icon

L-kové obojstranné rohové sedacie súpravy

liiiiii
4. mar 2021

Ahojte.
Chcem sa opýtať, má niekto L-kovú sedačku s tým, že si vie kedykoľvek prehodiť strany?
Vďaka za odpovede 🙂

natassha1
10. jan 2024

@jallka11 a to boli, prosim ta, co za obchody? to si asi ani neviem predstavit, ze by takto mohlo nieco fungovat. ano, pri inom sortimente, asi hej, vsak takych eshopov je milion, ale sedacky? niekde ich ale musia mat ulozene, nie? no neviem, ci by takyto biznis mohol ist 🙂

anna_maria1
12. jan 2024

@cialota Takyto gauc sme videli aj ked sme boli teraz naposledy v Topsedacky. 🙂 Pacil sa mi, ale tak my by sme potrebovali rozhodne o nieco vacsi. Vsetci by sme sa nan jednoznacne nepomestili 😀 A my mame radi take to svoje vecerne pohodlie pred televizorom. To je taky nas ritual 😀

gertrudka222
17. jan 2024

@anna_maria1 Myslim si, ze toto ma rad kazdy 😀 Ale tak cim vacsia rodinka, tym je vacsi problem sa na ten gauc nejak pohodlne ulozit 😀 A mali tam siroky vyber sedaciek aspon?

sipopa
18. jan 2024

@gertrudka222 to je pravda 😀 ale tak vies si pripadne este aj daku podnozku dokupit alebo proste nieco, aby sa vam dobre lezalo. zakazdym sa vies nejako vynajst 😀 ale tak potom je otazne, ci presne aj farbu trafis aj vsetko, no.

alexi2211
19. jan 2024

@sipopa A keď nezoženieš, tak si dáš vyrobiť. 😀 Aké ľahké.

lea299
22. jan 2024

Máte niekto aj sedačku, ktorá nie je rohová ani Lková a je v pohode? Nemenili by ste? Nie sú pri takejto sedačke nejaké negatíva?

lucpro1
24. jan 2024

@lea299 myslis klasicku rovnu? podla mojho skromneho nazoru to nevyzera zle, ale ked sa na nu pozries uz z tej praktickej stranky, tak to asi nebude nic moc. predstav si, ze si tam chcete dvaja lahnut. to jedine ak oproti sebe a nohami si budete zavadzat 😀 treti clen rodiny nema sancu, jedine do kresla. 😀

natassha1
24. jan 2024

@lucpro1 neviem si predstavit, ze by sme pred telkou len sedeli vsetci 😀 gauc ma byt proste velky, pohodlny. iny by som nechcela. ked sa da, samozrejme.

evulincula
29. jan 2024

@natassha1 No za mna tiez najlepsie U-ckovy, ale to sa zase ani do kazdeho interieru nehodi 🙂

hapkova
5. feb 2024

@evulincula a preco by sa nehodil? pokial je miesto, tak samozrejme, ze sa hodi. nemusis vymyslat nic specialne. farbu si takisto vyberas podla seba a potom uz podla tej farby nasledne vyberas aj doplnky, nech to tam pekne vsetko k sebe ladi a pasuje 🙂 teraz leti smaragdova farba napriklad, to si viem uplne v obyvacke predstavit. a ak aj nie smaragdova, tak aspon zelena. 😀

krystofkal
7. feb 2024

@hapkova Vies co, kedysi som bola akosi totalne proti zelenej farbe, ale to neboli v kurze taketo tmave odtiene 😀 Alebo som to tak neregistrovala mozno. Teraz by som taku sedacku veru brala hned a myslim, ze by sa mi tak lahko ani nezunovala. 🙂

gabci_gabca
7. feb 2024

@krystofkal Však a kto ti bráni si takú kúpiť? 😀 Veď je ich plný internet podľa mňa v dnešnej dobe 🙂

renirv
13. feb 2024

@krystofkal skus si pozriet Topsedacky, aj my sme kupovali odtialto a mam pocit, ze som tam zahliadla aj takuto farbu 🙂 ale inak ked sme kupovali gauc my, tak som si stale pozerala nejake fotky gaucov a potom sa mi aj jedna farba totalne znepacila 😀 ale asi to tak malo byt. chcela som povodne horcicovu a cim viac som sa na nu pozerala, tym menej som ju chcela mat doma. 😀

kahh
4. mar 2024

@renirv Asi nad tym netreba az tak privelmi premyslat 😀 A inak vobec nechapem tie otazky typu "bude sa mi takato farba sedacky pacit aj neskor, ked si ju kupim?" Vsak treba kupovat podla momentalneho pocitu 😀 Aj tak je to zakazdym tak, ze sa proste veci menia, moda takisto, nazory tiez. O par rokov bude v kurze zase nieco ine.

zavana
4. mar 2024

@renirv oni maju, prosim ta viacere predajne, ci len jednu?

cialota
4. mar 2024

@zavana pokial viem, tak Bratislava - v style a v Prievidzi maju tiez dalsiu predajnu. neviem, co ti je blizsie 🙂

zavana
5. mar 2024

@cialota aha, super, dakujem 🙂 vsak do Bratislavy sa aj realne chystame v blizkej dobe, vsak vies, ikea a tak 😀 tak by sme to rovno vzali jednym vrzom, ked uz tam budeme. odtial ale sedacku nechcem, to som teda skalopevne rozhodnuta.

ratira
6. mar 2024

Inak cim dalej tym viac si vsimam, ako sa ludia na kupu sedacky respektive na niektore predajne stazuju. 🙈

kahh
6. mar 2024

@ratira Cim si myslis, ze to je? Neviem, asi som nezachytila ani vo svojom okoli. 😲

gelory
7. mar 2024

@kahh No však čím asi 🙂 Čím lacnejšie, tým horšie, to je jasné. Už aj do 300€ som videla sedačku, tiež mám takú skúsenosť, že radšej si ozaj priplatiť a nenechať sa nalákať na tú perfektnú cenu, lebo dobrý gauč je za takýto peniaz ozaj nereálne zohnať 🙂 Netreba v tomto ozaj trocháriť.

zavana
7. mar 2024

@gelory ale asi nebol trojmiestny tipujem 🙂 mozno len daka dvojsedacka, ci? ale akoze ano, chapem, co tym chces povedat.

miska_kal
8. mar 2024

neoplati sa to. aj ked len do hostovskej niekde ju supnes 😀 to niekolkych mesiacoch to proste budes citit. bud bude vysedena, vylezana alebo zacne vrzgat, tomu sa nevyhnes proste 😀 tam si nedavaju velmi za tu cenu na tychto veciach zalezat.

ratira
8. mar 2024

@miska_kal Ano, to som presne mala na mysli. A kopu dalsich inych veci. No jednoducho sa to neoplati takato investicia. Aj ked to nie je zrovna cela vyplata, ale aj tak. Luto by mi bolo tych penazi.

sandrahi
11. mar 2024

@ratira vies, mozno niekoho zlaka ta predstava, ze si za cenu jednej poriadnej moze kupit 3-4 take 😀

manqua
13. mar 2024

@sandrahi Asi tusim, o ktorom obchode sa bavite 😀 Osobnu skusenost sice nemam, ale tiez som pocula rozne veci na ich adresu. 😉 A co sa tyka sedaciek vseobecne, tak rozhodne som za to, ze radsej si priplatit, aby proste aj nejaky ten cas vydrzala ako zhanat o chvilu novu. Mozno niekoho ta cena nalaka pri lacnom gauci, ale nestoji to za to. Fakt nie.

tanikka
13. mar 2024

@manqua a kde ste kupovali sedačku vy? tiež máte takú drahšiu? 🙂

manqua
19. mar 2024

@tanikka Neviem, ci bola uplne draha, to je asi taky individualny pohlad a subjektivny nazor 😀 Ale tak uplne lacne sme ani nepozerali. Vy zhanate tiez novu?

natallys
28. mar 2024

Aj pofiderné firmy už som zahliadla na internete, ktorí takto lákajú cenou, ale mne to príde fakt ako vyhodené peniaze do vzduchu. Ja teda osobne som ochotná za sedačku dať aj zo 3000€ kľudne, keď viem, že mi proste nejaký čas vydrží a aj vydrží dlho pekná, nevysedená. To je proste zámer, s akým sedačku podľa mňa kupuje asi každý. 🙂

tanikka
28. mar 2024

@natallys áno, takúto nejakú sumu som si predstavila, keď som sa spýtala na drahšiu sedačku 😀 akože nie je to málo, čo si budeme klamať a každý len tak nemá takýto obnos peňazí, ale keď si na ňu šetríš dostatočne dlho, tak tiež nevidím problém 🙂

anna_maria1
3. apr 2024

@tanikka Tak su aj ovela drahsie sedacky 🙂 Nie je to malo, ale je to dlhodoba investicia, ktora ti ma vydrzat roky.