Má niekto skúsenosti s vysávačom Ecovacs Deebot T30S?
Je tu niekto, kto má tento vysávač? Vďaka
@katarinaba si s ním spokojná? A prosím ta do vody pridávas ten originál čistiaci?
Celkom som spokojna. Sice na tycovom ta hlavica nasava snad len z predu, ale na rychle upratanie postacuje. Gula vysava dobre, aj dobre umyva, je celkom tichy. Do vody som zatial pouzila len original, ale nedavam ho az tak vela ako pisu, na kachlickach ostaval povlak. Stacia dve stlacenia davkovaca, nie viac. Ale mozno skusim pohladat ine, nepenive.
Rucny je prekvapivo lahucky, myslela som, ze je tazsi.
@katarinaba https://www.nay.sk/ecovacs-dso010019-1l-cistiac...
Ja som k tomu našla takýto. To je on?
@motogirl699 ano, len ja som kupila maly s davkovacom na skusku. Umyva dobre, vo flaske aj pekne voni, no po umyti ho necitim. Ale to nevadi.
@katarinaba ďakujem ti veľmi pekne. Ak by si mala ešte nejaké rady, tipy, všetkému sa poteším 🙂 nakoľko som si ho nevybrala sama, ale dostala ako prekvapenie, tak o ním nemám ešte veľa naštudovane
@motogirl699 ja som si ho vybrala sama, lebo je to vsetko na jednom mieste. Vela skusenosti s inymi znackami nemam. Roba som mala Concept, rucny Philips. Na rucnom mi vadi ta hlavica, ze nesaje zo vsetkych stran, inak som spokojna. Robo ale vacsinou beha ked nie som doma.
A este jedna vec mi vadi - appka a hlas nie su v slovencine ci cestine. Ale to prezijem.
@katarinaba prosím ta išla ti v pohode spraviť mapa domu? Lebo mne v kuchyni niečo povedal, neviem co, odišiel naspäť do stanice a napísalo mi, že je problém vytvoriť mapu. Neviem kvôli čomu
@motogirl699 Nemala som ziadne. Nechala si ho uplne nabit?
@katarinaba áno. Od včera sa nabíja. Ukazoval 100%. A ešte sa ťa opytam ak môžem. Vie vysavat a umývať aj v noci?
Myslis po tme? Asi ano. Mam v chodbe dost tmavo, povysava v pohode. Ale v uplnej tme som ho este neskusala.
@katarinaba povysaval aj v úplnej tme. Ale neviem prečo, keď som ho nastavila na vysávanie a umývanie o 23 sa nespustil.
A ešte jednu otázočku by som mala. Dá sa niekde v aplikácii nájsť história kedy sa spustil?
@motogirl699 ano da sa: otvoris aplikaciu a hore v pravo je zvoncek. Na ten kliknes, zobrazi sa obrazok a nazov vysavaca, kliknes na to a malo by ti ukazat hystoriu vysavania.
Zial s tym spustenim neviem poradit. Ja musim zaklopat, zatial ide ako hodinky.

Ja ho mam.