icon

Lacné riešenia pre kuchyňu v tvare U do 2000 EUR

11. mar 2025

Ahojte baby, je mi jasne,ze tu máte kuchyne za 20000 eur, domy minimálne 300m2 a podobne, avšak, my mame kuchyňu v tváre U - taka musí byť a musíme sa zmestiť do 2000 eur. Viac sa ozaj nedá, jedine ze oblicku predám. Mame novostavbu, o dva - tri roky plánujeme kuchyňu na mieru od stolára, ale teraz musím nájsť lacné riešenie tak, aby aj spĺňala aké také kritériá a bola funkčná. Náhodou tip nemáte? Rozmer cca 2,5x3,2x2
Dakujem

caar_oliine
11. mar 2025

My sme tiez povodne chceli do domu dočasnú kuchyňu 😀Dostavali sme dom a na zariadenie už nám nezostalo toľko, koľko sme si predstavovali. Ja som našla ikea kuchyňu na bazári, ale ešte tú starú, čo má masívne dvierka. Rozmermi sedela do našej, tak sme ju kúpili, priniesli, opravili, vybrúsili a natreli, kúpili novú dosku a vyšla nás dokopy aj s doskou a zástenou 1000€ (bez spotrebičov) 😀 Je krásna, má kvalitné kovania, pomalé pojazdy, rohový otočný systém a nikto neverí že to nie je nová kuchyňa vyrobená na mieru. Ak chceš, do správy ti pošlem pred a po 😀

mariska1989
11. mar 2025

Sconto by si určite do tej sumy kúpila. Videla som celkom pekne za ok sumu a ak si už registrovaná vychádza to lacnejšie

strawberry0797
11. mar 2025

Merkury Market

natalka13
11. mar 2025

Devodom sektor

jaroe
11. mar 2025

mne sa zdá teda 2000 za kuchynu na dva tri roky aj veľa. Asi by som pozerala po bazaroch a zobrala napr. aj mensiu, ak to má teda byť na tak krátku dobu.

ukgirls
11. mar 2025

moja znama kupila kuchynu z bazara a je krasna.. sikovny majster ju namontoval poobrezal co bolo treba a je ako nova

mira0611
15. mar 2025

Ahoj, ja som mala stolara znameho, takze mi ponukol, ze mi spravy korpus+prac.dosku na kuchynsku linku a dvierka neskor. Korpus som si dala spravit len dole, horne skrinky sme neriesili. O rol mi dal dvierka na kuchynu, potom sme dali drevene obklady na stenu a teraz mi bude robit horne skrinky.