icon

L-kové obojstranné rohové sedacie súpravy

liiiiii
4. mar 2021

Ahojte.
Chcem sa opýtať, má niekto L-kovú sedačku s tým, že si vie kedykoľvek prehodiť strany?
Vďaka za odpovede 🙂

gabci_gabca
2. aug 2023

@gelory Zvyčajne to tak aj býva 😀 Aspoň ja teda mávam radosť z takýchto vecí. Aj teraz sa obzeráme po novej sedačke momentálne a hrozne ma to baví pozerať, hľadať.

natassha1
2. aug 2023

@gabci_gabca mna to praveze len pozerat nebavi :D lebo to je beh na dlhu trat, takto si aj tak vacsinou nevyberies. a ked uz si aj vyberies a zistis, ze dany eshop nema napriklad kamennu predajnu, z toho ma ide porazit 😀

natallys
3. aug 2023

@natassha1 No, však preto som si ja napríklad pozerala len také, o ktorých som už dopreu vedela, že majú aj aj 🙂 Nemyslím si, že sa niekto spolieha len na fotky/obrázky sedačiek (alebo čohokoľvek), oblečenie nerátam, to objednávam stále len tak naslepo 😀 Ale toto je preda len trošičku iná kúpa.

ratira
6. aug 2023

@natallys Ano, u nas taktiez. Topsedacky to takto maju napriklad. Vies si pozriet aj na internete a aj realne na predajni, co je za mna velka vyhoda 🙂

sandrahi
5. sep 2023

@ratira a ty mas konkretne s nimi skusenost, prosim ta? zhaname novu sedacku momentalne 🙂 tiez som pozerala ich stranku, maju tam zaujimavy nabytok, len neviem ako su na tom s kvalitou a tak 🙂

hapkova
6. sep 2023

@sandrahi my sme tu kupovali sedacku tiez a co sa aj materialu tyka, tak za mna velmi fajn. kupovali sme ju myslim, ze v roku 2019 a stale je ako nova, bali sme sa aj vyblednutia farby, ale vsetko je ok 🙂 myslim si, ze to jedna z takych tych hlavnych veci, ktore ta pri kupe sedacky zaujimaju, aby proste vydrzala co mozno najdlhsie 🙂

natallys
6. sep 2023

@hapkova No len keď ono to nevieš úplne zakaždým tak dobre odhadnúť 🙂 Aby si proste mala istotu, že tá sedačka je kvalitná.

ratira
7. sep 2023

@natallys Ale co by si nevedela 🙂 Teraz uz aj taketo predajne disponuju certifikatmi sedaciek. A ked mas znameho, ktory si tu nieco kupil, tak vies hned, ci ta sedacka bude ok alebo nekvalitna. Niektore sa vedia rozpadnut uz po par mesiacoch, aj s tym uz mame skusenost, neboj sa 😀 Ziadny certifikat sme nevideli, ale proste sme to riskli a evidentne to nebol dobry napad.

anna_maria1
8. sep 2023

@ratira A kde maju predajnu, prosim? 🙂

anna_maria1
8. sep 2023

@ratira Mne sa tak rozpadla postel. A to mi daval este kedysi kontakt znamy, ktory tvrdil, ze su to postele z masivu vysokej kvality. Vobec 😀

natassha1
11. sep 2023

@anna_maria1 tak zase masiv podla mna nie je nekvalitny, ked to robi nejaky profik 😀 ale aj ta cena za postel byva zase vyssia od stolara ako ked si ju kupis niekde na predajni a takisto moze byt kvalitovo fajn.

ratira
14. sep 2023

@anna_maria1 Topsedačky majú dve predajne myslím, jednu v Bratislave a druhú v Prievidzi. Chystáte sa tam? 🙂

anna_maria1
14. sep 2023

@ratira Boli sme tam tento tyzden 🙂 Objednali sme si postel, bola tam prijemna, mila pani a nakolko sme vlastne ani nevedeli, ze co vlastne chceme, bola dost trpezliva 😀 Trpezlivejsia ako v inych predajniach, lebo vsade na nas takito mili uplne neboli, to ti mozem povedat. 😀

pupi14
14. sep 2023

@anna_maria1 a mali aj na predajni viacero postelí, že si proste vieš pozrieť aj takto osobne?

natassha1
14. sep 2023

@pupi14 maju tam aj postele, matrace, sedacky, napriklad aj konferencne stoliky dokonca. vies si tu vybrat. a samozrejme je podla mna fajn aj to, ze su to veci vkusne a nie ako z 85eho ako v niektorych obchodoch, co sme pobehali. to sme si niekde nemohli vybrat akoze absolutne nic. cize vsetko moderne, pekne.

krystofkal
21. sep 2023

@natassha1 To je pravda, niektore obchody sa aj tvaria mega moderne a neviem si tam kupit nic 🙂

evulincula
27. sep 2023

Tak ono to uz asi zavisi od tvojho vkusu 🙂 Nasi si kupili sedacku, ktoru by som si ja teda v zivote nevybrala a ani by som sa v obchode na nu nepozrela 😀 A pritom ine veci sa mi na tej predajni pacili a bolo ich dost.

sipopa
3. okt 2023

@evulincula tak ale tiez som taka, ze ked sa mi nieco paci, tak si do toho rozhodne nenecham kibicovat a idem si za tym 🙂 jasne, ze s muzom zvykneme prediskutovat vsetko, ale keby napriklad svokra nesuhlasi s tym, aku sme si vybrali sedacku, tak mi to moze byt akurat tak srdecne jedno. 😀

alexi2211
3. okt 2023

@sipopa Tiež si myslím 🙂 Veď je to vaša slobodná voľba. Vy sa budete na ňu dennodenne pozerať, nie ona 😀 Či chce byť súčasťou rozhodovania, aby sa jej dobre sedelo na návšteve? 😀

pupi14
4. okt 2023

@alexi2211 môže byť 😀 akože poradiť si nechám, ale kibicovať istotne nie 😀

krystofkal
5. okt 2023

@pupi14 No musis sa ohradi. S tymi svokrami je niekedy tazko. Aj nam sa snazila ta moja vyhovorit sedacku, ale nedali sme sa 😀 Jej sa zase nepacilo, ze chceme farebnu. Lebo ved to sa bude spinit a najlepsie je dat si tmavu a neviem co. Ale tak hadam sa nebudem drzat jej nazoru predsa 😀

cialota
5. okt 2023

@krystofkal a pre aku farbu ste sa rozhodovali, ked s nou nebola vobec stotoznena? 😀 neviem si predstavit farbu sedacky, ktora by sa mi vyslovene nepacila, mne sa paci asi vsetko 😀

krystofkal
6. okt 2023

Povodne sme chceli zltu, tak trosku aj chapem, ze to moze byt pre niekoho celkom sok 😀 Nakoniec sme sa ale rozhodli pre bezovu. Bol to fajn kompromis, k tejto farbe, cuduj sa svete, uz nemala absolutne ziadne namietky 😀 Ja tieto zemite farby celkovo velmi mozem. 🙂

renirv
6. okt 2023

@krystofkal to je za mna uplne najkrajsia farba. taka moderna a nielen pri sedackach. a v tejto farbe sa mi paci hrozne vela sedaciek 🙂 za mna skvela volba.

jallka11
10. okt 2023

@renirv Presne 😍 Ale to sa v mojom pripade tyka uplne vsetko, najradsej by som si zariadila cely dom do tejto farby, ale o tom samozrejme moj chlap ani pocut 😀 A raz, ked budeme kupovat novu sedacku, tak uz mam samozrejme vyhliadnutu aj tu 😀 Ja uz velmi dlho snivam o tejto totizto 😍

gabci_gabca
11. okt 2023

@jallka11 Presne takú sme videli na predajni Topsedačky. Nezháňala som síce sedačku, ale padla mi do oka 🙂 Boli sme so sestrou, tí potrebovali nový stolík do obývačky.

kahh
17. okt 2023

@jallka11 Tak tuto by som brala fakt ze hned 😍 Mala som najprv obavy z toho, ze by som si kupila sedacku bez noziciek, ale takto s odstupom casu ja vlastne ani neviem, ze preco 😀 Asi je to aj praktickejsie, co sa vysavania tyka, nie? Ze pod nou proste vysavat nemusis 😅

miska_kal
18. okt 2023

@kahh teraz su taketo sedacky velmi in by som povedala. ono sa tam tak ci tak nejaky ten prach dostane, ale ano, menej ho riesis, samozrejme 😀 a vyzera inak aj dost pohodlne 🙂

jallka11
18. okt 2023

@miska_kal Ja sa priznam, najprv asi pozeram na to, ci sa mi sedacka paci a az potom riesim to, ci je pohodlna 😂 Ale tak myslim, ze v tom nie som uplne sama 😀
No a co sa konkretne tejto sedacky tyka, popravde, to s tym vysavanim mi absolutne ani nenapadlo 😀 To je uz uplne vedlajsie 😀

gelory
19. okt 2023

@jallka11 Pravdepodobne každá žena takto premýšľa 😀 My riešime to, ako veci vyzerajú a chlapi sú tu na to, aby mali pod palcom tú technickú stránku 😂