L-kové obojstranné rohové sedacie súpravy
Ahojte.
Chcem sa opýtať, má niekto L-kovú sedačku s tým, že si vie kedykoľvek prehodiť strany?
Vďaka za odpovede 🙂
@natallys to je cista pravda 😀 aj pri mojej babine som si to vsimala neustale, ze vsetko, co bolo nove a ona nepoznala, tak na to by v zivote nepristala 😀 mne sa raz pacila sedacka taka cisto len s vankusmi a bez noh a to okamzite zavrhla 😀 lebo ze ved taku doma nikto nema a to sa bude na tom zle sediet. a ani nohy nema, takze to nebude dobre :D argument ako slak.
@natassha1 Vsak ved nech si kazdy robi, co chce a nech si kupuje, co chce a co sa mu paci 🙂 V tomto sa netreba nikomu prisposobovat, myslim si, ze ani jej nikto nehovoril do toho, ako si svoj pribytok zariadi.
@anna_maria1 Tak mne zase mamina s vyberom sedacky pomahala, lebo som pomoc potrebovala a chcela 🙂 Zalezi ako sa k tomu postavi a aky ma nazor. Ak je taka, ze si len presadzuje svoje a neriesi to, co sa paci mne, tak potom jasne, ze to nehrozi, aby som si do toho dala kecat.
@gertrudka222 niektore maminy maju vkus 😀 vtedy je radost spolupracovat. ale vacsinou to tak zial nie je, no 😀
@sipopa Mne napriklad aj na predajni dost pomohli pri vybere sedacky - kupovali sme gauc v Topsedackach, tam sa dost rozumeju tomu, co predavaju, a tak by to malo byt vsade 😉 Lebo napriklad boli sme aj v inych predajniach, logicky a v niektorych normalne na mna civela pani, ze co od nej vlastne chcem 😀 Tak akoze skvelych expertov niekde zamestnavaju.
@evulincula mozem sa spytat? s tou sedackou je vsetko ok? ako dlho ju uz mate?
@lucpro1 vieš si hlavne recenzie pozrieť, čo je tiež veľká pomoc 🙂 pre mňa je toto dosť smerodajné. netreba riskovať, ani ja nie som taká odvážna, veď taká sedačka nestojí pár desiatok eur 😀 mali sme kadejaké. raz aj takú v hosťovskej izbe, ktorá stála no neviem dákych 100€ :D ani nie možno. a spávalo sa na nej ozaj len príležitostne, no dlho nevydržala. čiže som toho názoru, že keď už sedačku, tak poriadnu.
@ratira To vrzganie sa podla mna este ako tak prezit da. Lepsie ako ked si sadnes do vysedenej jamy v gauci 😅 To sa stalo zase pred casom so sedackou nam. Ked vrzga, tak to nepocujes, ked sa nehybes, ale tamto je katastrofa, to sa prehliadnut teda vobec neda 😂
@evulincula a kam ste ju teda dali? ci ste sa to snazili ignorovat? 😀 alebo ste boli nuteni kupovat novu ci ako ste to vyriesili?
@hapkova Nemyslim si, ze si take daco vies nevsimat 😀 To je jednoducho nerealne, mna by z toho po par dnoch na stopercent porazalo. Jednoznacne kupit novu, tam ine riesenie neexistuje 😀
@krystofkal tiez som jednoznacne za novu, len treba vybrat potom uz ozaj kvalitne, aby sa to nestalo znovu 🙂 ja napriklad momentalne pozeram len celocalunene, neviem teda, ze ako ste na tom vy, ale ja by som si teraz inu nekupila 🙂 mavam take obdobia, ze kedy sa mi co paci 😀
@cialota Aj si pozeráš konkrétne stránky či len tak sliediš po internete? 😀 Inak toto môže trvať aj niekoľko mesiacov, viem, čo hovorím 😂
@gabci_gabca vies co, pozerala som ich uz niekolko, no mas pravdu, je ich strasne vela, takze to vobec nie je jednoduche 😀 cim viac ich pozeram, tym budem mat asi tazsie rozhodovanie 😀 ale teraz som zakotvila na stranke Topsedacky naposledy, tam sa mi jedna zapacila, tak zatial dalej nepozeram, neviem. nechcem dalej hladat, neviem sa rozhodnut.
@gelory a ako vyzera taka neforemna sedacka? 😀 ja si ju teda predstavujem ako taku pohovku bez pevneho operadla len cisto s vankusmi za chrbtom 😀 na takej som raz sedela u kamosky a veru nebolo mi vsetko jedno 😂 to clovek nevie, ako si sadnut, ulozit sa, aby na chvilu vydrzal v jednej polohe 😅 strasne. tak toto by som teda doma mat nechcela.

@jallka11 Ale vies ako, treba proste z tej sedacky vytazit co najviac 😀 Niekto vyslovene hlada taku, ktoru tak ako kupis aj postavis a neriesis este navyse nejake nozicky. A povedzme si narovinu, nie vsetky nohy su uplne pevne a unesu 7 ludi pri vacsej navsteve. Proste celkovo mi to pride takto lepsie co sa tej stability gauca ako takeho tyka 🙂 Ale mozno sa mylim 😀