icon

Má niekto takúto posteľ?

eliza999
16. máj 2025

Dobrý deň rada by som sa spýtala,či má niekto doma túto posteĺ a či je s ňou spokojný.Ďakujem😉

Má niekto takúto posteľ?
chrobak7
16. máj 2025

@eliza999 Niekto ju určite má doma. A určite na nej dobre spí.

Nebolo by rýchlejšie, nájsť si nejaké recenzie na nete? Tu má dobré hodnotenia:

https://www.wilsondo.sk/calunena-postel-valerie...

Navyše - to je posteľ bez roštu a matraca. Takže si k nej kúpiš rošt, aký ti vyhovuje - pevný, polohovateľný, a matrac, aký potrebuješ - mäkký, tvrdý, pružinkový. latexový... Posteľ je len rám. Aj keby to boli palety, bude sa ti na nich spať rovnako, ako na posteli.

gejb
16. máj 2025
@chrobak7

@eliza999 Niekto ju určite má doma. A určite na nej dobre spí.

Nebolo by rýchlejšie, nájsť si nejaké recenzie na nete? Tu má dobré hodnotenia:

https://www.wilsondo.sk/calunena-postel-valerie...

Navyše - to je posteľ bez roštu a matraca. Takže si k nej kúpiš rošt, aký ti vyhovuje - pevný, polohovateľný, a matrac, aký potrebuješ - mäkký, tvrdý, pružinkový. latexový... Posteľ je len rám. Aj keby to boli palety, bude sa ti na nich spať rovnako, ako na posteli.

@chrobak7 k tej druhej časti- otazka asi nebola ci sa na nej dobre spi, ale aká je údržba povrchu a kvalita materiálu, atd

chrobak7
16. máj 2025
@gejb

@chrobak7 k tej druhej časti- otazka asi nebola ci sa na nej dobre spi, ale aká je údržba povrchu a kvalita materiálu, atd

@gejb Akú údržbu chce mať na čalúnenej posteli? Raz za čas na nej povysávať prach a hotovo. Ak sa jej po X rokoch bude zdať špinavá, tak to vytepuje. A je jedno, či je povrch z látky alebo mikroplyšu.

Ale možno jej niekto odpíše, kto ju má doma.....

eliza999
autor
16. máj 2025
@chrobak7

@gejb Akú údržbu chce mať na čalúnenej posteli? Raz za čas na nej povysávať prach a hotovo. Ak sa jej po X rokoch bude zdať špinavá, tak to vytepuje. A je jedno, či je povrch z látky alebo mikroplyšu.

Ale možno jej niekto odpíše, kto ju má doma.....

@chrobak7 Rošt aj matrac mám to by nemal byť problém😉.Ide mi skôr o to,či posteĺ nevŕzga, lebo už som sa takto ogabala pred 3 rokmi,kúpila som celodrevenú, a keby bývame v paneláku,dcéra zobudí na nej človeka,ktorý býva na poslednom poschodí.Túto som našla na rôznych stránkach,v rôznych cenách,a všade sú zhodne po 3 hodnotenia,a samozrejme dobré😉.Tak preto sa pýtam, či ju v reále aj niekto má

chrobak7
16. máj 2025
@eliza999

@chrobak7 Rošt aj matrac mám to by nemal byť problém😉.Ide mi skôr o to,či posteĺ nevŕzga, lebo už som sa takto ogabala pred 3 rokmi,kúpila som celodrevenú, a keby bývame v paneláku,dcéra zobudí na nej človeka,ktorý býva na poslednom poschodí.Túto som našla na rôznych stránkach,v rôznych cenách,a všade sú zhodne po 3 hodnotenia,a samozrejme dobré😉.Tak preto sa pýtam, či ju v reále aj niekto má

@eliza999 Oni sú v podstate všetky rovnaké. Ak vŕzga, treba pozrieť, ktoré časti o seba trú a tie natrieť voskom, či dobre utiahnuť spoje. Posteľ nevŕzga od výroby, ale nedostatočnou montážou.

eliza999
autor
16. máj 2025
@chrobak7

@eliza999 Oni sú v podstate všetky rovnaké. Ak vŕzga, treba pozrieť, ktoré časti o seba trú a tie natrieť voskom, či dobre utiahnuť spoje. Posteľ nevŕzga od výroby, ale nedostatočnou montážou.

@chrobak7 no manžel celu posteĺ rozobral,údržbu spravil,nakoniec sme zistili,že vŕzganie kovanie,ktoré je zalisované v čele postele,a tam sa logicky nedostanem

romanka_369
16. máj 2025

@eliza999 my máme takú podobnú a nevŕzga vôbec. Rošty už boli namontované v nej, máme tie otváracie keďže je tam úložný priestor. Tiež sme pred tým mali drevenú a to bola čistá katastrofa :D. Túto by som nemenila.

chrobak7
16. máj 2025
@eliza999

@chrobak7 no manžel celu posteĺ rozobral,údržbu spravil,nakoniec sme zistili,že vŕzganie kovanie,ktoré je zalisované v čele postele,a tam sa logicky nedostanem

@eliza999 Také miesta treba nastriekať WDčkom, niekedy to pomôže.

eliza999
autor
16. máj 2025
@romanka_369

@eliza999 my máme takú podobnú a nevŕzga vôbec. Rošty už boli namontované v nej, máme tie otváracie keďže je tam úložný priestor. Tiež sme pred tým mali drevenú a to bola čistá katastrofa :D. Túto by som nemenila.

@romanka_369 no táto je bez roštu,a nie je ani s úložným priestorom.Videla som aj tuto istú verziu aj s úložným priestorom,aj s roštom, ale je tam vyššia cena
Ale ďakujem za odpoveď 😉

19martina85
17. máj 2025

My sme mali podobnú. Len jedna vec čo na tej posteli mi vadilo že nebola na nožičkách. Čiže keď som ju odtahovala občas tak pod ňou bolo kopec prachu. Inak fajn. A čo sa týka údržby pretierala som ju vlhkou handričkou to čelo. Ale ak môžem poradiť je podobná v sconte na nožičkách lepšie sa vám bude vysávať a nebudete dýchať prach pod ňou. My máme túto a sme spokojný.