ani neda, kedze je toho tolko, ze ozaj velakrat nevies co skor, pre aku sa rozhodnut. takze toto je podla mna velmi ojedinela zalezitost, ze niekto vie hned, co vlastne chce 😂 ja to nepoznam :D

hapkova
27. apr 2023

@cialota tak to sa teda mylis, lebo podla mna nikto takyto realne neexistuje :D to je taka polozka, ktoru si musis jednoznacne riadne premysliet. pokojne aj polroka mozes premyslat :D

natassha1
1. máj 2023

@hapkova ved jasne, aj my sme dlho vyberali, ale tak to je take normalne by som povedala. nechces sa rozhodnut zle. a kto z vas hlada sedacku? uz som sa tu stratila, takze neviem, ze kto vlastne ide kupovat a kto nie :D

gertrudka222
2. máj 2023

@natassha1 Moja sestra :D Ale ta sa v tejto diskusii nenachadza :D Ona uz tiez vybera nejaky cas, aj uz ma vybrate asi tri, rozhoduje sa, ze ktoru, byva sama, cize podla mna to je uplne najlepsie takto, ze sa nemusis absolutne nikomu prisposobovat, sama si vyberies co chces a ona s tym ma aj tak problem :D

cialota
3. máj 2023

@gertrudka222 wau, tak to trochu aj zavidim :D ano, partner zvycajne vie do vsetkeho kecat :D ale som tomu aj rada, pretoze niekedy by som si sama neporadila s vyberom ci roznymi nakupmi. niekedy je fakt dobre mat niekoho takto po ruke, vie ti poradit, pomoct a tak.

krystofkal
18. máj 2023

No ja napriklad nic nevyberam sama. A sedacku hlavne pouzivate vsetci, cela rodina, takze toto je taka vec, ktoru riesime aj s detmi rozhodne.

sipopa
23. máj 2023

@krystofkal no ja si tiez myslim, ze ked sa vybera takyto kusok, tak treba zapojit celu rodinu🙂 a co ty vies, velakrat aj deti vedia dat take napady, ze clovek by normalne nepovedal🙂

miska_kal
23. máj 2023

no a hlavne by bolo fajn si ju spolu aj vyskusat 😀 co mi pripomina, ze raz som videla v jednej predajni celu rodinku si takto skusat gauc, ci sa tam proste vsetci pomestia 😀 prislo mi to strasne mile, ale tej pani predajkyni velmi nie 😀 mne na tom fakt neprislo nic divne, ved produkt si treba jednoznacne pred kupou vyskusat, no nie?

pupi14
24. máj 2023

@miska_kal tak to je taká milá úsmevná situácia, nechápem to ani z pohľadu tej predavačky, veď aj na to to tam predsa majú vyložené, no nie? 🙂 a keď to neudrží tú váhu, tak je potom asi jasné, že sa pre tú sedačku proste nerozhodneš. 😂

evulincula
26. máj 2023

Podla mna normalka, treba si vyskusat to, co kupujes 🙂 Aj oblecenie si najprv skusas. Tiez by som sa tam s mojimi pokojne vyvalila 😀

renirv
30. máj 2023

a ako ste to mali vy pri kupe sedacky? cakali ste dlho alebo nejak vynimocne kratko vam ju dodali? 🙂 ono sa tie dodacie lehoty neskutocne lisia, co som pozerala. nechapem, preco ma niekto 4 tyzdne a niekto 8-12 napriklad.

pupi14
6. jún 2023

@renirv čo ja viem, tak to je taká štandardná doba dodania by som povedala 🙂 už som sa stretla aj s dobou 20 týždňov, a to je podľa mňa celkom extrém, to sa asi nikomu čakať toľko nechce. ale poviem ti, že záleží proste na tom, odkiaľ tá sedačka pochádza, aký má pôvod, podľa toho sa tá doba dodania predlžuje.

evulincula
7. jún 2023

@pupi14 Tak ale zase na druhej strane ber to tak, ze na dobre sa oplati pockat 😂

cialota
9. jún 2023

@evulincula ono to je sice pravda, ale takemu cloveku, co caka na tu sedacku ako na spasenie, to asi nevysvetlis 😀 hlavne, ked ma napriklad zatial len dake provizorne sedenie.

renirv
9. jún 2023

ano, aj na nafukovacom matraci sa da sediet docasne, ver mi 😀 mame taku skusenost. no proste zufale situacie si vyzaduju zufale riesenia, co ti poviem 😀 ale tak prezili sme to, vsetko sa da, ked sa chce.

krystofkal
12. jún 2023

@renirv No to my sme si radsej pozicali z chalupy gaucik, kym sme nekupili novu sedacku. Takto sme to riesit proste nechceli. Vsak aj navstevy a tak. My sa zase stretavame s priatelmi celkom casto, takze to by bol dost trapas pozvat ich k sebe a posadit ich na matrac 😀

renirv
13. jún 2023

@krystofkal a odkial ste kupovali sedacku, ak sa mozem spytat? 🙂 tu novu myslim, samozrejme 😀

krystofkal
13. jún 2023

@renirv Kupovali sme minuly rok z Topsedaciek. Behali sme kade tade, Prievidza zas tak daleko nie je, tak sme si povedali, ze obehame vsetko naokolo, tu sme si nakoniec vybrali.

maruski99
16. jún 2023

@krystofkal no to je pravda, tam sa da vybrat rozhodne, nemaju len sedacky pokial viem 🙂 teda aspon myslim, ze este stale to maju takto, ze predavaju aj iny druh nabytku 😀 vsetko na jednom mieste, to je fajn.

martinellacka
16. jún 2023

@maruski99 Hej, maju 🙂 Bola som tam nedavno kuknut. Kupovala som so sesternicou kreslo.