icon

Lacný robotický vysávač s mopom pre menší priestor

4. jan 2026

Ahojte, viete poradiť nejaký lacnejší vysávač s mopom? Bude chodiť po malej chodbičke, v spálni a v kúpeľni.

anonym_2415a4
4. jan 2026

@anonym_autor cena pri tychto vysavacoch nedeterminuje velkost, na ktorej bude pracovat, ale funkcie samotne (ako bude umyvat, ci bude hlucny, co dokaze, ako velmi bezudrzbovy je apod)... je jedno, ci 250m2 alebo 20m2.
Xiaomi tu najvyssiu radu... inac radsej rucne... lacny kram za to nestoji.

anonym_558650
4. jan 2026
@anonym_2415a4

@anonym_autor cena pri tychto vysavacoch nedeterminuje velkost, na ktorej bude pracovat, ale funkcie samotne (ako bude umyvat, ci bude hlucny, co dokaze, ako velmi bezudrzbovy je apod)... je jedno, ci 250m2 alebo 20m2.
Xiaomi tu najvyssiu radu... inac radsej rucne... lacny kram za to nestoji.

@anonym_2415a4 to je ktorý ? Vies konkrétny odporučiť?

minenkaa
4. jan 2026

@anonym_autor co je lacnejší ,to nápis
Ak chces aby naozaj umyval tak tých 350€ určite

autor
4. jan 2026

Bude pustany každý deň, čiže si myslím, že aj lacnejší ako minimálne za 350 to zvládne

minenkaa
4. jan 2026
@anonym_autor

Bude pustany každý deň, čiže si myslím, že aj lacnejší ako minimálne za 350 to zvládne

@anonym_autor nezvladne ,také neutieraju tu podlahu dobre
Ale tak asi vies ,tak sa nepýtaj a kup čo máš už vybratý

anonym_515497
4. jan 2026

@anonym_autor v lidli majú oko 100€ ale do takejto veci by som investoval, keďže využite bude každodenné. Máme Xiaomi a spokojnosť maximálna.

anonym_2415a4
4. jan 2026
@anonym_558650

@anonym_2415a4 to je ktorý ? Vies konkrétny odporučiť?

@anonym_558650 xiaomi x20 max eu...

anonym_fae1af
4. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja som kúpila tycovy vysavac s mopom za 360€, čakala som že takú cenu bude stierat podlahu dokonale a opak je pravdou, po dlhšom umyvani napr po polovici umytia domu už necháva šmuhy pri zmyvani. Za tu cenu som čakala ze bude sa dobre vysávať aj zmyvat. Takze tiež si myslím že lacnejší roboticky bude onicom.

emka530
4. jan 2026
@anonym_515497

@anonym_autor v lidli majú oko 100€ ale do takejto veci by som investoval, keďže využite bude každodenné. Máme Xiaomi a spokojnosť maximálna.

@anonym_515497 ktorý máte konkrétne? My máme 4 roky Xiaomi ale spokojná nie som, už je aj odstavený.. ono keď je v jednom aj vysávač aj mop, podľa mňa sa uberá v intenzite umývania alebo vysávania.. nechával šmuhy a občas aj smeti, preto by ma zaujímala recenzia na nejaký fakt dobrý čo vytrie na jednotku.

anonym_515497
4. jan 2026
@emka530

@anonym_515497 ktorý máte konkrétne? My máme 4 roky Xiaomi ale spokojná nie som, už je aj odstavený.. ono keď je v jednom aj vysávač aj mop, podľa mňa sa uberá v intenzite umývania alebo vysávania.. nechával šmuhy a občas aj smeti, preto by ma zaujímala recenzia na nejaký fakt dobrý čo vytrie na jednotku.

@emka530 máme Xiaomi X20+, dá sa tam všeličo navoliť či intenzita vysávania alebo umývania. Umýva ak vysáva dobre zatiaľ.