Má niekto skúsenosti s firmou Fabros?
Ma niekto skusenosti z firmou stavaju domceky drevene dakujem
skus forum: modra strecha,ostavbe.sk
@frflos_nespokojny modrá strecha nie. Zmazala všetky negatívne diskusie kde sa táto firma spomínala.
tak potom druhe forum ostavbe.sk
@frflos_nespokojny dakujem zdali sme tk z touto firmou hladame radsej inu dakujem
Fabros nám má na Jún stavať záhradnú chatu tak sme zvedaví a už sa tešíme. Základy už máme 🙂 , dohovor zatiaľ príjemný.
@ondrnit Dobrý deň, ja by som tiež rada záhradný domček. Môžete ma poslať foto ako vyzerá ten od Fabrosa a konkrétny model je aký? Veľmi ďakujem!
@kzelenkova84 máme tento ale ak môžeme odporučiť... vzali by sme si nejaký väčší. Ono záhradné náradie + nejaké posedenie a vo vnútri veľa miesta nie je.
Toto je môj subjektívny názor na firmu Fabros drevostavby a.s z pohľadu zákazníka ako som to videl ja pri stavaní mojej chatky, s ktorou aj tak nie som celkom spokojný. Majiteľ firmy povyberá zálohy za chatky od zákazníkov. Na samotnú realizáciu chatky čakáte aj rok a niektorý zákazníci aj dlhšie. Ak sa snažíte majiteľa kontaktovať, tak telefóny nezdvíha a ak aj zdvihne, tak má samé výhovorky a panuje samá nervozita. Mne tiež stavali chatku. Dal som sa nalákať na jednu z ich chatiek. Zmluvu som podpísal v auguste 2023. Pri podpise majiteľ nasľuboval aj modré z neba a tým to skončilo. Podľa zmluvy chatka mala stáť November/December 2023 alebo najneskôr do 24 týždňov od podpisu zmluvy to bol február 2024. Teraz je už november 2024. Chatka je ako tak dokončená, ale iba kvôli tomu, že som sa s majiteľom pohádal a riešim to cez kolegov na finančnej správe. Ináč sa chatky tak skoro nedočkáte. Betónové päťky boli zle vymerané a zabetónované a už sme spodok chatky museli prispôsobovať. Neviem ako samotnú chatku projektovali, ale veľa vecí na nej nesedelo ako napr:, zábradlia, schody atď..... a to všetko sa muselo prerábať za chodu a už to nie je ono. Elektrikári prišli len raz. Urobili rozvod elektriky do celej chatky z vnútra. Tým, že chatka v tom čase ešte nebola zateplená, tak z vonku ju nemohli dokončiť. Po zateplení chatky som žiadal majiteľa firmy o dokončenie elektriky. Odmietol zo slovami, že elektrikárov už nepošle lebo finančný limit na elektriku už vyčerpal. Viete ako to zákazníka naštve, ak si dávate postaviť chatku na kľúč. Musel som si zohnať elektrikárov, aby mi elektriku dorobili a dofinancovať z vlastného vrecka. Urobte si každý vlastný názor. Iba som sa podelil o moje skúsenosti pri stavaní mojej chatky. Od podpisu zmluvy august 2023 majiteľ ani raz nebol pozrieť na stavbe a skontrolovať chatku. Žiadny záujem z jeho strany. Sám som požiadal o preberací protokol, aby som to s firmou ukončil. Chatku si aj tak budem musieť na jar podokončovať sám. A to si ešte neviem predstaviť podľa zmluvy záruku na chatku 36 mesiacov ak ju budem musieť reklamovať, ako to dopadne. Bežný ľudia si šporia celé roky aby si dačo postavili a potom príde dáka firma a zostanú vám iba oči pre plač. Toto je podnikanie na Slovensku. Ja som sa poučil a mal som veľké šťastie, že moja chatka ako tak stojí. Veľmi veľa ľudí na facebooku také šťastie nemalo a nemá ak si prečítate ich recenzie. Ak by som nemal s touto firmou problémy, nemal by som dôvod písať negatívnu recenziu, ale toto je skutočnosť ktorú som zažil pri stavaní mojej chatky. Už je na každom z vás či sa rozhodnete s firmou spolupracovať na projekte.
@anaj44 Ja sa prikláňam k tým pozitívnym názorom 🙂 a to tvrdím ako zákazníčka, ktorá od nich má záhradný domček. Stavali ho tri dni a okrem kávičky som sa nemusela o nič starať.... to som ale robila veľmi rada.
Mňa má fabros tiež stavať chatu, tak som zvedavý a už sa veľmi tešíme. Do týždňa majú nastupovať 🙂 ma sa zatiaľ teda zdajú v pohode a majiteľ bol priamo u nás. Zatiaľ z toho mám pozitívny dojem.
Mňa má fabros tiež stavať chatu, tak som zvedavý a už sa veľmi tešíme. Do týždňa majú nastupovať 🙂 ma sa zatiaľ teda zdajú v pohode a majiteľ bol priamo u nás. Zatiaľ z toho mám pozitívny dojem.
@viktormucha to bude v pohode, manžel od nich nechal urobiť síce len malú kôlňu ale boli seriózne
@viktormucha to bude v pohode, manžel od nich nechal urobiť síce len malú kôlňu ale boli seriózne
@evik960 Už začali 🙂 vyzerá to sľubne. Týždeň a majú mať hotovo.
@anaj44 dobrý deň, čistá katastrofa. Moju mamu okradol pred 4 rokmi o 33600€, má od nás exekúciu. K peniazom sa nevieme dostať. Dokázal prelstiť aj kriminalistu. Dokonca nám napadol aj firemný účet. Je nás už veľmi veľa okradnutých, dokopy cca 300 000€.
Mojmu otcovi mala firma Fabros drevostavby a.s. postavit chatu za skoro 28 tis. eur s lehotou dodania april/maj 2025. Do dnesneho dna chata nestoji... A stale nevie na com je ...
Fabros nám má na Jún stavať záhradnú chatu tak sme zvedaví a už sa tešíme. Základy už máme 🙂 , dohovor zatiaľ príjemný.
@vojmerina dobrý deň, postavila Vám firma fabros chatu?
@evik960 Už začali 🙂 vyzerá to sľubne. Týždeň a majú mať hotovo.
@viktormucha a mozete dat fotku alebo aspon ci postavili a ste spokojni ?
@viktormucha ahoj, už máte postavené? ste spokojní s chatkou? ďakujem
@vojmerina dobry den...uz mate chatu aj postavenu?
@kvetinka988 dobry den, asi ste pisali aj na FB aj na google recenzie tieto iste ale akosi ste ich záhadne vymazali, co Vam nebodaj zaplatil? Alebo preco ste to povymazavali? Vyhrážal sa Vam?
Takze tuto pan @viktormucha zavádza, klame lebo na inej diskusii kde sa riesili chaty od inej firmy pise v marci 2025, ze chatu si staval sam (od Fabrosu) a uz ju ma tri tyzdne a tu v tejto diskusii pise v aprili 2025, vraj mu maju do tyzdna prist spravit…takze kazdy nech si spravi úsudok podla seba

@anaj44
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenost-s-firmou-fabros/