icon

L-kové obojstranné rohové sedacie súpravy

liiiiii
4. mar 2021

Ahojte.
Chcem sa opýtať, má niekto L-kovú sedačku s tým, že si vie kedykoľvek prehodiť strany?
Vďaka za odpovede 🙂

miska_kal
19. jún 2023

@martinellacka a ake kupovala, nepamatas si? tiez sa momentalne pozeram po nejakom novom, ale teda nic sa mi nepaci vobec 😀 a hlavne nic z toho, co nachadzam, sa mi do spalne nehodi.

hapkova
20. jún 2023

@miska_kal a aku mas predstavu? ja by som tiez v spalni chcela taky svoj toaletny stolik, proste kutik, kde sa budem licit pri dennom svetle, lebo v kupelni mi to absolutne nevyhovuje. ale ake kreslo by som si tam dala, tak to teda vobec netusim 😀 alebo stolicku alebo co sa takto dava k nemu.

natassha1
22. jún 2023

@hapkova ja si napriklad predstavujem v spalni uz nieco take kludne aj extravagantnejsie. vsak tam ti nikto nevidi, chapes 😀

pupi14
22. jún 2023

@natassha1 no veď ale práve preto by som ho chcela skôr ukázať ako skrývať 😀 keď si už kúpim také špeciálne a drahé kreslo, tak nech je riadne na očiach, potom mi je k ničomu, ak by malo byť skryté v miestnosti, kam nikto nezavíta 😀

alienkami
22. jún 2023

Ja som chcela do obývačky, ktorá občas funguje ako hosťovská, veľký U gauč. Aby sa tam mohli vyspať 2 dospelí a 2 deti. Keď som videla tie sedačky... Čudo obrovské, ale po rozložení miesto na spanie 200-260 x 130-145. Napokon som kúpila 2 rovnaké L-kové sedačky s rozkladom a zložila ich dokopy. Musím priznať, že zohnať sedačku, ktorej operadlo na dlhej časti sa dá napojiť na krátku časť druhej sedačky bol problém. Nahľadala som sa ako blázon. Ale stálo to za to. Vyšlo ma to lacnejšie ako U a máme oveľa viac miesta na sedenie / spanie.

miska_kal
23. jún 2023

@alienkami no ano, vsak dolezite je, aby to vam pasovalo 🙂 nas tak vela zase nie je, ani navstevy u nas nejak casto neprespavaju, vlastne to je dost vynimocny stav 😀

krystofkal
23. jún 2023

@miska_kal No esteze existuje tolko typov sedaciek, aby si kazdy prisiel na svoje, ze? 😀 Ja si napriklad neviem predstavit, ze by som si to v obyvacke vyskladala z niekolkych dvojkovych sedaciek napriklad. Mne sa to nepaci, ani mi to nepride az take prakticke, ale takto je cisto moj nazor, kazdy to ma inak 🙂

evulincula
27. jún 2023

@krystofkal Akoze videla som to tak uz a nebolo to vyslovene zle, ale tiez to nie je uplne moj styl 🙂 Vsak kazdy mame iny vkus, a to je uplne normalne.

gertrudka222
28. jún 2023

No ved asi to bude dovod, preco kazda jedna obyvacka vyzera totalne odlisne 😀 Aj ked ked si tak uvedomim, ze teraz su take trendy, ktore velu ludi sleduje a potom sa tak povediac kopiruju 😀 Takze asi to tak uplne zas nie je 😀

sipopa
3. júl 2023

@gertrudka222 mne sa to nepaci, najradsej si zariadujem vsetko podla seba a nie podla toho, co je momentalne moderne ci trendy 🙂 ale tak zase na druhej strane to aj celkom chapem, ked sa niekto potrebuje inspirovat. ale rozhodne nie doplnkami, to uz by si mal kazdy riesit podla seba si myslim, nech to ma doma originalne 🙂

ratira
3. júl 2023

@sipopa My sme napriklad sedacku kupovali podla seba, ale co sa tyka ostatnych veci, tak sme si dali poradit 🙂 Ako napriklad konferencny stolik a podobne. Ved to predsa nie je vobec ziadna hanba.

cialota
4. júl 2023

@ratira jasne, ze nie je 🙂 kazdy sa tomu predsa nerozumie, nemusi mat take to esteticke citenie alebo ako by som to nazvala. tak je uplne prirodzene, ze sa chce s niekym, kto sa tomu rozumie, poradit 🙂 a byt si teda isty, ze to cele nebude posobit ako past na oko 😀 aj ked teda musim povedat, ze uz som videla kadeco v obyvackach 😂

hapkova
6. júl 2023

tak to zase nemusis byt umelkyna, aby si si vedela zladit sedacku s konferencnym stolikom napriklad 🙂

renirv
11. júl 2023

no podla mna je idealne, ked to maju v jednom obchode 🙂 ale nenatrafila som este na taky, len na internete, ze maju eshop, inak takto kamennu predajnu asi nie, neviem.

natassha1
12. júl 2023

@renirv Topsedacky to takto maju napriklad. ze si vies vybrat u nich z roznych druhov nabytkov. lebo to velakrat sa ti nechce behat kade tade, moze sa stat, ze ta nieco oslovi hned tam a mas vybavene 😀

gelory
12. júl 2023

@natassha1 By som povedala, že len sedačky tam nájdem 🙂

natallys
13. júl 2023

Vôbec nie, by si bola prekvapená 😀 Aj postele majú, sestra so švagrom tam kupovali posteľ dokonca nedávno.

anna_maria1
17. júl 2023

Ja sa momentalne pozeram po novej posteli a presne hladam taku vyssiu, tato vyzera byt fajn. To sa predava uz rovno aj s matracom?

pupi14
18. júl 2023

@anna_maria1 to aj na obrázku vidíš, že áno 🙂 a vieš si to každopádne aj na stránke pozrieť, vieš si tam navoliť posteľ aj typ matraca, ktorý chceš. ale samozrejme, že si to môžeš kúpiť aj zvlášť, proste ako tebe vyhovuje.

miska_kal
20. júl 2023

@pupi14 no co sa tyka matraca, len na okraj spomeniem, ze odtialto si pochvaluju viaceri. aj sestra so svagrom zhanali novy a nakoniec kupili tuto a super.

krystofkal
21. júl 2023

@natallys Vyzera aj celkom pohodlne, hned by som sa tam vyvalila 😀 Ja zboznujem vysoke postele, na nizkych sa paradoxne necitim dobre a bezpecne, sama neviem preco 😀 Ked spime u nasich raz za cas, tak v hostovskej maju taku nizku postel a zakazdym sa budim rano taka dolamana a nevyspata, ze to je az neskutocne 😀

jallka11
26. júl 2023

@krystofkal Ani mi nevrav 😀 Presne moj problem. Len s tym, ze ja to mam takto u mna doma.

gertrudka222
27. júl 2023

@jallka11 Vsak a co si nekupis novu? Ja by som nemohla spat na niecom, na com sa poriadne nevyspim alebo sa citim nepohodlne. Vsak to aj ta kvalita spanku musi byt totalne o nicom.

evulincula
27. júl 2023

@gertrudka222 Tak kazdy nema hned financie na vsetko naraz. Neda sa vsetko hned, pekne postupne. Tiez nam chvilku trvalo, kym sme nasetrili na potrebny nabytok 🙂 Dovtedy proste nejako fungujes so starym nabytkom, lebo proste nemas na vyber 😀 Ale tak potom to samozrejme stoji za to, ked si uzivas vsetko novucicke a mozes to aj ukazat ostatnym, nehanbit sa za to, co mas doma, ked to mas stare, neprerobene 😀

sipopa
28. júl 2023

@evulincula presne tak, to sa samozrejme clovek hned lepsie citi, to je jasne 🙂 ale tak to nie je len o tom, aj ked kazdy to chce mat doma co najkrajsie.

alexi2211
28. júl 2023

@sipopa Pekná, vkusná sedačka je základ 🙂 Taká, ktorá ti ihneď udrie do očí. Nestačí len kúpiť si novú. Aj keď niekto si myslí, že má vkus a pritom ho nemá, ale to je na inú debatu 😀 To už je potom asi viacmenej subjektívny názor.

cialota
28. júl 2023

@alexi2211 to sa tak aj hovori, ze gauc je proste dominantou obyvacky 🙂

hapkova
1. aug 2023

@cialota no obzvlast ked mas nejaky mega velky - napriklad uckovy, vtedy ti asi viac udrie do oci. ale tak niekedy staci proste nejaka specificka farba a je to 🙂

renirv
1. aug 2023

@hapkova ono ked mas miesto, tak sa dobre vybera gauc, horsie je to vsak s takymi priestormi, kde toho vela nezmestis 🙂 vtedy musis dvakrat tak zauvazovat, ako to vymysliet 😀 lebo to sa nezda. v nasom starom byte napriklad to bola katastrofa, z jednej strany nas nepustil radiator, z druhej stena 😀 proste cele zle, to bolo uplne za trest kupovat tam gauc.

gelory
2. aug 2023

@renirv No neviem, v takomto prípade proste musíš zvoliť niečo menšie aj keď nechceš 😀 Ale tak zakaždým sa to nejako dá vyriešiť. Vidíš, a to som si myslela, že kupovanie gauča je proste radosť 😀