icon

L-kové obojstranné rohové sedacie súpravy

liiiiii
4. mar 2021

Ahojte.
Chcem sa opýtať, má niekto L-kovú sedačku s tým, že si vie kedykoľvek prehodiť strany?
Vďaka za odpovede 🙂

kahh
19. okt 2023

@jallka11 Ale vies ako, treba proste z tej sedacky vytazit co najviac 😀 Niekto vyslovene hlada taku, ktoru tak ako kupis aj postavis a neriesis este navyse nejake nozicky. A povedzme si narovinu, nie vsetky nohy su uplne pevne a unesu 7 ludi pri vacsej navsteve. Proste celkovo mi to pride takto lepsie co sa tej stability gauca ako takeho tyka 🙂 Ale mozno sa mylim 😀

sandrahi
23. okt 2023

@kahh no ja si myslim, ze ked mas kvalitnu sedacku, tak ani nohy nemozu byt menej kvalitne 😀 ci co akoze odflaknu taku dolezitu cast pri vyrobe ci ako? 😀

hapkova
24. okt 2023

@sandrahi nemyslim si, ze to takto nejaka predajna realne ma 😀 ale ano, mozno pre zmenu nie je uplne odveci vyskusat aj takyto typ sedacky, nakolko sme mali takisto cely zivot len gauce na nozickach. to sme tak akosi automaticky zakazdym vyberali.

natallys
25. okt 2023

@hapkova Veľa ľudí zase nerado skúša nové veci a drží sa vyslovene len zaužívaného, to vidím aj na svojom okolí 😀 Ale to sa väčšinou týka teda skôr tej staršej generácie by som povedala. 😀

natassha1
3. nov 2023

@natallys to je cista pravda 😀 aj pri mojej babine som si to vsimala neustale, ze vsetko, co bolo nove a ona nepoznala, tak na to by v zivote nepristala 😀 mne sa raz pacila sedacka taka cisto len s vankusmi a bez noh a to okamzite zavrhla 😀 lebo ze ved taku doma nikto nema a to sa bude na tom zle sediet. a ani nohy nema, takze to nebude dobre :D argument ako slak.

anna_maria1
6. nov 2023

@natassha1 Vsak ved nech si kazdy robi, co chce a nech si kupuje, co chce a co sa mu paci 🙂 V tomto sa netreba nikomu prisposobovat, myslim si, ze ani jej nikto nehovoril do toho, ako si svoj pribytok zariadi.

gertrudka222
6. nov 2023

@anna_maria1 Tak mne zase mamina s vyberom sedacky pomahala, lebo som pomoc potrebovala a chcela 🙂 Zalezi ako sa k tomu postavi a aky ma nazor. Ak je taka, ze si len presadzuje svoje a neriesi to, co sa paci mne, tak potom jasne, ze to nehrozi, aby som si do toho dala kecat.

sipopa
7. nov 2023

@gertrudka222 niektore maminy maju vkus 😀 vtedy je radost spolupracovat. ale vacsinou to tak zial nie je, no 😀

evulincula
9. nov 2023

@sipopa Mne napriklad aj na predajni dost pomohli pri vybere sedacky - kupovali sme gauc v Topsedackach, tam sa dost rozumeju tomu, co predavaju, a tak by to malo byt vsade 😉 Lebo napriklad boli sme aj v inych predajniach, logicky a v niektorych normalne na mna civela pani, ze co od nej vlastne chcem 😀 Tak akoze skvelych expertov niekde zamestnavaju.

lucpro1
15. nov 2023

@evulincula mozem sa spytat? s tou sedackou je vsetko ok? ako dlho ju uz mate?

alexi2211
20. nov 2023

@lucpro1 My taktiež máme od nich a všetko v poriadku. Prečo by nemalo byť? 🙂 Rok a pol na nej sedíme dennodenne 🙂

lucpro1
27. nov 2023

@alexi2211 tak informujem sa 🙂 v dnesnej dobe clovek ozaj nevie, comu a komu verit. vies kolko stranok s paradnym nabytkom som uz presla? ale ked nieco nepoznam, tak sa trosku obavam, no. mam taky respekt uz k tomu 🙂

pupi14
29. nov 2023

@lucpro1 vieš si hlavne recenzie pozrieť, čo je tiež veľká pomoc 🙂 pre mňa je toto dosť smerodajné. netreba riskovať, ani ja nie som taká odvážna, veď taká sedačka nestojí pár desiatok eur 😀 mali sme kadejaké. raz aj takú v hosťovskej izbe, ktorá stála no neviem dákych 100€ :D ani nie možno. a spávalo sa na nej ozaj len príležitostne, no dlho nevydržala. čiže som toho názoru, že keď už sedačku, tak poriadnu.

ratira
1. dec 2023

@pupi14 Aj mne sa vidi, ze cim lacnejsia, tym horsie. Po par tyzdnoch vysedena, vrzga, no kto ma peniaze potom zase kupovat dalsiu sedacku?

evulincula
6. dec 2023

@ratira To vrzganie sa podla mna este ako tak prezit da. Lepsie ako ked si sadnes do vysedenej jamy v gauci 😅 To sa stalo zase pred casom so sedackou nam. Ked vrzga, tak to nepocujes, ked sa nehybes, ale tamto je katastrofa, to sa prehliadnut teda vobec neda 😂

hapkova
7. dec 2023

@evulincula a kam ste ju teda dali? ci ste sa to snazili ignorovat? 😀 alebo ste boli nuteni kupovat novu ci ako ste to vyriesili?

krystofkal
8. dec 2023

@hapkova Nemyslim si, ze si take daco vies nevsimat 😀 To je jednoducho nerealne, mna by z toho po par dnoch na stopercent porazalo. Jednoznacne kupit novu, tam ine riesenie neexistuje 😀

cialota
11. dec 2023

@krystofkal tiez som jednoznacne za novu, len treba vybrat potom uz ozaj kvalitne, aby sa to nestalo znovu 🙂 ja napriklad momentalne pozeram len celocalunene, neviem teda, ze ako ste na tom vy, ale ja by som si teraz inu nekupila 🙂 mavam take obdobia, ze kedy sa mi co paci 😀

renirv
12. dec 2023

@cialota ako myslis celocalunenu? a su aj ine? 😀

gabci_gabca
12. dec 2023

@cialota Aj si pozeráš konkrétne stránky či len tak sliediš po internete? 😀 Inak toto môže trvať aj niekoľko mesiacov, viem, čo hovorím 😂

cialota
13. dec 2023

@gabci_gabca vies co, pozerala som ich uz niekolko, no mas pravdu, je ich strasne vela, takze to vobec nie je jednoduche 😀 cim viac ich pozeram, tym budem mat asi tazsie rozhodovanie 😀 ale teraz som zakotvila na stranke Topsedacky naposledy, tam sa mi jedna zapacila, tak zatial dalej nepozeram, neviem. nechcem dalej hladat, neviem sa rozhodnut.

miska_kal
14. dec 2023

@cialota a chcete aku? mozno budem vediet poradit, tiez sme tu kupovali sedacku 🙂

cialota
18. dec 2023

@miska_kal chcela by som nieco take ine, farebne, vsade vidim len sive gauce 🙂 aj ked niekto teraz kupuje, tak vacsinou len nejaky nenapadny.

kahh
18. dec 2023

@cialota Mas aj sive odtiene take, ktore vyzeraju dobre aj na gauci 🙂 Nie vsetky su take fadne. Akoze ani mne sa nepaci taka ta tmavosiva uplne, tiez by som asi radsej zvolila inu, ale ked to pekne skombinujes, tak na farbe az tak nezalezi 🙂 Vsetko vies v interieri ozivit.

cialota
20. dec 2023

@kahh skor by som sla do niecoho takehoto. akoze nechat vyniknut len jeden kus nabytku, v tomto pripade sedacku.

gelory
2. jan 2024

@cialota Veľmi pekná. Akože ono podľa mňa záleží skôr na tom type, ten je dôležitejší viac ako samotná farba. Ten zaujme na prvý pohľad. Lebo ak sedačka vyzerá neforemne, tak to oškaredí celú miestnosť 🙂

sandrahi
3. jan 2024

@gelory a ako vyzera taka neforemna sedacka? 😀 ja si ju teda predstavujem ako taku pohovku bez pevneho operadla len cisto s vankusmi za chrbtom 😀 na takej som raz sedela u kamosky a veru nebolo mi vsetko jedno 😂 to clovek nevie, ako si sadnut, ulozit sa, aby na chvilu vydrzal v jednej polohe 😅 strasne. tak toto by som teda doma mat nechcela.

miska_kal
3. jan 2024

@sandrahi ano, ako si napisala, na navsteve na tu chvilku, je mi jedno 😀 ale doma na tom sediet kazdy den, vsak to nie je asi ani pre telo dobre 😅 by som po mesiaci chodila ako paragraf. ja osobne preferujem skor tvrdsie sedenie.

natallys
4. jan 2024

@miska_kal Tak každému vyhovuje niečo iné 🙂 Sto ľudí, sto chutí. Niekomu sa lepšie sedí na tvrdom a niekomu zas na mäkšom, preto si treba sedačku pred kúpou aj vyskúšať.

jallka11
9. jan 2024

@natallys No ja uz som sa stretla aj s tym, ze niektore obchody maju ozaj len eshop so sedackami a tie si asi len tazko veru realne osobne vyskusas.