icon

Látkové skrine a vešiaky

obcanka123
7. apr 2025

Ahojte, mate niektorá doma niečo takéto? Chcela by som vedieť či ste s tým spokojne... Pre tie, ktoré majú chuť podrypnut- zháňam niečo čo je ľahké presťahovať, nakoľko sme v najme.

Látkové skrine a vešiaky
kandelabra
7. apr 2025

@obcanka123 vyhodene peniaze. Mala som mensiu, nedrzi to tvar, nemozes tam davat tazsie veci, tak ako na obrazku to vyzera tak prvy den, potom som uz len cakala, kedy to spadne. Sice nespadlo, ale nebol to dobry pocit. Toto by bolo fakt posledne mozne riesenie do ktoreho by som sla...

obcanka123
autor
7. apr 2025

@kandelabra vďaka.

svetlonos
7. apr 2025

@obcanka123
maka som jednu ked som žila v zahranici. V takom prípade dobre riešenie, inak uolne súhlasím s
@kandelabra
Škoda peňazí, jedine ze by si v tom majme tak len 3 mesiace a škoda nábytku.

lopka1313
7. apr 2025

Ja som to tiez mala v troch najmoch. Casom sa tyce ohli pod vahou oblecenia, tak som bud menila (skrina vtedy za 20 eur nezaboli), alebo ciastocne zpevnovala (tyc z metly pripevnena hore na vesanie) alebo raz doslova zakliesnila medzi drevenu skrinu, 2 steny (roh izby) a postel, s tym, ze som z postele brala veci... V poslednom najme som kupila staru drevenu obyvackovu zostavu (do 100 eur), tyce na vesanie a osb dosky (boli vtedy lacne), ktore sme s ocom narezali a z toho vsetkeho som si spravila akoby vstavane skrine so zavesmi miesto dveri (dvere z obyvacky som pouzivala ako police). Proste to tiez vyslo pomerne lacno (aj ked nie az tak), ale vydrzalo cele roky v najme a kebyze ma mama nepresvedci, ze do vlastneho bytu si mam dat novy nabytok, tak by som to s radostou prestahovala a nemusela riesit drahe skrine, ale len urobit posuvne dvere pred takuto zostavu...
Ak planujes byt v najme kratko a vies to zakliesnit medzi iny nabytok, kludne si to kup. Alebo ked to nebudes velmi zatazovat (ja mam strasne vela oblecenia, tak som to mozno pretazovala)