icon

LG sušička - porucha

7. mar 2022

Prosim má niekto takú to skúsenosť . Sušičku mám 6 rokov. . Zastaví v polovici cyklu a ukazuje aby som vyliala z nadrzky vodu , ale v nej ani kvapka vody pretože vyvod mám do steny . Je to už 3 deň prania . Vyčistila som odtokovu hadicu a stále ukazuje problém.

babulkomale
7. mar 2022

Mne pomoze ked vycistim snimac vlhkosti vpredu pod dvierkami zvnutra, je to aj v navode.

janocka
7. mar 2022

aj mne to robila LG susicka... zavolala som opravara, ten objavil v jej utrobach 1 malu detsku ponozku.. to bolo pred rokmi, ked bola nova, odvtedy si davam pozor a nedavam do nej veci ked je vybraty filter a ani nevyberam bez filtra. Filter mas cisty? Pripadne nie je filter prilis mokry? Ked je filter mokry, tak to blbne aj mne

autor
7. mar 2022

@babulkomale Snímač vždy pretrem suchou handrickou po sušení.

autor
7. mar 2022

@janocka filter vždy vycistim po sušený , ale to má veru nenapadlo že ja oplachnem a dám naspat taký vlhký a pustím ďalšie sušenie pradla, tak skúsim už z vysušeným filtrom pustiť . Dakujem

janocka
7. mar 2022

ano, aj ja oplachnem a dam taky vlhky a niekedy sa mi po chvili susicka zastavi.. hlavne teda vtedy, ak dam do susicky vlnene oblecko alebo sportove oblecko, kt. zmykam na max. 800 otackach a teda mokre oblecko plus mokry filter, to sa susicke nepaci.. musim vtedy filter vybrat, vyfrkat, zalozim znovu a potom uz funguje

autor
7. mar 2022

@janocka ja viac ako 800 otáčok nedávam , tak dnes budem prať tak uvidim ako sa mi bude dariť poprípade vysuším filter z fenom ak mi zastaví a uvidim .

snowwhite81
7. mar 2022

mne to opakovane robi 3 mesacna susicka Beko, zaseknute cerpadlo.....uz mi hadam vymenia novy kus

babulkomale
7. mar 2022

Aha tak 800 je malo, ja som kupovala novu pracku aj susicku LG s tym aby mala pracka 1400 otacok, lebo som si zistila ze susicka ma rada minimalne 1200. Ked je velmi mokre tak zastavuje, to je jasne.

babulkomale
7. mar 2022

Medzi jednotlivymi suseniami len pozberam prstami tie vlakna a oplachujem az na noc filtre a necham susit.

autor
7. mar 2022

@janocka tak dnes všetko Ok otáčky na 800 sušila na cely program. Zrejme to bolo predsa v tom že filter som prepláchli a dala vlhký naspat do sušičky.